All Inclusive-hotellit

Unohda valuuttakurssit ja ravintolan etsinnät - All Inclusive viimeistelee lomaelämyksen. Kun valitset All Inclusive -hotellin, matkan hintaan sisältyy ruokailut, juomat ja usein aktiviteetteja koko perheelle. All Inclusive -hotelleissa hinnat ovat kohdallaan, jolloin sinulle jää enemmän rahaa lomakassaan ja voit siltikin käydä nauttimassa myös paikallisten ravintoloiden tarjonnasta.

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi

All Inclusive – vähän enemmän lomaa

All Inclusive lomat kasvattavat suosiotaan, eikä ihme sillä mikä olisikaan ihanampaa kun nauttia lomaherkuista ja juomista ilman että lompakko tarvitsee kaivaa esiin. All Inclusiven sisältö vaihtelee hotelleittain, tarjolla on niin runsaita buffetpöytiä kuin erityylisiä ravintoloitakin, aktiviteetteja unohtamatta.

Lue lisää »

Yleisimpiä kysymyksiä koskien All Inclusive lomia

 

Mitä tarkoittaa All Inclusive loma?

All Inclusive lomalla tarkoitetaan sellaista lomaa, joka sisältää lentojen ja majoituksen lisäksi myös ateriat ja juomat hotellissa. Joskus myös hotellissa järjestettävät aktiviteetit sisältyvät All Inclusive loman hintaan.

Mitä All Inclusive loma sisältää?

All Inclusive loman hintaan sisältyy yleensä aamiaisen, lounas ja illallinen ruokajuominen sekä välipaloja ja juomia aterioiden välissä. Tarkan kuvauksen All Inclusiven sisällöstä löydät aina hotellikuvauksesta. Useissa Apollomatkojen hotelleissa All Inclusive pitää sisällään myös hotellissa järjestettäviä aktiviteetteja ja viihdettä.

Mihin kohteisiin voin varata All Inclusive loman?

All Inclusive hotelleja löytyy lähes kaikista Apollomatkojen lomakohteista. Löydät kesäkauden All Inclusive hotellit sekä talvikauden All Inclusive hotellit omilta sivuiltaan.