Kuljetukset kohteessa

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä etukäteen, jotta matkasi sujuu mahdollisimman helposti. Apollon bussikuljetus vie sinut turvallisesti ja helposti hotellillesi ja takaisin. Kuljetukset varataan lisämaksusta ennen matkaa. Täydellinen aloitus ja lopetus lomallesi!

  • Helpot ja mukavat kuljetukset
  • Yhteensopiva lentoaikojesi kanssa
  • Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä

Lisää kuljetukset Minun lomani -sivulla »

Kuljetukset varataan lisäpalveluna

Lentokenttäkuljetukset eivät normaalisti sisälly matkan hintaan, vaan ne varataan lisämaksusta ennen matkaa. Voit varata kuljetuksen joko varauksen yhteydessä tai jälkikäteen Minun lomani -osiossa. 

Kuljetuksen hinta voi vaihdella kohteittain. Tarkan hinnan näet varauksen yhteydessä, ja se koskee sekä tulo- että paluumatkaa.

Hyvä tietää

Matka lentokentältä hotellille ja takaisin tehdään yleensä bussilla tai taksilla, joissakin kohteissa tarvitaan myös venettä. Kuljetuksiin saattaa tulla muutoksia lyhyelläkin aikataululla Apollomatkoista riippumattomista syistä, kuten esimerkiksi sään vuoksi. Tämä voi tarkoittaa aikaisempaa lähtöaikaa, pidentyneitä odotusaikoja ja yöpymisiä. Ajantasaiset paluuaikataulut lähetetään tekstiviestillä kaksi päivää ennen paluumatkaa.

Kuljetusten kestoajat kerrotaan kohdesivuilla, ja ne ovat matka-aika ilman odotusaikoja. Odotusta voi tulla lennon saapumisen ja kuljetuksen lähdön välillä. Tästä syystä voit joutua odottamaan lähtöä lentokentällä. Apollomatkojen kohdehenkilökunta huolehtii matkatavaroistasi jos odotusaika on pitkä. 

Huom! Alle 2-vuotias matkustaa bussissa ilmaiseksi aikuisen sylissä, eikä hänelle ole omaa istumapaikkaa. Turvaistuimia ei valitettavasti ole tarjolla bussikuljetuksissa. Mikäli sinulla on mukana oma turvaistuin, laitetaan se matkatavarasäilöön kuljetuksen ajaksi. Mikäli sinulla on tarve käyttää turvaistuinta, otathan tässä tapauksessa taksikuljetuksen hotellille omatoimisesti. Busseissa on sääntöjen mukaisesti turvavyöt ja kuljetuksissa noudatetaan kohdemaan omia turvallisuussääntöjä.

Erikoismatkatavarat

Vastaat itse erikoismatkatavaroiden, kuten urheilumatkatavaroiden ja polkupyörien kuljetuksista lentokentän ja hotellin välillä. Joissakin matkakohteissa erikoismatkatavarat voidaan kuljettaa samalla kyydillä, jolloin lisämaksu maksetaan suoraan kuljettajalle. Joihinkin kohteisiin on varattavissa erikoismatkatavarat Minun lomani -osion kautta. 

Oletko varannut pelkät lennot tai omatoimimatkan?

Kuljetuksia ei voi varata, jos olet varannut pelkät lennot tai omatoimimatkan. 

Oletko varannut yhdistelmämatkan?

Kuljetukset sisältyvät kaikkiin yhdistelmämatkoihin, ja ne tapahtuvat bussilla, minibussilla, taksilla, laivalla tai lentokoneella kohteesta riippuen. Noutoaika ilmoitetaan kohteessa, ja mahdolliset liput ovat saatavilla myös paikan päällä.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut