Apollomatkojen risteilyt

Karibialla, Välimerellä, Kanariansaarilla tai New Yorkissa

Apollomatkojen risteilyt

Vietä laatuaikaa ystävien tai rakkaimpiesi kanssa risteilyllä, joka seilaa Välimeren aalloilla ja pysähtyy Roomassa ja Barcelonassa, tai tutustu maailman metropoleihin kuten Dubai tai New York. Ja kukapa ei haluaisi kokea Karibian auringonlaskuja livenä?

 

Teemme yhteistyötä maailman parhaiden laivayhtiöiden, MSC Cruises ja Royal Caribbean Cruises, kanssa, ja lomavalikoimastamme löydätkin risteilyitä jokaiseen makuun. Risteilypaketit sisältävät aina lennot, yön hotellissa, risteilyn ja täysihoidon laivalla, ja lisämaksusta voit lisätä lomaasi myös juomapaketin. Jos haluat tutustua lähtökaupunkiin vielä paremmin ennen risteilyn alkua, voit myös helposti lisätä ylimääräisiä hotelliöitä varaukseesi. 

Jos etsit pienempää risteilyä, tutustu myös saaristoristeilyihimme. Uimataukoja kristallinkirkkaaseen mereen suoraan laivan kannelta ja uusi, viehättävä satama tutkittavaksi joka päivä - sitä ja paljon muuta on saaristoristeily Kroatiassa! 

Kanariansaarten risteilyt

Välimeren risteilyt

Karibian risteilyt

New Yorkin risteilyt

Dubain risteilyt

Kysymyksiä ja vastauksia risteilyistä

Mitä risteilypakettiin sisältyy?

Apollomatkojen risteilypaketti sisältää aina lennot, vähintään yhden yön hotellissa ja itse risteilyn.

Miten varaan risteilypaketin?

Valitse ensin, millä laivalla haluat risteilylle ja minkä hyttiluokan haluat. Valitse sitten hotelli, jossa haluat yöpyä ennen risteilyä, ja yöpymismäärä. Viimeisenä valitse lennot. 

Voinko maksaa risteilyni osissa?

Kyllä. Kun olet valinnut risteilysi, tulet maksuvaiheeseen, jossa voit valita, haluatko maksaa koko matkan kerralla vai erissä.

Hyvä tietää risteilyistä

 • Matkavakuutus on erittäin suositeltavaa ottaa ennen risteilyä. Joissain tapauksissa todistusta matkavakuutuksesta voidaan pyytää ennen laivaan nousua. 
 • Kaikki normaalit ateriat sisältyvät risteilyn hintaan.
 • Ensimmäinen yö hotellissa sisältyy aina hintaan.
 • Apollomatkojen kanssa varaat kaiken kerralla. Sekä lento+hotelli+risteily sisältyy matkan hintaan.
 • Juomapaketteja ja retkiä voi ostaa suoraan varustamon verkkosivuilta varausnumeroasi käyttämällä. MSC risteilyillä juomapaketti sisältyy risteilyn hintaan. 
 • Kun olet tehnyt online-lähtöselvityksen varustamon verkkosivuilla enintään 30 päivää ennen matkaa, saat matkaliput sähköpostiisi. Tulosta liput ja ota ne mukaasi matkalle. 
 • Ruoka-aineallergioista ilmoitetaan laivaan saapuessa, ja varustamo tekee parhaansa erikoisruokavalioiden kanssa.
 • Laivatiedot löytyvät risteilylipuistasi, jotka saat sähköpostitse online-selvityksen jälkeen.
 • Kuljetukset eivät sisälly hintaan.
 • On mahdollista varata vain yksi hytti per varaus.
 • Aluksen henkilökunta puhuu englantia. Laivoilla ei ole Apollomatkojen henkilökuntaa. 

Venetsian vierailu risteilyn aikana

Venetsian paikallishallinnon päätöksen mukaan Venetsiaan pääsystä peritään pääsymaksu (Venice Access Contribution fee) 25. huhtikuuta - 14. heinäkuuta 2024 välisenä aikana. Katso alla olevat päivämäärät ja poikkeukset.

Kun yövyt hotellissa Venetsiassa, sinun on rekisteröidyttävä, ja saat QR-koodin, jotta vältät tämän maksun maksamisen. Lue lisää ja rekisteröidy virallisella verkkosivustolla saadaksesi QR-koodin.

Päivämäärät, jolloin maksu peritään: 25., 26., 27., 28., 29., 30. huhtikuuta. 1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26. toukokuuta. 8. kesäkuuta 9., 15., 16., 22., 23., 29., 30. kesäkuuta. 6, 7, 13 ja 14 heinäkuuta 2024

Pääsymaksua ei peritä klo 16.00-08.30 välisenä aikana.

Parhaat risteilyvinkkimme

Mitä ottaa huomioon ennen risteilyäsi? Täältä löydät parhaat vinkkimme ennen tulevaa risteilyäsi, olitpa sitten lähtemässä merille ensimmäistä kertaa tai jo kokenut risteilijä!

Risteilyvinkkejä ensikertalaisille

Mitä ottaa huomioon ennen ensimmäistä risteilyäsi? Täältä löydät 10 parasta vinkkiämme!

Lue lisää

Vinkkejä risteilylle lähtevälle

Milloin on paras aika lähteä risteilylle? Millä laivalla lähteä risteilylle? Mitkä ovat hyviä pysähdyksiä risteilyn aikana? Alta löydät vinkkimme ennen risteilyn varaamista! 

Lue lisää

Mitä pakata risteilylle?

Pakkaaminen matkalle on lähes aina vaikeaa ja risteilylle lähtiessä on vielä enemmän ajateltavaa! Täältä löydät parhaat pakkausvinkkimme ennen risteilyä! 

Lue lisää

Risteilyaluksemme

Tutustu risteilyvarustamoihimme ja valitse omaan lomaasi sopiva vaihtoehto!