Vastuullinen matkailu

Sadattuhannet ihmiset matkustavat Apollon kautta vuosittain. Suurena matkanjärjestäjänä Apollo haluaa aktiivisesti edistää kestävää matkailua – ei pelkästään ympäristön näkökulmasta vaan myös yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti. Apollo on Pohjoismaiden ensimmäinen Travelife Certified -sertifioitu matkanjärjestäjä, ja valikoimastamme löydät vastuullisesti toimivia Travelife Certified -hotelleja.

Apollo keskittyy vastuullisessa matkailussa luontoon, ympäristöön ja paikallisiin ihmisiin niin, että toimintamme positiiviset vaikutukset olisivat mahdollisimman suuret ja negatiiviset vaikutuksen mahdollisimman pienet. Kestävän kehityksen fokusalueemme ovat:

  • Ihmisoikeudet kohdemaissa
  • Ilmastonmuutos
  • Kestävän kehityksen periaatteiden mukaiset tuotteet
  • Kestävän kehityksen periaatteet tuotantoketjussa
     

Apollo pyrkii toiminnallaan estämään lapsityövoiman käytön, työvoiman hyväksikäytön, suojelemaan luontoa ja luonnonresursseja toiminta-alueillaan ja vähentämään ilmastonmuutosta.

Apollo on vuodesta 2015 lähtien ollut osa yksityisomistuksessa olevaa saksalaista REWE Groupia. REWE Groupin vastuullisuusstrategiaan kuuluu, että kaikilla liikentoiminta-alueilla on tarkoitus luoda ja tarjota kestäviä vaihtoehtoja matkailuun ja kulutukseen. Lue lisää REWE Groupin vastuullisuudesta.

Der Touristikin, johon Apollo kuuluu, vastuullisuus toimii "Committed to the World" -perjaatteella. Täältä voit lukea lisää DER Touristikin vastuullisuudesta, joka on osa DER Touristik Foundationia.

Travelife

GreenSeat

SOS Lapsikylät

World Animal Protection

ECPAT

Green Key

Green Key