Apollomatkojen risteilyt

Kuvittele itsesi Kroatian saaristoon, pulahtamaan aamu-uinnille suoraan veneestä. Tai kenties risteilylle Karibian auringon alle. Vai miltä kuulostaisi rentouttava perheloma Välimeren laineilla? 

Apollomatkojen kautta pääset juuri sinulle sopivalle risteilylle. Yhdessä maailman johtavien varustamojen kanssa teemme sinun risteilyunelmistasi totta. Risteilyn aikana voit rentoutua altaalla, nauttia hyvästä ruoasta ja maailmanluokan viihteestä, kokeilla erilaisia aktiviteetteja ja pääset mielenkiintoisille retkille eri satamissa. 

Millaiselle risteilylle sinä haluat?

Räätälöi oma risteilysi valitsemalla itse matka-aikasi. Voit myös pidentää lomaasi helposti lisäämällä hotelliöitä haluamassasi kohteessa ennen risteilyä. Voit myös valita jo valmiiksi paketoidun risteilyn Kroatiaan. Lento, risteily ja ensimmäinen hotelliyö kuuluvat aina risteilyn hintaan omatoimisissa risteilypaketeissa. Varaa oma risteilysi Apollomatkoilta helposti ja joustavasti!

Yksi risteily – useita kohteita

Mielenkiintoisia retkiä joka satamassa

Kaikki ruokailut sisältyvät hintaan


Risteilymme

Karibian risteilyt

Karibian risteily on upea kokemus! Risteilyn aikana pääset kokemaan herkullisia makuelämyksiä ja paljon historiaa. Värikkäät kaupungit toivottavat sinut tervetulleeksi Karibialle! Juuri nyt! Risteilyjä jopa -60%

Katso kaikki Karibian risteilyt

Välimeren risteily

Koe välimeren kauneimmat kaupungit uudella tavalla! Historiallisia kohteita, hienoja nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kauniita rantoja - niistä koostuu risteily välimerellä. Juuri nyt! Lapset mukaan maksutta

Katso kaikki Välimeren risteilyt
Kroatian saaristoristeily

Kroatian saaristoristeily

Saaristoristeily, jossa kierretään purjehtimalla maailman kauneimmaksi sanottua Kroatian rannikkoa Adrianmerellä. Risteilyllä on myös täysihoito, joten nautit lomastasi huoletta. 

Dubain risteilyt

Risteily Dubaista vie sinut maailman innovatiivisimpiin suurkaupunkeihin. Risteilyllä pääset kokemaan hienoja luontoelämyksiä, suuria rakennuksia ja historiallisia nähtävyyksiä.


Kysy lisää risteilyistä

 09 6154 7400
Maanantai-torstai: 9-18
Perjantai: 9-17
Chat avoinna ma-pe: 10:30-15

Vinkkejä ennen risteilyä

Hyviä vinkkejä risteilylle lähtevälle

Hyviä vinkkejä risteilylle lähtevälle

Milloin kannattaa matkustaa ja miten valita sopiva risteilijä? Olemme keränneet seitsemän hyvää vinkkiä, jotka on hyvä tietää ennen matkaa. Lue vinkit täältä.

Mitä kannattaa pakata mukaan risteilylle?

Mitä kannattaa pakata mukaan risteilylle?

Matkalaukkujen pakkaaminen lomaa varten saattaa tuottaa päänvaivaa, eivätkä risteilyt ole poikkeus. Lue täältä pakkausvinkkimme risteilylle! 

maailman suurin risteilyalus

 Symphony of the Seas on tällä hetkellä mailman suurin risteilyalus. Alus risteilee ensimmäistä kertaa Välimerellä keväällä 2018. Tutustu ja varaa oma risteilysi nyt!


Kurkistus risteilyelämään


Varustamomme

Royal Caribbean

Maailman suurin risteilybrändi Royal Caribbean on alan suunnannäyttäjä. Risteilijöillä on suuri valikoima ravintoloita jokaiseen makuun. Näillä risteilijöillä sinua odottavat viihde ja aktiviteetit, kuten maailmanluokan Broadway -show, kiipeilyseinä, köysirata, vesipuisto ja aalto-allas. Risteilijöiltä löytyy myös omat alueet lapsille ja nuorille.

– Alan innovatiivisimmat risteilijät

– Suuri valikoima eri aktiviteetteja ja ohjelmaa, fokuksena lapsiperheet

– Kolme maailman suurinta risteilijää

 

MSC Cruises

MSC Cruises

MSC:llä matkustat uusilla, moderneilla ja korkeatasoisilla risteilyaluksilla. Ruoka on suuressa roolissa aluksilla ja etenkin italialainen keittiö on hyvin edustettuna monissa ravintoloissa. Monet eri aktiviteetit siivittävät matkaasi, kuten vesipuisto hurjine liukuineen, kasino, esitykset ja laaja urheilutarjonta tarjoavat viihtyvyyttä kaikille.

– Moderneja, korkeatasoisia risteilijöitä

– Hyvää italialaiseen keittiöön pohjautuvaa ruokaa

– Suuri valikoima erilaisia aktiviteettejä kaiken ikäisille

Saaristoristeily

Saaristoristeily

Laivayhtiö Atlas seilaa Kroatian rannikolla jahdeilla, joihin mahtuu enintään 50 matkustajaa. Tunnelma aluksilla on rento ja sydämellinen. Päivät vaihtelevat mukavista satamavierailuista mielenkiintoisiin retkiin.  Alukset ankkuroivat joka ilta satamaan, eli pääset kokemaan maissa paikallisen keittiön herkkuja ennen nukkumaanmenoa.

– Uusi satama joka ilta

– Koe saariston ainutlaatuiset, pienet saaret

– Enintään 50 henkeä risteilijällä