Freeride Camp Cappadocia

Erciyes, Kappadokia, Turkki

Hinta alk. 1495 €/hlö

Matkustusaika: 20-24.3.2024

Hotelli: Radisson Blu Hotel Mount Erciyes

Sisältyy:         

  • Meno-paluu lennot
  • Ruumamatkalaukku + käsimatkalaukku + hiihtovarusteet 
  • Kuljetukset
  • Jaettu majoitus kahden hengen huoneessa
  • Täysihoito (aamiainen, lounas & illallinen)
  • Kokeneet oppaat (paikallinen ja Xtravelin opas)
  • Hissikortti

Varaa

Lue lisää matkan ehdoista täältä. 

Yhden hengen huoneisiin lisätään yhden hengen vuodemaksu.

Ota yhteyttä: [email protected]

Tietoa matkasta

Xtravel-opas: Kyllä

Hiihtokeskusten määrä: 1

Hissien määrä: 14

Off-pisterinne: Kyllä

Korkein kohta: 3 346 m.v.p

Tarvitseeko huiputustarvikkeita: Ei

Rinteiden lukumäärä: 41

UUTUUS! Freeride Camp Cappadocia on jokaisen laskettelijan bucket-list-kohde, jossa pääset viettämään unohtumattoman talviviikonlopun Kappadokiassa! Freeride-matka sopii sinulle, joka pidät punaisista rinteistä, off-pisterinteistä ja etsit uudenlaista matkakokemusta kiehtovassa ympäristössä. Rinteiden lisäksi matkalla pääset nauttimaan houkuttelevista ruokaelämyksistä ja ainutlaatuisesta after ski:stä! 


Tietoa matkasta

 

Ajatuksessa väkivaltaisista räjähdyksistä kasvaneesta vuoresta on jotain kiehtovaa. Ei mitään, mitä haluaisit kokea silloin ja siellä, mutta kun prosessi on valmis muutaman miljoonan vuoden kuluttua, sinulla on mahtava vuori, korkea korkeus, luminen maisema ja eeppinen hiihto. Yhdistettynä hyvään, hyvin valmistettuun ruokaan, maailmanluokan palveluun ja kokeneisiin paikallistunteviin oppaisiin, olemme löytäneet reseptin tavanomaisesta hiihtomatkalle!

 

Lähes 4000 metrin korkeudessa sijaitsevalta Erciyesin vuoren huipulta on upeat näkymät. Hissillä pääset lähes 3500 metriin, ja korkeutensa vuoksi vuorella on mahdollista lasketella huhtikuun loppuun asti. Matkalla on mukana kokenut opas, joka on valmiina näyttämään alueen parhaat off-pisterinteet. 

Matkan pituus on 5 päivää, sisältäen 3 laskupäivää oppaan johdolla rinteillä tai niiden ulkopuolella. Pienessä, max. 14 hengen ryhmässä järjestettävä matka toteutetaan yhdessä Xtravelin ja paikallisten oppaiden kanssa. Majoitus on uudessa hotellissa, jossa tarjoillaan myös herkullinen aamiainen. Lounas ja illallinen sisältyvät myös hintaan, ja ne syödään ulkona rinteillä tai hotellilla. Pääset siis varmasti nauttimaan turkkilaisen keittiön tunnetuista mauista! 

Erciyesin hiihtokeskus on noin puolen tunnin päässä Kayserin kaupungin lentokentältä ja noin 1 tunnin päässä Göremestä, joka on tunnettu suosituista kuumailmapallomatkoista. Unohtumattomien lasketteluelämysten lisäksi Kappadokia tarjoaa myös hyviä kulinaristisia elämyksiä. Aloita päivä Kaşarlı-juustoviipaleilla, kananmunalla, vihanneksilla, vastaleivotulla leivällä ja paikallisesti kasvatetuilla oliiveilla. Lounaaksi ja illalliseksi tarjoillaan usein munakokkelia, täytettyä munakoisoa, koftea, börekiä ja mezeä. Yksi Kappadokian tunnetuimmista ruoista on Testi kebab. Testi kebabit sisältävät vihanneksia ja lihaa, jotka kypsennetään hitaasti savikattilassa ja sekoitetaan sitten tarjoilua varten. Toinen Kappadokian tunnusruoka on Mantı, tortellini-tyyppinen pasta, joka on täytetty lihalla ja tarjoillaan tomaatti- ja/tai valkosipulikastikkeella. Alueen viinitarhoilta tulee Yaprak Sarma, jotka ovat täytettyvä viinilehtiä. Aterian voit päättää Koftur-nimisellä jälkiruoalla, joka on rypälemehusta ja jauhoista valmistettu makea herkku.


