MSC Cruises

MSC Cruises

MSC Cruises on varustamo, jonka juuret ovat peräisin Välimereltä – tämä näkyy erityisesti laadukkaana ruokana ja rentona tunnelmana. Alukset ovat moderneja ja korkeatasoisia. Tarjolla on hauskoja aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin. Ui suurissa altaissa, laske vesiliukumäillä ja rentoudu spa -osastolla. Iltaisin voit nauttia hyvistä esityksistä ja paljon paljon muusta.

Katso mitä sisältyy risteilyn hintaan MSC Cruisesilla »

  • Uudet ja modernit alukset
  • Useita allasalueita ja maailmanluokan esityksiä
  • Hyvää ruokaa italialaisella vivahteella

MSC Cruises risteilyt

MSC Cruises varustamolla on useita eri risteilyaluksia. Apollomatkojen kautta voit varata juuri sinulle sopivan risteilyn ja lähtösataman. Lue lisää alla olevista linkeistä:  

 

MSC Meraviglia MSC Seaview MSC Lirica MSC Bellissima

MSC Seaside MSC Musica MSC Divina

 

Ravintolat, MSC Cruises

Ruokaa italialaisesta keittiöstä

MSC Cruises on peräisin Italiasta ja tämä näkyy erityisesti ruoassa. Aluksilla on useita ravintoloita, jotka tarjoilevat italialaisia makuja laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Toki tarjolla on myös toisenlaisia ravintoloita. Mikäli haluat syödä yksinkertaisemmin, on aluksilla kahviloita ja baareja.

Iltaohjelmaa, MSC Cruises

Iltaohjelmaa

Illan tullen on aika Cirque de Soleil at Sealle! Esitykset ovat Broadway-tasoa ja voit nauttia ohjelmasta maukkaan illallisen ohella.

Risteilylle lasten kanssa, MSC Cruises

Risteilylle lasten kanssa?

Lasten kanssa risteillessä on luvassa paljon hauskaa! Aluksilla on vesipuistoja, altaita ja vesiliukumäkiä sekä lasten -ja nuortenkerhoja eri ikäisille. Fun Time Dinner, Happy Dinners ja Kids Around The Clock järjestävät mielikuvituksellisia aktiviteetteja aamusta iltaan lapsille. Eri aluksilla on tarjolla eri asioita. Erityisesti MSC Seasidella ja MSC Meraviglialla on monipuolisesti lapsiperheille sopivia aktiviteetteja. 

MSC Cruisesin retket

MSC Cruisesin retket

Risteilyllä sinua odottaa monipuolinen valikoima hauskoja retkiä. MSC Cruises tarjoaa kaikkea adrenaalintäyteisistä liitovarjoretkistä värikkäisiin snorklausretkiin ja rauhallisiin lomahetkiin paratiisirannalla, josta voit varata oman rantamajan. Voit varata retkiä MSC Cruisesin kotisivuilla. Retkiä varattavissa myös paikan päällä laivalla. Mikäli varaat retket etukäteen, voit säästää jopa 20 % hinnasta. 


Tutustu muihin varustamoihin