MSC Cruises
MSC Cruises

MSC Cruises on varustamo, jonka juuret ovat peräisin Välimereltä – tämä näkyy erityisesti laadukkaana ruokana ja rentona tunnelmana. Alukset ovat moderneja ja korkeatasoisia, ja MSC risteilyissä All Inclusive sisältyy hintaan.

 

Risteilyillä järjestetään paljon ohjelmaa kaiken ikäisille. Nauti ihanista altaista ja vauhdin huumasta vesiliukumäissä ja rentoudu spa-osastolla. Iltaisin on tarjolla upeita esityksiä ja paljon muuta. 

Italialainen keittiö

MSC Cruises on peräisin Italiasta ja tämä näkyy erityisesti ruoassa. Aluksilla on useita ravintoloita, jotka tarjoilevat italialaisia makuja laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Toki tarjolla on myös toisenlaisia ravintoloita. Mikäli haluat syödä yksinkertaisemmin, on aluksilla kahviloita ja baareja.

Iltaohjelmaa

Illan tullen on aika Cirque de Soleil at Sealle! Esitykset ovat Broadway-tasoa ja voit nauttia ohjelmasta maukkaan illallisen ohella.

Lasten kanssa

Lasten kanssa risteillessä on luvassa paljon hauskaa! Aluksilla on vesipuistoja, altaita ja vesiliukumäkiä sekä lasten -ja nuortenkerhoja eri ikäisille. Fun Time Dinner, Happy Dinners ja Kids Around The Clock järjestävät mielikuvituksellisia aktiviteetteja aamusta iltaan lapsille. Eri aluksilla on tarjolla eri asioita. Erityisesti MSC Seasidella ja MSC Meraviglialla on monipuolisesti lapsiperheille sopivia aktiviteetteja. 

MSC Cruisesin retket

Risteilyllä sinua odottaa monipuolinen valikoima hauskoja retkiä. MSC Cruises tarjoaa kaikkea adrenaalintäyteisistä liitovarjoretkistä värikkäisiin snorklausretkiin ja rauhallisiin lomahetkiin paratiisirannalla, josta voit varata oman rantamajan. Voit varata retkiä MSC Cruisesin kotisivuilla. Retkiä varattavissa myös paikan päällä laivalla. Mikäli varaat retket etukäteen, voit säästää jopa 20 % hinnasta. 

MSC Cruises risteilyt

MSC Cruises- varustamolla on useita eri risteilyaluksia. Apollomatkojen kautta voit varata juuri sinulle sopivan risteilyn ja lähtösataman. Lue lisää alla olevista linkeistä:  

MSC Meraviglia MSC Seaview MSC Lirica MSC Bellissima

MSC Seaside MSC Musica MSC Divina MSC Seascape


MSC Cruises risteilyluokat

Täältä löydät lisätietoa eri laivoista, mm. hyteistä, viihdetarjonnasta, kylpylöistä, kuntoilutiloista, ravintoloista, baareista ja muista palveluista. 

World Class: MSC World Europe

Seaside Class: MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Seashore, MSC Seascape

Meraviglia Class: MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Virtuosa, MSC Eurbia

Fantasia Class: MSC Preziosa, MSC Divinia, MSC Splendida, MSC Fantasia

Musica Class: MSC Magnifica,  MSC Poesia, MSC Musica

Lirica Class: MSC Opera, MSC Lirica, MSC Sinfonia, MSC Armonia

 

Tärkeää tietoa ennen matkaasi

Lähtöselvitys verkossa

Kun risteilysi lähestyy, ja vähintään 30 päivää ennen matkan alkua, tarvitsee MSC Cruises passitietosi matkalippuja varten. Sinun on tehtävä lähtöselvitys verkossa ennen risteilyä. 
Voit tehdä sen täällä. 

Lähtöselvitystä varten tarvitset seuraavat tiedot: 

 • Passin numero, passin myöntämispäivä, myöntämispaikka ja viimeinen voimassaolopäivä.
 • Yhteyshenkilön (henkilö joka ei ole samalla risteilyllä) tiedot (nimi ja puhelinnumero)

MSC-varausnumerosi löytyy matkustusasiakirjoistasi, jotka olet saanut varauksen yhteydessä. 

