Apollo app

Apollo App -matkasovellus matkalle mukaan maksutta

Lataa matkallesi mukaan maksuton Apollo App matkasovellus, josta on paljon hyötyä lomasi aikana. Sovellus on ladattavissa iPhonelle ja iPadille sekä Androidille matkapuhelimille. 

Sovelluksesta löydät muun muassa:

  • Tarjouksia lomakohteessasi
  • Mahdollisuuden varata retkiä
  • Lomavinkkejä kohteen oppailta
  • Käytännöllinen kartta


Apollo App toimii myös offline tilassa. 

Näin kirjaudut Apollo Appiin

Appiin voit kirjautua sisään varauksen tehtyäsi. Sisäänkirjautumista varten tarvitset:

  • Varausnumerosi 
  • Varausvahvistuksen yhteydessä toimitetun internet salasanan (silloin kun varausnumerossasi on 12 numeroa) Huom! Jos varausnumerossasi on 8 numeroa, käytä salasanana sukunimeäsi.
  • Huomioithan, että Apollo App -sovellukseen ei pääse kirjautumaan pelkillä lennoilla, kaupunkiloma- tai yhdistelmämatkavarauksella.

Vinkkejä ja tarjouksia

Apollo Appista löydät erikoistarjouksia ja matkaoppaidemme antamia vinkkejä tutustumisen arvoisista paikoista. Löydä parhaat rannat, nähtävyydet ja paikallisia herkkuja tarjoavat ravintolat. Sovellus auttaa sinua tutustumaan matkakohteeseesi paremmin.

Kartta

Apollo Appissa on kartta, josta näkyvät hotellisi sekä alueen erikoistarjoukset ja ravintolat. Yhdellä napinpainalluksella voit soittaa ja varata pöydän haluamastasi paikasta. Kartta toimii myös offline-tilassa.

Toimii myös offline-tilassa

Apollo Appia voi käyttää myös offline-tilassa ilman internet-yhteyttä. Halutessasi voit ladata valitsemasi tiedot sovellukseen jo ennen matkaa, jotta vältyt datasiirtomaksuilta. Matkan aikana sovelluksen käyttö onnistuu helpoiten wifi-yhteyden avulla. Tällöin saat varmasti ajantasaisimmat tarjoukset ja muut tiedot.

Kaikkien käytettävissä

Apollo Appia voi käyttää maksutta kuka tahansa kohteeseen matkustava. Kaikki toiminnallisuudet eivät ole muiden kuin apollomatkalaisten käytössä, mutta matkaoppaidemme vinkit, tarjoukset ja kartta ovat kaikkien saatavilla. Huomioithan, että Apollo App -sovellukseen ei pääse kirjautumaan kaupunkiloma- tai yhdistelmämatkavarauksella.