Apollon vastuullisuusstrategia

Koska Apollo on osa Euroopan toiseksi suurinta matkailuorganisaatiota, DER Touristikia, joka toimii monissa kohteissa ympäri maailmaa, on meille itsestään selvää, että työmmä täytyy tehdä kestävästi ja vastuullisesti. Apollon työ on omistautunutta, aitoa ja pitkäjänteistä. 

Visio

Olemme tietoisia matkailun negatiivisista vaikutuksista ja seurauksista, ja tavoitteenamme onkin minimoida matkailun negatiiviset vaikutukset ja maksimoida positiiviset vaikutukset. Uskomme siihen, että matkailun avulla voidaan luoda vielä enemmän mahdollisuuksia. 

Globaalit tavoitteet - agenda 2030

Vuonna 2015 YK hyväksyi 17 ensisijaista kestävän kehityksen tavoitetta (SDG). Näiden avulla olemme pystyneet arvioida ja priorisoida myös Apollon kestävän kehityksen aloitteita. Pyrimme edistämään YK:n kestävän kehityksen agendaa, ja Travelife-sertifioinnin myötä olemme osoittaneet, että kaikilla kestävän kehityksen osa-alueilla on kehityttävää ja työstettävää. Tähän lukeutuvat ihmisoikeudet, ympäristö, eläinten hyvinvointi, henkilöresurssit, hankinnat ja paljon muuta.

Apollo on päättänyt priorisoida neljä maailmanlaajuista tavoitetta kestävän kehityksen strategiassaan, jotka kattavat koko asiakaspolun. Matka kulkee pohjoismaisista toimistoistamme lentomatkaan ja päättyy matkakohteeseen - sisältäen henkilökuntamme, yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme. Strategian pohjalta laaditaan ja sovitaan vuosittain toimintasuunnitelma kaikille markkinoillemme. Kaikissa toimintasuunnitelmissa on sekä pohjoismainen että paikallinen ulottuvuus, ja se sisältää toimintaa ja tavoitteita niin kotimaassa kuin kohteissakin.