Tietoa alueesta

Upean vuoriston ansiosta alueella on hyvät puitteet freeride-leirille. Matkalla on mukana paikallinen opas, jolla on asiantuntemusta vuoristosta, ja Xtravel-oppaillamme on vankka ammattitaito laskettelumatkojen ohjauksesta. Huolella järjestetty matkaohjelma mukautetaan ryhmän toiveita vastaavaksi, ja matkalla on luvassa erilaisia rinteitä, off-pisterinteitä ja paljon neuvoja ja vinkkejä, jotta saat laskukokemuksestasi kaiken irti. 


Majoitus & ateriat

Majoitus:

Hotelli: Radisson Blu Mount Erciyes

Matkalla majoitutaan hotelli Radisson Blu Mount Erciyesissä. Kodikkaan hotellin huoneissa on TV, wifi ja Nespresso-keitin. Hotellissa on ravintola ja baari, joissa voit maistella klassisia turkkilaisia ​​ruokia, ja haluaville on tarjolla kansainvälisesti tunnettuja vaihtoehtoja. Hotellissa on myös spa, uima-altaita sekä saunoja ja kuntosali. 

Lisätietoa:

Matkaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas & illallinen) ja majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneita saatavilla pyynnästä ja lisämaksusta. 

Ateriat:

Aamiainen syödään hotellissa, lounaat ja illalliset sisältyvät hintaan joko ulkona laskettelurinteillä tai hotellissa. Juomat eivät sisälly hintaan.

Esimerkkejä huoneista:

Hotellin yleiset tilat:

Kuljetukset

Kuljetukset:

Meno-paluu kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hyvä tietää

Passi: Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta kotiinpaluun jälkeen. Muista kirjoittaa nimesi matkavaraukseen samalla tavalla kuin passissa. 

Viisumi: Viisumia ei tarvita.

Adapteri: 230 V ja 50 Hz. Adapteria ei tarvita.

Valuutta: Turkin uusi liira (TRY)

Vaikeustaso

Saadaksesi mahdollisimman paljon irti tästä matkasta, on suositeltua olla kokemusta vapaalaskusta. Tämä matka sopii kuitenkin kaikille, sillä Ericyesissä on mahdollisuuksia kaikentasoisille. 

Varusteet

Varusteet:

Pakolliset varusteet: 

  • Lumivyöryvarustus, lapio, luotain ja lähetin-vastaanotin
  • Kypärä

Jos et halua tuoda omia suksia, voit vuokrata ne paikan päältä. Hiihtokeskuksen paras suksivuokraamo löytyy hotellista, jossa yövytään matkan ajan. 

 


 

Fatmap

Hyvä 3D-työkalu tutustuaksesi alueeseen.

Sääennuste

Täältä löydät lumihistorian ja sääennusteen alueelle seuraaville 6 päivälle.

Rinnekartta

Täältä voit katsoa alueen rinnekartan.


Tietoa oppaista


 

Kaikki laskettelumatkamme toteutetaan kokeneiden Xtravelin lasketteluoppaiden järjestäminä. Riippumatta siitä, varaatko opastetun matkan vai omatoimimatkan, ovat asiantuntevat oppaamme aina apunasi takaamassa parhaan mahdollisen matkakokemuksen. 

Paikallinen vuoristo-opas: paikallinen kokenut vuoristo-opas, jolla on syvä ymmärrys vuorista ja laskettelusta, valitsee kauneimmat rinteet ja parhaat laskupaikat matkan aikana. Paikat valitaan sää- ja tuuliolosuhteiden perusteella. Matkalla on mukana myös yksi Xtravel -oppaistamme, joka auttaa käytännön asioissa. 


Tietoa Mount Erciyesista


Mount Erciyes, vuori, jonka ympäri hiihtokeskus pyörii, sijaitsee 20 kilometria Kayserista etelään, joka tekee hiihtokeskuksesta erittäin helposti saavutettavan. Erciyes-vuori on seissyt ylpeänä symbolina alueella noin 50 miljoonan vuoden ajan. Lähes 4000 metrin korkeudessa sijaitseva vuorenhuippu on lumen peitossa ympäri vuoden, ja alhaalla usein roikkuvat pilvet lisäävät vuoren mystiikkaa. Hiihtokeskus on varustettu moderneilla tuolihisseillä, gondoli-hisseillä ja lumitykkijärjestelmällä, jotka mahdollistavat laskettelun joulukuusta huhtikuuhun. Erciyesilla voi myös järjestää maailmancup-kilpailuja FIS:n hengessä, ja Alpine Snowboard World Cup -kilpailut järjestetään täällä vuosittain.