Huomioithan, että Å, Ä ja Ö -kirjaimia tai yhdysmerkkejä ei voi käyttää.

Täältä pääset hallinnoimaan varaustasi ja varata lisäpalveluita kuten retkiä, juomapaketteja, spa-hoitoja ja paljon muuta. 

Risteilyliput

Aikaisintaan 30 päivää ennen matkan alkua, ja sen jälkeen, kun online-lähtöselvitys on tehty, löydät matkalippusi saman linkin takaa kuin missä teit lähtöselvityksen, matkaliput tulee tulostaa ja ottaa mukaan matkalle.  

Lipuista löydät tietoa laivan lähtö- ja saapumisajoista, sataman osoitteen sekä tietoa laivaannousun aikataulusta. Lähtöselvitys sulkeutuu 90 minuuttia (USA:ssa 2 tuntia) ennen laivan lähtöä, ja jos et ole saapunut laivaan ennen tätä, matkasi perutaan. 

Turvallisuussyistä laivan henkilökunta voi tarkastaa matkustajien matkatavaroita varmistaen, ettei vaarallisina pidettyjä esineitä kuten: aseita, alkoholia, ruokaa, taskuveitsiä, vedenkeittimiä, silitysrautoja jne. 

Saapuminen satamaan

Risteilylippujen ohessa saat valmiiksi täytetyt matkatavaralaput. Pidä laput valmiina, kun toimitat matkatavarasi sataman lähtöselvitykseen. Matkatavarat menevät turvatarkastuksen läpi ennen kuin ne kuljetetaan hyttiisi. Turvatarkastus saattaa kestää hetken, joten henkilökohtaiset tavarat, joita saatat tarvita risteilyn ensimmäisinä tunteina, kannattaa pitää käsimatkatavaroissa. 

Sisäänkirjautuminen satamassa

Sisäänkirjautumisen yhteydessä sinua pyydetään näyttämään passisi, matkalippusi sekä luottokorttisi, jolta haluat laskuttaa kulusi laivalla. Saat henkilökohtaisen ''Cruise Card:in'', joka toimii pääsykorttina alukseen, hytin avaimena sekä maksukorttina laivalla. 

Cruise Card aktivoidaan kun rekisteröit luottokorttisi ''Cruise Card Activation Point'':illa tai Customer Service Deskillä laivalla. Laivalla ei voi maksaa käteisellä, shekillä tai luottokortilla. Jokaisesta ostosta saat kuitin, joka tulee allekirjoittaa, ja risteilyn päätteeksi saat eritellyn tiliotteen toimitettuna hyttiisi. 

On tärkeää, että tarkistat tiliotteen ennen kuin poistut laivalta. Jos tiliotteella on virheitä, ne voidaan korjata ainoastaan laivan vastaanotossa. 

Huomioithan, että kaikissa juomissa, kauneus- ja kylpylähoidoissa on 15% palvelumaksu, joka veloitetaan automaattisesti laivan tililtäsi. 

Tärkeää tietoa MSC risteilyistä


Juomapaketit

Juomapaketit sisältyvät hintaan kaikilla MSC risteilyillämme

Easy Package

 • Rajoittamattomasti juomia alla olevasta listasta
 • Heineken hanaolut
 • Valikoima talon viinejä (kuohuviini, valkoviini, punaviini ja rosé)
 • Valikoima klassisia cocktaileja
 • Valikoima alkoholittomia cocktaileja
 • Virvoitusjuomat ja mehut laseissa
 • Pullotettu kivennäisvesi
 • Klassiset kuumat juomat (espresso, cappuccino, caffe latte, tee)

Child Package

 • Alkoholittomia cocktaileja
 • Virvoitusjuomat
 • Mineraalivesi
 • Makuvedet
 • Hedelmämehu
 • Kahvijuomien valikoima
 • Kaakao
 • Tee
 • Pehmis

Tutustu muihin varustamoihin