Aegean Airlines tilauslento (A3)

31, Viltanioti Str.
145 64, Kifisia, Athens, Greece
p. +30 210 62 61 700
Lentoyhtiön verkkosivu http://en.aegeanair.com/

Vuonna 1987 perustettu Aegean Airlines on Kreikan suurin lentoyhtiö ja Star Alliance -jäsen. Aegean Airlines lentää 29 Airbus koneella sekä reitti- että charter-lentoja. Lue lisää Aegean Airlinesista - englanniksi.

Matkatavarat

Matkan hintaan sisältyy käsimatkatavara, jonka maksimipaino on 8 kg /hlö (maksimimitat 56 x 45 x 25 cm). Lennolle on ostettavissa lisämaksusta 23 kg /hlö ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.

Yleistä matkatavaroista
Alle 2-vuotiaalla sylilapsella saa olla mukana max. 23kg ruumaan menevä matkalaukku, 8 kg käsimatkatavara sekä kokoontaitettavat rattaat.

Lapsella saa olla mukana maksutta kokoontaittavat rattaat.

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 23 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.
Lisämaksu ylimääräisestä tai rajoitukset ylittävästä matkatavarasta suoritetaan lentoasemalla lähtöselvityksen yhteydessä. Huomioithan, että lisämaksu matkatavaroista on korkeampi lentokentällä maksettuna kuin etukäteen tilattuna.

Pelkät lennot

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran maksimipaino 8 kg /hlö, maksimimitat 56 x 45 x 25 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara.

Erikoismatkatavarat

Lennolle on mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ateriat lennolla

Voit ostaa Aegean Airlinesin lennoille aterian lisämaksusta. Varaa lennon ateria muun varauksen yhteydessä. Lennon ateria maksaa alk. 12 €/suunta, erikoisateria alk. 14 €/suunta. Alle 2-vuotiaille sylilapsille ei voi ostaa ateriaa. Lentoyhtiö vaatii lääkärin ennakkoon täytetyn lomakkeen henkilöiltä, jotka voivat saada allergiaoireita ilman välityksellä.

Lennolla on myynnissä juomia sekä pientä purtavaa. Maksutapana käy käteinen sekä luottokortti.

Erikoisateria

Lennolle on mahdollista tilata etukäteen vegaani-, gluteeniton, laktoositon tai diabeetikoille sopiva lentoateria. Ateria on mahdollista tilata online-varausjärjestelmämme tai asiakaspalvelumme kautta. Erikoisateria tulee tilata viimeistään 5 vrk ennen lähtöä.

Istumapaikat 

Voit varata lisäpalveluna lennollesi esimerkiksi istuinpaikan, jossa on enemmän jalkatilaa. Istuinpaikat ovat varattavissa aikaisintaan 60 päivää ja viimeistään 5 päivää ennen lähtöpäivää. Varaa istumapaikkasi täältä. Palveluun kirjaudut syöttämällä varausnumerosi sekä lennon lähtöpäivän. 

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

Lemmikit lennolla

Ota yhteys asiakaspalveluumme.

Avustettavat matkustajat

Ota yhteys asiakaspalveluumme.

Reittilentoja koskevat säädökset

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta http://en.aegeanair.com/


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut