Matkatavarat

Käsimatkatavaroihin ei saa pakata teräviä esineitä, kuten saksia tai veitsiä. Matkustamossa saa kuljettaa nesteitä korkeintaan 100 ml kokoisissa pakkauksissa ja kaikkien nestepakkauksien on mahduttava litran kokoiseen pussiin. Lisätietoja täältä.

Rantalomat (valmiiksi paketoidut lento+hotelli -paketit)

Matkatavaramääräykset vaihtelevat lentoyhtiöittäin, ja voit tarkistaa matkaasi koskevat lentoyhtiökohtaiset määräykset täältä

Kaupunkilomat (omatoimiset lento+hotelli -paketit)

Matkaa varatessa näet sisältyvätkö matkatavarat valitsemillesi lennoille. Osalla lennoista matkatavara on myös mahdollista lisätä varaukselle lisämaksusta varauksen teon yhteydessä. Mikäli matkatavarat eivät sisälly lentojen hintaan, voit useimmiten varata ne lisämaksusta suoraan lentoyhtiöltä matkan varaamisen jälkeen. Joissain tapauksissa lisämatkatavarat on mahdollista lisätä varaukselle vain lentokentällä lähtöselvityksen yhteydessä. Matkatavaroiden lisääminen varaukselle ennakkoon on usein edullisempaa kuin kentällä matkatavaroista maksettaessa. Tarkista matkatavaramääräykset ja hinnat lentoyhtiön sivulta.

Matkatavaramääräykset pelkän lennon ostaneille 

Jos olet varannut pelkät Finnairin operoimat lomalennot, ruumaan menevät matkatavarat sisältyvät lennon hintaan. Jos lennon operoi muu lentoyhtiö, ruumaan menevät matkatavarat eivät sisälly matkan hintaan. Matkatavaroita koskevat lentoyhtiön määrittämät paino-/kokorajoitukset, joihin voit tutustua täältä. Matkatavaroiden hinta on korkeampi, mikäli maksat ne vasta lentokentällä.

Ilmoitamme varauksen yhteydessä mikäli ruumaan menevistä matkatavaroista peritään lisämaksu. Mikäli varaat matkan Apollomatkojen sivujen kautta, näkyy mahdollinen matkatavaramaksu varausjärjestelmässä. Matkatavaroille on yleensä mahdollista ostaa lisää painoa lentokentältä, mutta tästä peritään korkeampi kulu.