Apollo Sports – hotelleja aktiiviseen lomaan

Apollo Sport -valikoimastamme löydät hotelleja, kun etsit lomaltasi rentoutumisen lisäksi treenausta ja aktiviteetteja. Näissä treenihotelleissa voit viettää urheilullista lomaa treenauksen, erilaisten ryhmäliikuntatuntien ja rentoutumisen merkeissä. Varaa treenihotelli Apollomatkojen kautta, hintaan sisältyy aina lento sekä hotelli.

Treenihotelleja kaikille

Apollo Sports -hotelleista löytyy vaihtoehtoja eritasoisille urheilijoille. Valikoimaan kuuluvissa hotelleissa on hyvät urheilumahdollisuudet ja jokaiselta hotellisivuilta löydät tiedot, mitkä tietyt urheilumahdollisuudet ja aktiviteetit ovat tarjolla kyseisessä hotellissa. Erityisesti kaksi treenihotelliamme, Playitas ja Thanyapura, ovat loistavia vaihtoehtoja urheilullista lomaa etsivälle. Valikoimastamme löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, joista voit valita mieluisan treenihotellin. 

Apollo Sports

  • Hotelleja aktiiviseen lomailuun
  • Hotelleja, joissa on hyvät urheilumahdollisuudet
  • Lento+hotelli–pakettimatkoja

Katso kaikki aktiivilomat »


Lähde treenaamaan lomalla

Sporttisen talvilomailijan lomaparatiisit Playitas Resort ja La Pared Fuerteventuralla sekä Thaimaan Thanyapura kutsuvat nauttimaan aurinkoisesta treenistä, rennoista rantapäivistä ja ihanasta lomailuista. Koko Apollo Sports -hotellivalikoimaan pääset tutustumaan täällä.

La Pared - powered by Playitas

Fuerteventura Tämä hotelli sopii sinulle, joka pidät ryhmäliikunnasta ja surffaamisesta tai etsit rauhallista lomaa meren äärellä. Ympäristö soveltuu lenkkeilyyn, vaeltamiseen ja pyöräilyyn. Päivittäin surffikursseja aloittelijoille ja keskitason taitajille hotellin surffikoulussa.

Tutustu La Pared - powered by Playitas

Playitas Resort

Fuerteventura, Kanariansaaret. Aktiivilomailijan paratiisi, joka houkuttelee niin aktiiviurheilijoita kuin arkiliikkujiakin. Kanariansaarten suurin kuntosali, tenniskenttä, pyöräilykeskus, 50-metrinen olympiauima-allas, 18-reijän golf-kenttä ja ryhmäliikuntatunnit.

Tutustu Playitas Resortiin

Cavo Spada Deluxe & Spa

Kolymbari, Kreeta. Hyvät liikuntamahdollisuudet niin sisällä kuin ulkona – kuntosali, ryhmäliikuntaa, pyöräilyä, tennistä sekä hyvät lenkkimaastot. Korkeatasoinen hotelli sijaitsee lähellä rantaa.

Tutustu Cavo Spada Deluxe & Spahan

Levante Beach Resort

Afandou & Kolymbia, Rhodos. Täällä on 25-metrinen allas, joka sopii täydellisesti kuntouimareille. Lisäksi voit pyöräillä, pelata tennistä, treenata kuntosalilla tai osallistua ryhmäliikuntatunnille. Levante on hyvän olon hotelli koko perheelle!

Tutustu Levante Beach Resortiin

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi