Kaupunkilomat

 

Lennä minne tahdot, milloin tahdot 

Majoitu vähintään 3 tähden hotelleissa

Varaa turvallisesti 

 

Varatessasi Apollomatkojen kaupunkiloman valitset itse matkasi pituuden, lennon ja hotellin. Teemme yhteistyötä monien tunnettujen lentoyhtiöiden ja tuhansien hotellien kanssa, ja valikoimastamme löydät varmasti sopivan matkan juuri sinulle. Valmismatkalaki koskee kaikkia viikonloppu- ja kaupunkimatkoja, joten voit nauttia lomasta huoletta! 

Voit varata myös:
Pelkät reittilennot » 
Pelkän hotellin »

Varaa kaupunkiloma tai lennot tästä

Varaa pelkät reittilennot »    

Varaa pelkkä hotelli »

 

Weekendresor till Prag

Praha

Tsekkien vieraanvarainen pääkaupunki Praha tarjoaa monia nähtävyyksiä, kulttuuria, historiaa, hyvää ruokaa ja edullisia ostosmahdollisuuksia. Jos pidät oluesta, on Praha oikea kaupunki sinulle – täältä löydät viihtyisiä oluthuoneita ja pienpanimoita. Lue lisää Prahasta tästä.

236 € (Hintaesimerkki 3 yötä)


Kaupunkiloma Budapestissä

Budapest

Budapest on ihastuttava sekoitus kaunista arkkitehtuuria, viehättäviä kujia ja modernia kaupunkielämää. Edullinen kaupunki on tunnettu kylpylöistään – hemmottele itseäsi spa-hotellien hoidoilla ja uima-altailla! Lue lisää Budapestistä tästä.

348 € (Hintaesimerkki 3 yötä)

Katso lisää


Kaupunkilomat Lissabonissa

Lissabon

Portugalin pääkaupunki Lissabon sijaitsee kauniilla paikalla Atlantin rannalla, ja täällä pääset tutustumaan kaupungin pieniin katuihin, erinomaiseen ravintolatarjontaan ja pieniin putiikkeihin. Lissabonissa on myös loistavat ostosmahdollisuudet sekä vilkasta yöelämää! Lue lisää Lissabonista tästä.

334 € (Hintaesimerkki 4 yötä)

Katso lisää


Kaupunkilomat Lontoossa

Lontoo

Lontoo on aina hyvä valinta – täältä löytyy jokaiselle jotakin, vuorokauden ympäri. Käy West Endin musikaaleissa tai tutustu urbaaniin Shoreditchiin. Nauti klassisista pubeista, edullisesta ruoasta ympäri maailmaa ja hyvistä ostosmahdollisuuksista. Lue lisää Lontoosta tästä.

253 € (Hintaesimerkki 2 yötä)


Kaupunkilomat Barcelonaan

Barcelona

Kaupunkiloma Barcelonassa koostuu fantastisesta arkkitehtuurista ja kulttuurista, ostoksista, hyvästä ruoasta ja vilkkaasta yöelämästä. Kaupungista löytyy myös uimarantoja! Lue lisää Barcelonasta tästä.

308 € (Hintaesimerkki 3 yötä)


Kaupunkiloma Roomassa

Rooma

Tämä ikuinen kaupunki on kuin suuri museo, josta löydät Colosseumin, Pietarinkirkko ja Vatikaani, Espanjalaiset portaat, Fontana  di Trevi ja monia muita. Kaupunkiloman kruunaa loistava ruokakulttuuri! Lue lisää Rooma tästä.

395 € (Hintaesimerkki 3 yötä)


Kaupunkiloma New Yorkissa

New York

New York on kaupunki, jossa syke on aina korkealla. Kaikki maailmanosat yhdistyvät tässä kulttuurien sulatusuunissa, joka uudistuu jatkuvasti. Varaa matka New Yorkiin ja näe maailmanluokan nähtävyyksiä, museoita ja ravintoloita.  Lue lisää New Yorkista tästä.

666 € (Hintaesimerkki 3 yötä)


Kaupunkilomat Berliinissä

Berliini

Berliini on tämän hetken kuumimpia kohteita, josta löydät kulttuuria, ravintoloita, kauppoja sekä mielenkiintoista historiaa. Koe kaupungin upea ilmapiiri, joka houkuttelee ihmisiä joka puolelta Eurooppaa. Lue lisää Berliinistä tästä.

252 €  (Hintaesimerkki 2 yötä)

Hinnat ovat alkaen hintoja/ henkilö. Majoitus vähintään 3-tähden hotellissa, jossa kaksi henkilöä majoittuu kahden hengen huoneessa. Lähdöt elokuussa suorilla lennoilla.