Royal Caribbean alus

Royal Caribbean

Royal Caribbean on yksi maailman suurimmista varustamoista. Kaikilla aluksilla on monipuolinen tarjonta erilaisia ravintoloita kaikille mauille. Nauti maailmanluokan esityksistä ja aktiviteeteista, kuten Broadway showt, seinäkiipeily, vesipuistot, surffisimulaattori, köysiradat ja paljon muuta. Tutustu lisäksi satamien mielenkiintoiseen tarjontaan ja retkiohjelmaan. 

  • Maailman suurin risteilyvarustamo
  • Maailmanluokan ohjelmaa
  • Ravintoloita kaikille mauille

Royal Caribbean risteilyt

Royal Caribbean varustamolla on useita eri risteilyaluksia. Apollomatkojen kautta voit varata juuri sinulle sopivan risteilyn ja lähtösataman. Lue lisää alla olevista linkeistä:  

 

Harmony of the Seas Symphony of the Seas Oasis of the Seas Allure of the Seas

Anthem of the Seas Rhapsody of the Seas

 

Laivaluokat

Royal Caribbeanilla on eri laivaluokkia ja Apollomatkojen kautta varattaessa voit valita juuri sen alukset ja luokan, joka sopii sinulle parhaiten. 

Oasis-luokka

Suurin ja monipuolisin luokka on Oasis, johon kuuluu Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Symphony of the Seas ja Harmony of the Seas. Kaikilla Oasis-luokan aluksilla on monipuolisesti aktiviteetteja koko perheelle. Luokka sopii erityisesti perheille.

Quantum-luokka

Seuraava luokka on Quantum, johon kuuluu Anthem of the Seas. Tämä luokka sopii sinulle, joka etsit risteilyä täynnä aktiviteetteja, kokemuksia ja esityksiä! Quantum-luokka sopii sekä perheille että pariskunnille. 

Vision-luokka

Vision-luokan alukset ovat muita luokkia pienempiä ja tähän luokkaan kuuluuu Rhapsody of the Seas. Risteily Vision-luokassa sopii sinulle, joka etsit hieman persoonallisempaa ja rennompaa tunnelmaa. Pienemmästä koostaan huolimatta odottavat myös tässä luokassa ihanat altaat, useat ravintolat ja monipuoliset aktiviteetit.

Maailmanluokan kulinaristisia kokemuksia

Royal Caribbean tarjoaa ravintoloita kaikille mieltymyksille. Risteilyjen hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen, jotka tarjoillaan à la carte-listalta pääravintolassa. Mikäli kaipaat lisää vaihtelua, löytyy laivalta runsaasti muitakin ravintoloita, kahviloita ja baareja! Voit valita nautitko italialaista, aasialaista, grillattuja annoksia, kalaa vai mereneläviä. 

Iltaohjelmaa

Illan tullen voit nauttia monipuolisesta viihdetarjonnasta. Kaikilla aluksilla on nähtävissä vaikuttavia Broadway -luokan musikaaleja sekä muita esityksiä. Tarjolla on myös useita viihtyisiä baareja, joissa rentoutua illan päätteeksi lasillisella viiniä. Laivoilla lisäksi casino ja yökerhoja. 

Aktiviteetteja kaiken ikäisille

Aluksilla on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja ja ohjelmaa, kuten suuret allasalueet, vesiliukumäkiä, jäähalli, minigolf, köysirata... lista on miltei loputon! Lapsille on tarjolla maksuton lasten -ja nuortenkerho Adventure Ocean 3-17 -vuotiaille. Lastenkerhon ohjaajat ovat koulutettuja ja aktiviteetteja on järjestetty aamusta iltaan. 

Haluatko treenata lomalla? Aluksilla on suuri kuntosali panoramanäkymillä, jotta voit samalla nauttia merimaisemista. Treenin jälkeen voit rentoutua hieronnalla tai jacuzzilla. 

Koe jotain uutta

Risteily sisältää muutakin kuin laivalla oloa – vaikka nekin ovat jo itsessään kuin suuria kohteita. Yksi mielenkiintoisimmista asioista risteilyllä ovat matkan aikana vierailtavat kohteet. Retkiä on tarjolla useita ja ne sisältävät kaupunkikierroksia, segway-ajeluita, vesipuistoja, viininmaistelua paikallisella viinitilalla, veneretkiä idyllisille saarille, snorklausta, melontaa... Tutustu retkiohjelmaan ja varaa haluamasi retket ajoissa. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten varmista paikkasi etukäteen.


Tutustu muihin varustamoihin