Aktiivilomat

Apollomatkojen aktiivilomat

Apollomatkat on aktiivilomien ykkönen!

Lataa akkuja auringolla ja hyvällä ololla – Apollomatkoilta löydät erinomaisen valikoiman aktiivilomia ja treenihotelleja, sopiva vaihtoehto löytyy niin sunnuntaikävelijälle kuin aktiivitreenajallekin. Apollo Mondo Family ja Apollo Mondo Selected ovat erinomaisia vaihtoehtoja silloin, kun haluat yhdistää liikuntaa rantalomaasi. Hotelleissa järjestetään myös erilaisia teemaviikkoja, ryhmäliikuntatunteja ja paljon muuta.

Liiku lomalla!

TräningsresorSuomen paras tarjonta treenihotelleja

TräningsresorVaihtoehtoja sekä aktiiviurheilijoille että kuntoilijoille

TräningsresorNauti liikunnasta auringossa


Uusia elämyksiä ja lisää puhtia treeniin

Treeniloma 12.–19.11.2018

Viikko täynnä treeniä ja hyvää oloa Fuerteventuran auringossa. Suomalaisten ohjaajien johdolla saat lomasta kaiken irti.

Tutustu & varaa
Joogaa Fuerteventuralla

Koko perheen liikuntaloma

Syyslomaviikolla liikumaan! Koko perhe nauttii auringosta ja liikunnallisesta tekemisestä Fuerteventuran upeissa maisemissa.

Tutustu & varaa
Silja Kuidin hyvinvointiloma

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Marraskuinen viikko täynnä hyvinvointia, aurinkoa ja inspiroivaa asiaa. Kokonaisvaltaista hyvinvointia Teneriffalla 4.11. – 11.11.2018 

Tutustu nyt

 

Apollo Sports hotellit

Apollo Sports -valikoimasta löydät parhaat treenihotellimme. Loma näissä hotellissa sopii kaikille, jotka haluavat yhdistää lämpimään lomaan tehokasta treeniä. Parhaat mahdollisuudet treenilomaan tarjoaa sportti-resort Playitas.

Tutustu hotelleihin

Treenaa Apollo Mondo hotelleissa

Suosituissa Apollo Mondo Family Resorts ja Apollo Mondo Selected -hotelleissa on tarjolla sekä ryhmäliikuntaa että hyvät treenimahdollisuudet. Hotellien ympäristöstä löytyy usein myös hyvät lenkki- ja pyöräilymaastot.

Selected  Family Resorts

Treeniviikot

Apollomatkojen treeniviikoilla pääset keskittymään lempilajiisi tai tutustumaan uuteen lajiin. Treeniviikkojen vetäjinä toimivat skandinaaviset ammattilaiset. Treenikalenteristamme näet kaikki viikot yhdellä silmäyksellä.

Treenikalenteri


Muut aktiivilomat