Aegean Airlines tilauslento (A3)

31, Viltanioti Str.
145 64, Kifisia, Athens, Greece
p. +30 210 62 61 700
Lentoyhtiön verkkosivu http://en.aegeanair.com/

Vuonna 1987 perustettu Aegean Airlines on Kreikan suurin lentoyhtiö ja Star Alliance -jäsen. Aegean Airlines lentää 29 Airbus koneella sekä reitti- että charter-lentoja. Lue lisää Aegean Airlinesista - englanniksi.

Matkatavarat

Matkan hintaan sisältyy käsimatkatavara, jonka maksimipaino on 8 kg /hlö (maksimimitat 56 x 45 x 25 cm), ja lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.

  • Kirjattujen matkatavaroiden maksimipaino on 23 kg. 
  • Alle 2-vuotiailla lapsilla saa olla mukana max 23 kg kirjattava ruumamatkalaukku (lisämaksusta) ja kokoontaitettavat rattaat sekä max 6 kg käsimatkatavara (maksimimitat 55 x 40 x 23 cm).
  • 2-11 vuotiailla lapsilla saa olla mukana max 23 kg ruumamatkalaukku (lisämaksusta) ja kokoontaitettavat rattaat sekä max 8 kg käsimatkatavara (maksimimitat 55 x 40 x 23 cm).
  • Huomioithan, että jos olet ostanut vain lennon, eivät matkatavarat sisälly hintaan.

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 23 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita. Lisämaksu ylimääräisestä tai rajoitukset ylittävästä matkatavarasta suoritetaan lentoasemalla lähtöselvityksen yhteydessä. Huomioithan, että lisämaksu matkatavaroista on korkeampi lentokentällä maksettuna kuin etukäteen tilattuna.

Lähtöselvitys

Lähtöselvitystä Oulusta lähteviin lentoihin ei voi tehdä ennakkoon verkosta. Lähtöselvitys tehdään Oulun lentoasemalla.

Pelkät lennot

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran maksimipaino 8 kg /hlö, maksimimitat 56 x 45 x 25 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara.

Erikoismatkatavarat

Lennolle on mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ateriat lennolla

Voit ostaa Aegean Airlinesin lennoille aterian lisämaksusta, lentoateriat voit ostaa varauksen yhteydessä tai jälkikäteen Minun lomani -osiossa.

Erikoisateria

Lennolle on mahdollista tilata etukäteen vegaani-, gluteeniton, laktoositon tai diabeetikoille sopiva lentoateria. Ateria on mahdollista tilata online-varausjärjestelmämme tai asiakaspalvelumme kautta. Erikoisateria tulee tilata viimeistään 5 vrk ennen lähtöä.

Istumapaikat 

Voit varata lisäpalveluna lennollesi esimerkiksi istuinpaikan, jossa on enemmän jalkatilaa. Istuinpaikat ovat varattavissa aikaisintaan 60 päivää ja viimeistään 5 päivää ennen lähtöpäivää. Varaa istumapaikkasi täältä. Palveluun kirjaudut syöttämällä varausnumerosi sekä lennon lähtöpäivän. 

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

Avustettavat matkustajat

Ota yhteys asiakaspalveluumme.

Reittilentoja koskevat säädökset

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta http://en.aegeanair.com/


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut