Aktiivilomat

Apollomatkat on aktiivilomien ykkönen!

Lataa akkuja auringolla ja hyvällä ololla – Apollomatkoilta löydät erinomaisen valikoiman aktiivilomia ja treenihotelleja, sopiva vaihtoehto löytyy niin sunnuntaikävelijälle kuin aktiivitreenajallekin. Apollo Mondo Family ja Apollo Mondo Selected ovat erinomaisia vaihtoehtoja silloin, kun haluat yhdistää liikuntaa rantalomaasi. Hotelleissa järjestetään myös erilaisia teemaviikkoja, ryhmäliikuntatunteja ja paljon muuta.

Liiku lomalla!

  • Suomen paras tarjonta treenihotelleja
  • Vaihtoehtoja sekä aktiiviurheilijoille että kuntoilijoille
  • Nauti liikunnasta auringossa

Uusia elämyksiä ja lisää puhtia treeniin

Apollo Sports hotellit

Parhaat treenihotellimme. Loma näissä hotellissa sopii kaikille, jotka haluavat yhdistää lämpimään lomaan tehokasta treeniä.

Tutustu hotelleihin

Opi surffaamaan lomalla

La Paredin surffikurssilla opit surffauksen alkeet loman aikana. Valittavanasi on kokeilukurssi sekä kolmen ja kuuden päivän kurssit.

Lue lisää kursseista

 

Golfmatkat

Lähde Playitas Resortiin Fuerteventuralle tai sisaryhtiömme Golf Plaisirin matkassa maailman lämpimiin kohteisiin. Lue lisää golfmatkoista ja varaa!

Katso kaikki golfmatkat

Treeniviikot

Apollomatkojen treeniviikoilla pääset keskittymään lempilajiisi tai tutustumaan uuteen lajiin skandinaavisten ammattilaisten opastuksella. 

Treenikalenteri

Treenaa Apollo Mondo hotelleissa

Suosituissa Apollo Mondo Family Resorts ja Apollo Mondo Selected -hotelleissa on tarjolla sekä ryhmäliikuntaa että hyvät treenimahdollisuudet. 

Selected  Family Resorts


Muut aktiivilomat