Apollo app

Apollo App -matkasovellus lomallesi maksutta

Etsitpä sitten täydellistä unelmalomaasi tai inspiraatiota tulevalle matkallesi, löydät varmasti etsimäsi Apollomatkojen valikoimasta. Oma Apollo -sovelluksesta löydät kaikki tiedot matkoistasi samasta paikasta, ja voit rauhassa tutustua matkakohteeseesi. Voit myös etsiä ja varata retkiä ja lisäpalveluita lomallesi.

Oma Apollo tarjoaa pääsyn kaikkiin varauksiisi yhdessä paikassa, ja auttaa sinua myös löytämään ja varaamaan seuraavan lomasi.

Mitä vielä odotat? Lataa Oma Apollo -sovellut nyt, ja saat henkilökohtaisen matkaoppaasi taskuusi!

Lataa Oma Apollo -sovellus App Storessa tai Google Playssa.

Sovelluksen kautta saat esimerkiksi:

  • Varattua retkiä 
  • Tietoja opaspalveluista ja noutoajoista
  • Erityistarjouksia
  • Paikallisvinkkejä oppailtamme
  • Matkakohteesi kartan

Apollon matkasovellus

Henkilökohtainen matkaoppaasi

Vinkkejä ja tarjouksia

Apollo Appista löydät erikoistarjouksia ja matkaoppaidemme antamia vinkkejä tutustumisen arvoisista paikoista. Löydä parhaat rannat, nähtävyydet ja paikallisia herkkuja tarjoavat ravintolat. Sovellus auttaa sinua tutustumaan matkakohteeseesi paremmin.

Toimii myös offline-tilassa

Apollo Appia voi käyttää myös offline-tilassa ilman internet-yhteyttä. Halutessasi voit ladata valitsemasi tiedot sovellukseen jo ennen matkaa, jotta vältyt datasiirtomaksuilta. Matkan aikana sovelluksen käyttö onnistuu helpoiten wifi-yhteyden avulla. Tällöin saat varmasti ajantasaisimmat tarjoukset ja muut tiedot.

Kaikkien käytettävissä

Apollo Appia voi käyttää maksutta kuka tahansa kohteeseen matkustava. Kaikki toiminnallisuudet eivät ole muiden kuin apollomatkalaisten käytössä, mutta matkaoppaidemme vinkit, tarjoukset ja kartta ovat kaikkien saatavilla. Huomioithan, että Apollo App -sovellukseen ei pääse kirjautumaan omatoimikohteissa.