Apollomatkojen kaupunkilomat

Varaa lennot + hotelli
Matkapakettilaki turvaa lomasi
Matkatavarat lennolla
 Henkilökohtainen palvelu
Huolella valikoidut hotellit

Suosituimmat kaupunkikohteet

Varaa pidennetty viikonloppu ja hemmottele itseäsi kaupunkilomalla. Päätä itse matkan pituus, lennot ja hotelli laajasta valikoimastamme. Varatessasi lennot ja hotellin samalla kertaa, suojaa matkaasi myös Matkapakettilaki.

 

Sujahda Lontoon vilinään jalkapallo-ottelun tai teatteriesityksen jälkeen ja vie rakkaasi romanttiseen Roomaan tai Pariisiin. Nauti taiteesta, kulttuurista ja rantaelämästä Barcelonassa tai ihastu eksoottiseen Tokioon. Tarkoin valitut hotellimme sijaitsevat aina keskeisellä paikalla, juuri siellä, missä haluat yöpyä.


Yhdistä kaupunki- ja rantaloma

Nauti kaupungin sykkeestä ja rentoudu rannalla


Vinkkejä & inspiraatiota

Tutustu parhaisiin vinkkeihimme kaupunkilomalle

Vinkkejä kaupunkiloman suunnitteluun

Olemme koonneet yhteen parhaat vinkkimme kohteista ympäri maailman - halusitpa sitten shoppailla, herkutella tunnelmallisissa ravintoloissa tai kokea historiallisia nähtävyyksiä. Mikä on lempikohteesi Euroopassa?

Lue lisää »

Tekemistä ja nähtävää kaupunkilomalle

Lue vinkkimme Euroopan ja muun maailman kiinnostavimpiin kaupunkeihin. Katso mitä aktiviteetteja on tarjolla ja mitä nähtävyyksiä sinun tulisi nähdä. Aloita lomatunnelmointi jo nyt!

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä

Yleisimpiä kysymyksiä kaupunkilomista

Olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kaupunkilomia koskien

Mikä on kaupunkiloma?

Apollomatkojen kaupunkiloma on lomapaketti jonka voit räätälöidä itse. Voit valita kohteen, lennot, hotellin ja matkan keston oman mielesi mukaan - matka voi olla lyhyt tai pitkä, sinä valitset! Apollomatkojen kautta voit varata kaupunkilomia mihin päin maailmaa tahansa. 

Mitä tarkoittaa rahanpalautustakuu?

Mikäli joudumme perumaan matkasi, palautamme matkan summan 14 päivän sisällä siitä kun olemme saaneet vahvistuksesi peruutukseen. 

Miten varaan kaupunkiloman?

Apollomatkojen kaupunkilomat varaat helposti verkossa. Valitse vapaasti matkan pituus, kohde, hotelli ja lennot. Kaupunkiloma maksetaan varauksen teon yhteydessä. Varaa kaupunkiloma tästä

Sisältyvätkö matkatavarat kaupunkilomavaraukselle?

Kyllä, matkatavarat lennolla sisältyvät aina kaupunkilomavarauksellesi Apollomatkoilla.

Koskevatko yleiset matkapakettiehdot kaupunkilomia?

Kyllä. Matkapakettiehdot koskevat Apollomatkojen kaupunkilomia, kun varaat lennot ja hotellit samanaikaisesti. Noudatamme aina ennen kaikkea matkapakettilakia sekä Ulkoministeriön suosituksia. Tämä tarkoittaa, että matkapaketin varaaminen Apollolta on erityisen turvallista, koska me hoidamme yhteydenpidon lentoyhtiöihin ja hotelleihin, ja jos jotain odottamatonta tapahtuu, huolehdimme aina siitä, että matkustajat pääsevät turvallisesti ja varmasti kotiin.

Millaista palvelua saan kaupunkilomilla?

Apollomatkojen asiakkaana tarjoamme sinulle henkilökohtaista asiakaspalvelua niin ennen lähtöä kuin lomasi aikana asiakaspalveluaikojemme puitteissa puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

Mitä tarkoittaa hotellien laatutakuu?

Kaikki Apollomatkojen kaupunkilomahotellit ovat huolella valikoituja ja sijaitsevat keskeisellä paikalla, joten sinun on helppo tutustua ympäristöön omatoimisesti. Tarjolla on monipuolinen valikoima vähintään kolmen tähden hotelleja.


Apollomatkalaisten lomatunnelmia

Tämä on aitoa lomaa! Jaa parhaat lomakuvasi kanssamme tägäämällä tai mainitsemalla @apollomatkat postauksessasi Instagramissa