Aegean Airlines (A3)

31, Viltanioti Str.
145 64, Kifisia, Athens, Greece
p. +30 210 62 61 700
Lentoyhtiö verkkosivu http://en.aegeanair.com/

Vuonna 1987 perustettu Aegean Airlines on Kreikan suurin lentoyhtiö ja Star Alliance -jäsen. Aegean Airlines lentää 29 Airbus koneella sekä reitti- että charter-lentoja. Vuonna 2011 lentoyhtiö kuljetti 6,5 miljoonaa matkustajaa yli 100 kohteeseen. Yhtiö palkittiin vuonna 2012 kolmannen kerran peräkkäin Skytraxin Best Regional Airline in Europe -tittelillä. Lue lisää Aegean Airlinesista - englanniksi.
 

Matkatavarat

Jos olet varannut matkasi ennen 21.1.2019, ruumaan menevät matkatavarat sisältyvät matkan hintaan:
Matkustaja saa ottaa mukaan yhden ruumaan menevän matkatavaran, jonka maksimipaino on 23 kg ja ulkomittojen summa (korkeus+pituus+leveys) yhteensä 158 cm.
Lisäksi matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, paino enintään 8 kg (maksimimitat 56 x 45 x 25 cm). 

Jos olet varannut matkasi 21.1.2019 tai sen jälkeen, ruumaan menevät matkatavarat ovat lisämaksullisia:
Matkan hintaan sisältyy käsimatkatavara, jonka maksimipaino on 8 kg /hlö (maksimimitat 56 x 45 x 25 cm). Lennolle on ostettavissa lisämaksusta 23 kg /hlö ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, jonka hinta on 9€/meno-paluu. 

Yleistä matkatavaroista
Sylilapsella tai lapsella saa olla 23 kg:n matkatavaran lisäksi yhdet kokoontaitettavat lastenrattaat.

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 23 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.
Lisämaksu ylimääräisestä tai rajoitukset ylittävästä matkatavarasta suoritetaan lentoasemalla lähtöselvityksen yhteydessä. Huomioithan, että lisämaksu matkatavaroista on korkeampi lentokentällä maksettuna kuin etukäteen tilattuna.
 

Pelkät lennot

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran maksimipaino 8 kg /hlö, maksimimitat 56 x 45 x 25 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara.

Erikoismatkatavarat

Lennolle on mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lähtöterminaali

Aegean Airlinesin lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalista 1. Tarkista ajantasainen tieto Helsinki-Vantaan lentoaseman sivuilta.

Lähtöselvitystavat

Palvelutiski.

Ateriat lennolla

Voit ostaa Aegean Airlinesin lennoille aterian lisämaksusta. Varaa lennon ateria muun varauksen yhteydessä. Lennon ateria maksaa alk. 9 €/suunta, erikoisateria alk. 14 €/suunta. Alle 2-vuotiaille sylilapsille ei voi ostaa ateriaa. Lentoyhtiö vaatii lääkärin ennakkoon täytetyn lomakkeen henkilöiltä, jotka voivat saada allergiaoireita ilman välityksellä.  
 

Erikoisateria

Lennolle on mahdollista tilata etukäteen vegaani-, gluteeniton, laktoositon tai diabeetikoille sopiva lentoateria. Ateria on mahdollista tilata online-varausjärjestelmämme tai asiakaspalvelumme kautta. Erikoisateria tulee tilata viimeistään 5 vrk ennen lähtöä.

Istumapaikat 

Voit varata lisäpalveluna lennollesi esimerkiksi istuinpaikan, jossa on enemmän jalkatilaa. Istuinpaikat ovat varattavissa aikaisintaan 60 päivää ja viimeistään 5 päivää ennen lähtöpäivää. Varaa istumapaikkasi täältäPalveluun kirjaudut syöttämällä varausnumerosi (ilman väliviivoja) sekä lennon lähtöpäivän. 

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

Avustettavat matkustajat

Ota yhteys asiakaspalveluumme.
 

Lemmikit lennolla

Ota yhteys asiakaspalveluumme.