Apollo Sports treenihotellit

Apollo Sports – hotelleja aktiiviseen lomaan

Apollo Sport -valikoimastamme löydät hotelleja, kun etsit lomaltasi rentoutumisen lisäksi treenausta ja aktiviteetteja. Näissä treenihotelleissa voit viettää urheilullista lomaa treenauksen, erilaisten ryhmäliikuntatuntien ja rentoutumisen merkeissä. Varaa treenihotelli Apollomatkojen kautta, hintaan sisältyy aina lento sekä hotelli.

Treenihotelleja kaikille

Apollo Sports -hotelleista löytyy vaihtoehtoja eritasoisille urheilijoille. Valikoimaan kuuluvissa hotelleissa on hyvät urheilumahdollisuudet ja jokaiselta hotellisivuilta löydät tiedot, mitkä tietyt urheilumahdollisuudet ja aktiviteetit ovat tarjolla kyseisessä hotellissa. Erityisesti kaksi treenihotelliamme, Playitas ja Thanyapura, ovat loistavia vaihtoehtoja urheilullista lomaa etsivälle. Valikoimastamme löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, joista voit valita mieluisan treenihotellin. 

Apollo Sports

  • Hotelleja aktiiviseen lomailuun
  • Hotelleja, joissa on hyvät urheilumahdollisuudet
  • Lento+hotelli–pakettimatkoja

Katso kaikki aktiivilomat »


Lähde treenaamaan lomalla

Sporttisen talvilomailijan lomaparatiisit Playitas Resort ja La Pared Fuerteventuralla sekä Thaimaan Thanyapura kutsuvat nauttimaan aurinkoisesta treenistä, rennoista rantapäivistä ja ihanasta lomailuista. Koko Apollo Sports -hotellivalikoimaan pääset tutustumaan täällä.

Playitas Resort

Fuerteventura, Kanariansaaret. Aktiivilomailijan paratiisi, joka houkuttelee niin aktiiviurheilijoita kuin arkiliikkujiakin. 

Tutustu Playitas Resortiin

Cavo Spada Deluxe & Spa

Kolymbari, Kreta. Hyvät liikuntamahdollisuudet niin sisällä kuin ulkona – kuntosali, ryhmäliikuntaa, pyöräilyä, tennistä sekä hyvät lenkkimaastot.

Tutustu Cavo Spada Deluxe & Spahan

Levante Beach Resort

Afandou & Kolymbia, Rhodos. Useita uima-altaita, maistuvaa ruokaa ja erinomaiset mahdollisuudet liikkua.

Tutustu Levante Beach Resortiin

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi