Tärkeää tietoa

Vallitsevan tilanteen johdosta olemme tilapäisesti sulkeneet kaupunkilomien ja itse räätälöitävien matkapakettien myynnin. Mutta pysy kuulolla, pian jatketaan! Jos haluat pysyä ajantasalla matka-uutisistamme, tilaa uutiskirje tästä.

Apollomatkojen risteilyt

Kuvittele itsesi Kroatian saaristoon, pulahtamaan aamu-uinnille suoraan veneestä. Tai kenties risteilylle Karibian auringon alle. Vai miltä kuulostaisi rentouttava perheloma Välimeren laineilla? 

Apollomatkojen kautta pääset juuri sinulle sopivalle risteilylle. Yhdessä maailman johtavien varustamojen kanssa teemme sinun risteilyunelmistasi totta. Risteilyn aikana voit rentoutua altaalla, nauttia hyvästä ruoasta ja maailmanluokan viihteestä, kokeilla erilaisia aktiviteetteja ja pääset mielenkiintoisille retkille eri satamissa. 

Millaiselle risteilylle sinä haluat?

Räätälöi oma risteilysi valitsemalla itse matka-aikasi. Voit myös pidentää lomaasi helposti lisäämällä hotelliöitä haluamassasi kohteessa ennen risteilyä. Voit myös valita jo valmiiksi paketoidun risteilyn Kroatiaan. Lento, risteily ja ensimmäinen hotelliyö kuuluvat aina risteilyn hintaan omatoimisissa risteilypaketeissa. Voit valita maksutavaksi osamaksun, tai maksaa koko matkan kerralla. Varaa oma risteilysi Apollomatkoilta helposti ja joustavasti!

Miksi valita risteily?

  • Yksi risteily – useita kohteita
  • Mielenkiintoisia retkiä joka satamassa
  • Kaikki ruokailut sisältyvät hintaan
  • Maksu myös osamaksulla

Risteilymme

 

New York

Uutuus! New Yorkin risteilyt

Yhdistä New Yorkin metropoli tasokkaaseen risteilyyn! New Yorkista lähtevät risteilyt suuntaavat joko pohjoiseen kohti Kanadaa, tai etelään Karibialle.

Katso kaikki New Yorkin risteilyt

Karibian risteilyt

Karibian risteily on upea kokemus! Risteilyn aikana pääset kokemaan herkullisia makuelämyksiä ja paljon historiaa. Värikkäät kaupungit toivottavat sinut tervetulleeksi Karibialle! 

Katso kaikki Karibian risteilyt
Välimeren risteily

Välimeren risteily

Koe välimeren kauneimmat kaupungit uudella tavalla! Historiallisia kohteita, hienoja nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kauniita rantoja - niistä koostuu risteily välimerellä. 

Katso kaikki Välimeren risteilyt
Kroatian saaristoristeily

Kroatian saaristoristeily

Saaristoristeily, jossa kierretään purjehtimalla maailman kauneimmaksi sanottua Kroatian rannikkoa Adrianmerellä. Risteilyllä on myös täysihoito, joten nautit lomastasi huoletta. 

Dubain risteily

Dubain risteilyt

Risteily Dubaista vie sinut maailman innovatiivisimpiin suurkaupunkeihin. Risteilyllä pääset kokemaan hienoja luontoelämyksiä, suuria rakennuksia ja historiallisia nähtävyyksiä.


Kysy lisää risteilyistä

 09 6154 7400
Maanantai-Perjantai: 9-17
 

Vinkkejä ennen risteilyä

Hyviä vinkkejä risteilylle

Milloin kannattaa matkustaa ja miten valita sopiva risteilijä? Olemme keränneet seitsemän hyvää vinkkiä, jotka on hyvä tietää ennen matkaa.

Lue vinkit

Mitä pakata mukaan risteilylle

Matkalaukkujen pakkaaminen lomaa varten saattaa tuottaa päänvaivaa, eivätkä risteilyt ole poikkeus. Kokosimme vinkit mitä pakata mukaan.

Katso pakkausvinkit
Maailman suurin risteilyalus, Symphony of the Seas

Maailman suurin risteilyalus

Symphony of the Seas on tällä hetkellä mailman suurin risteilyalus. Alus risteilee ensimmäistä kertaa Välimerellä keväällä 2018.

Tutustu alukseen

Kurkistus risteilyelämään


Varustamomme

Royal Caribbean

Maailman suurin risteilyvarustamo Royal Caribbean on alan suunnannäyttäjä. Risteilyaluksilla on suuri valikoima ravintoloita jokaiseen makuun. Näillä aluksilla sinua odottavat viihde ja aktiviteetit, kuten maailmanluokan Broadway -show, kiipeilyseinä, köysirata, vesipuisto ja aaltoallas sekä omat alueet lapsille ja nuorille.

– Alan innovatiivisimmat risteilyalukset

– Suuri valikoima eri aktiviteetteja ja ohjelmaa, fokuksena lapsiperheet

– Kolme maailman suurinta risteilyalusta

Lue lisää Royal Caribbean

MSC Cruises

MSC Cruises

MSC:llä matkustat uusilla, moderneilla ja korkeatasoisilla risteilyaluksilla. Ruoka on suuressa roolissa aluksilla ja etenkin italialainen keittiö on hyvin edustettuna useissa ravintoloissa. Monet eri aktiviteetit siivittävät matkaasi, kuten vesipuisto hurjine liukuineen, kasino, esitykset ja laaja urheilutarjonta tarjoavat viihtyvyyttä kaikille.

– Moderneja, korkeatasoisia risteilyaluksia

– Hyvää italialaiseen keittiöön pohjautuvaa ruokaa

– Suuri valikoima erilaisia aktiviteettejä kaiken ikäisille

Lue Lisää MSC Cruises

Saaristoristeily

Saaristoristeily

Laivayhtiö Atlas seilaa Kroatian rannikolla jahdeilla, joihin mahtuu enintään 50 matkustajaa. Tunnelma aluksilla on rento ja sydämellinen. Päivät vaihtelevat mukavista satamavierailuista mielenkiintoisiin retkiin.  Alukset ankkuroivat joka ilta satamaan, eli pääset kokemaan maissa paikallisen keittiön herkkuja ennen nukkumaanmenoa.

– Uusi satama joka ilta

– Koe saariston ainutlaatuiset, pienet saaret

– Enintään 50 henkeä risteilijällä

Lue lisää saaristoristeilyistä