Varaa edullinen äkkilähtö

Apollomatkojen äkkilähtöjen joukosta löydät edullisia matkapaketteja aurinkoon. Voit etsiä äkkilähtöjä valikosta seuraaville 90 päivälle. Etsitkö äkkilähtöä All Inclusivella? Katso äkkilähdöt All Inclusivella täällä.

 

Huomioithan, että sivulla näkyvä hinta on voimassa, kun varaat lomamatkan vähintään kahdelle hengelle. Toimi pian, sillä paikkoja saatavilla on rajoitetusti!

Varaa edullinen äkkilähtö hintakalenterista, jota päivitetään jatkuvasti. Löydä äkkilähtö rantalomalle etelään Suomen kaikilta lentokentiltä täältä! Matkapaketteja on tarjolla sekä pariskunnille että perhelomalle

Tutustu laajaan valikoimaamme edullisia äkkilähtöjä ja varaa matkapaketti sisältäen lennot ja hotellin tai pelkät lennot. Voit myös varata äkkilähdön all inclusive -lomalle.

Äkkilähdöt ovat varattavissa viimeistään 4 tuntia ennen matkan alkua saakka. Finnairin ennakkolähtöselvitys ei ole käytössä matkoihin, joiden lähtöön on varausvaiheessa alle 48h.

 


Kaikki äkkilähdöt


Usein kysyttyjä kysymyksiä äkkilähdöistä

Mitä äkkilähdöt ovat?

 

Äkkilähtöjen lähtöpäivä on 90 päivän sisällä ja hinta on usein alennettu, jonka vuoksi voi löytää erityisen edullisia matkoja. Nämä ovat matkapaketteja, joihin sisältyy lento ja hotelli.

Kuinka löydät edullisia äkkilähtöjä?

 

Äkkilähtöjen hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten sää ja kysyntä. Tästä syystä voi olla vaikeaa sanoa, milloin on paras aika varata äkkilähtö. Nopein lähtö ei ole aina edullisin, joten emme suosittele odottamaan pitkään varauksen tekoa. Edullisimmat matkat myydään usein nopeimmin!

Voinko varata äkkilähdön, joka sisältää pelkät lennot?

 

Toki! Lennä edullisesti ja kätevästi tilauslennoillamme, jotka ovat usein suoria lentoja. Täältä löydät äkkilähtöjä pelkille lennoille.

Äkkilähtöjen ehdot

 

Paikkoja tarjolla rajoitettu määrä. Alennuksia ei voi yhdistää. Hinnat koskevat varauksia osoitteessa apollomatkat.fi. Mikäli paikkoja on jäljellä vain yksi, näkyy tämä varausvaiheessa. 

Äkkilähtöjen hinnat ovat /hlö hintoja jaetussa kahden hengen huoneessa/huoneistossa.

Äkkilähdöt tulee maksaa verkkosivuillamme tai puhelinmyynnissä varauksen yhteydessä. Maksutapana käy verkkopankki- tai luottokorttimaksu.

Lisätietoja maksamisesta.

Mihin voin ottaa äkkilähdön?

Tarjoamme äkkilähtöjä useisiin kohteisiin, esimerkiksi:

Äkkilähdöt -sivulta varaat edulliset matkat Apollomatkojen lomakohteisiin. Varaa äkkilähtö joko tiettyyn hotelliin tai valitse määrittelemätön majoitus. Voit varata myös pelkät lennot. Äkkilähtöjen kanssa kannattaa olla vikkelä, sillä nopea nappaa parhaat lomadiilit!

Hyvä tietää äkkilähdöistä

Äkkilähdöt ovat matkoja, jotka lähtevät nopealla aikataululla. Apollomatkojen äkkilähdöt kattavat usein suosituimmat rantalomakohteet. Äkkilähdöt ovat oiva tapa napata edullinen matka silloin, kun matkakuume yllättää. Apollomatkojen äkkilähdöt tarjoavat joustavan vaihtoehdon suunnitella seuraava seikkailu juuri sinulle sopivaan hintaan.

Apollomatkojen äkkilähdöt

Apollomatkat tarjoavat äkkilähtöjä seuraaville 90 päivälle. Voit valita pelkät lennot, All Inclusive -äkkilähdön tai rantaloman monipuolisesta lomavalikoimastamme.

Voit varata äkkilähdön lähes kaikkiin matkakohteisiimme ympäri vuoden. Voit siis varmistaa lomamatkan muun muassa Kreikkaan, Kroatiaan, Kanariansaarille, Thaimaahan ja Emiraatteihin edulliseen hintaan. Äkkilähtöjä on kuitenkin rajoitettu määrä - ja koska nämä ovat edullisimmat matkamme, ne myydään usein nopeasti loppuun. Toimi siis pian!