Yhteistyökumppanimme

Apollo on viime vuosina luonut useita strategisia kumppanuuksia, jotka on valittu kattamaan yhtiön vastuullisuustyön eri osa-alueita, kuten ihmisoikeudet ja eläinten hyvinvointi. Nämä kumppanuudet pätevät pohjoismaisella tasolla ja lisäksi jokainen paikallismarkkina voi valita paikallisia kumppaneita ja projekteja. Kumppanuudet sisältävät eri osa-alueita, kuten koulutusta, seminaareja, lahjoituksia, luentoja ja asiakastoimintaa.


Travelife

Travelife on kansainvälisesti tunnettu sertifiointijärjestelmä hotelleille ja majoituspaikoille, joka keskittyy systemaattiseen ympäristötyöhön, ihmisoikeuksiin ja paikkallisten yritysten ja ihmisten tukemiseen. Jo vuodesta 2009 Apollo on tehnyt yhteistyötä Travelifen kanssa ja kannustanut yhteistyöhotelleitaan osallistumaan kestävään matkailuun.

Lue lisää Travelifesta

World Animal Protection

Apollo on tehnyt vuodesta 2014 saakka yhteistyötä World Animal Protection -järjestön kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota eläinystävällisempiä retkiä ja varmistaa, että eläimiä kohdellaan oikeudenmukaisesti. 

Lue lisää World Animal Protectionista

SOS Lapsikylät

Joka vuosi Apollo tekee lahjoituksen SOS Lapsikylille lasten oikeuksien ja kasvatuksen turvaamiseksi. Apollon asiakkaat voivat Pohjoismaissa lahjoittaa rahaa matkavarauksen yhteydessä. Vuonna 2019 Apollo ja asiakkaat lahjoittivat yhteensä 75 000 euroa SOS Lapsikylille. 

Lue lisää SOS Lapsikylästä

Green Key

Apollo samarbetar sedan 2018 med Green Key, en miljömärkning som kräver en uttalad miljöpolicy, årliga miljömål och handlingsplaner, men också socialt ansvarstagande, kommunikation och samverkan med både gäster och andra intressenter.

Lue lisää Green Keystä

Greenseat

Vuodesta 2007 asti Apollo on hyvittänyt kaikki liikematkoista aiheutuneet päästöt hollantilaiselle GreenSeat -organisaatiolle. Myös sinä matkailijana voit hyvittää matkustamisesta aiheutuneet päästösi GreenSeatin kautta, jolloin edistät kestävän energian tarjoamisen kehittämistä kehitysmaissa, ja parannat kehitysmaiden kotitalouksien elintasoa. 

Lue lisää Greenseatista

ECPAT

Vuonna 2001 Apollo allekirjoitti käytännesäännöstön, jonka mukaan Apollo on sitoutunut työskentelemään lasten hyväksikäyttöä vastaan. Apollon henkilökunta on koulutettu työskentelemään ongelmaa vastaan, asiakkaille ollaan tiedotettu asiasta ja myös Apollon yhteystyökumppanit ovat sitoutuneet toimimaan asian hyväksi.

Lue lisää ECPAT:sta