Lumilomat

- varaa unohtumaton laskettelumatka!

Apollo Sports tarjoaa laskettelulomia kaikentasoisille laskettelijoille! Lumilomavalikoimastamme löydät laadukkaita laskettelukeskuksia huolella valituista kohteissa. Voit varata joko omatoimisen tai opastetun laskettelumatkan useisiin eri kohteisiin ympäri maailmaa, joista kaikista löytyy huippuluokan rinteitä, koskematonta maastoa ja verratonta kulttuuria. 

Me huolehdimme kaikista käytännön asioista, jotta sinä voit nauttia unohtumattomasta laskettelulomasta huippuluokan puitteissa. Varaa seuraava lumilomasi ja koe talviloman taika aivan uudella tasolla! 

 

⛷️ Loistavat laskettelukohteet
Tutustu laadukkaisiin laskettelurinteisiin vaihtelevissa ja luonnonkauniissa ympäristöissä.

🌍 Monipuoliset kohteet
Koe ainutlaatuisia laskettelukeskuksia ympäri Eurooppaa Kaukasukselta Alpeille.

🏔️ Aitoja kokemuksia
Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja autenttisesta tunnelmasta.

❄️ Lumitaatut kohteet
Laadukkaat kohteet lumitakuulla!

💰 Edulliset kohteet
Hyvä hinta-laatusuhde.

🔒 Turvaa lomallesi
Matkapakettilaki turvaa lomasi.


Laskettelulomat

Lue lisää ja varaa seuraava laskettelulomasi huolella valittuihin kohteisiin.

Laskettelulomat Alagnassa, Italian Alpeilla

Italian Alagnan laskettelukeskus tarjoaa upeat laskettelupuitteet kauniissa ja viehättävässä ympäristössä.

Lue lisää & varaa

Laskettelulomat Gudaurissa, Georgiassa

Guadarin laskettelukeskus Kaukasus-vuorilla, jonka huiput kohoavat yli 5000 metriin, tarjoaa sekä catski- että helikopterihiihtoa niille adrenaliininhakuisille laskijoille.

Lue lisää & varaa

Laskettelulomat Erciyesissä, Kappadokiassa

Mount Ericyes-vuoren huippu Kappadokiassa kohoaa noin 4 000 metriä merenpinnan yläpuolelle, ja alueelta löytyy myös maan paras laskettelukeskus. Kirsikkana kakun päälle voit nauttia hyvästä ruoasta, palveluista ja paikallisesta tunnelmasta.

Lue lisää & varaa

Laskettelulomat Banskossa, Bulgariassa

Tervetuloa Banskoon, Bulgarian suurimpaan laskettelukeskukseen! Todorka-vuoren 2 746-metrinen huippu kohoaa jyrkästi laskettelualueen yläpuolelle, ja täältä löydät vaikuttavat 1500 metrin korkeuserot, laadukkaat rinteet ja vilkkaan aprés ski-kulttuurin! 

Lue lisää & varaa

Laskettelulomat Parnassosissa, Kreikassa

Laskettelua Kreikassa, ei voi olla mahdollista? No kyllä voi – tervetuloa tutustumaan Kreikan suurimpaan laskettelukeskukseen! Täällä voit nauttia upeiden laskettelurinteiden ja kreikkalaisen kulttuurin ainutlaatuisesta yhdistelmästä. 

Lue lisää & varaa

Opastetut laskettelulomat

Lähde pienryhmän matkassa maailman parhaille off-pisterinteille. Tutustu opastettuihin laskettelulomiimme ja varaa elämäsi seikkailu! 

Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip on jännittävä lasketteluseikkailu Japanin pohjoisosassa, jossa lomaan sisältyy laskettelun lisäksi myös kulttuuria ja paljon hyvää ruokaa.

Japow

Klassikon ja suosikin paluu! Jos etsit unohtumatonta laskettelukokemusta, on tässä oikea matka sinulle.

Catski Pohjois-Makedoniassa

Tämä on matka seikkailunhaluisille laskijoille, jotka etsivät koskemattomia vuorenrinteitä ja loputtomia laskettelumahdollisuuksia.

Perheiden Catski-matka Pohjois-Makedoniassa

Pohjois-Makedoniasta löytyy hyviä off-pisterinteitä koko perheelle! Perheille suunnattu laskettelumatka sopii kaikentasoisille laskettelijoille.

Kanada Roadtrip

Kanada Roadtrip suuntaa British Columbiaan, joka on tunnettu upeista vuoristoistaan ja loputtomista lumimääristään.

Tietoa laskettelulomista

Haluatko ainutlaatuisen laskettelukokemuksen? Apollo Sports tarjoaa parhaat laskettelulomat yli 20 vuoden asiantuntemuksella entisen tytäryhtiönsä Xtravelin kautta. 

Lomavalikoimastamme löytyy huolella valittuja, ainutlaatuisia kohteita, joissa harva pohjoismaalainen on käynyt, ja joissa lasketteluun on yhdistetty myös aitoa paikallista kulttuuria. Tuomme esiin jokaisen kohteen ainutlaatuisuuden ja panostamme erityisesti laatuvarmistettuihin rinteisiin ja hissijärjestelmiin, ainutlaatuisiin elämyksiin sekä asiantunteviin, kokeneisiin ja palveluhenkisiin oppaisiin. Kohteissamme on hyvin hoidetut rinteet, hyvät hissit, laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja, hyvää ruokaa ja ainutlaatuisia elämyksiä.

Olitpa sitten lapsi tai aikuinen, aloittelija, kokenut tai ammattilainen, yksin, pariskunta tai suuri ryhmä, me autamme sinut seuraavalle laskettelulomallesi! 


Tilaa uutiskirje

Pysy kuulolla uutuuksista ja tarjouksista ja tilaa Apollo Sports -uutiskirje

Järjestä oma laskettelumatka ryhmällesi

Suunnittele seuraava laskettelumatkasi ystävien, työporukan tai perheen kesken.  ystävien kanssa, hiihtokokous tai aktiivinen ryhmäloma Apollo Sportsin kanssa. Apollomatkojen valikoimasta löytyy ratkaisu kaikenlaisille ryhmille!

Pyydä tarjous

Apollomatkalaisten lomatunnelmia

Aitoa lomaa! Jaa lomakuvasi kanssamme tägäämällä meidät tai mainitsemalla @apollosports kuvatekstissä Instagramissa