Apollo Sports

Apollomatkat on aktiivilomien ykkönen!

Apollomatkoilta löydät erinomaisen valikoiman sporttihotelleja, aktiivilomia ja treeniviikkoja kaikille - vaihtoehtoja löytyy niin arkiliikkujille kuin huippu-urheilijoillekin. Lähde treenilomalle laadukkaisiin sporttihotelleihimme, tai yhdistä lomaasi myös liikuntaa Apollo Mondo -hotelleissamme. Treenikalenteristamme löydät treeniviikkoja eri teemoilla, ja jokaisella viikolla keskitytään omaan lajiin ammattitaitoisten ohjaajien opastamana. 

Apollo on Ruotsin olympiakomitean ja Ruotsin olympiajoukkueen virallinen olympialeirien ja harjoitusleirien toimittaja. Lisätietoa yhteistyöstä löydät täältä! Apollo järjestää myös surffi- ja hiihtoretkiä tytäryhtiö Xtravelin kautta.

Apollomatkat on myös Suomen Urheiluliiton virallinen pääyhteistyökumppani, ja vuonna 2023 olemme mukana Naisten Kympissä ja Helsinki City Running Dayssa! Lue lisää täältä. 

Apollomatkojen treenilomat

Playitas Resort

Apollo Sports -hotellit

Sporttihotellimme sopivat sinulle, joka etsit lomaltasi rentoutumisen lisäksi treenausta ja aktiviteetteja. Näissä hotelleissa yhdistät ranta- ja treeniloman parhaat puolet, ja kaikista hotelleista löytyy huippuluokan treenipuitteet ja liikuntamahdollisuudet. 

Tutustu hotelleihin

Treenikalenteri

Treenikalenteristamme löydät treeniviikkoja vuoden ympäri. Treeniviikkomme sopivat sinulle, joka haluat keskittyä suosikkilajiisi, hioa tekniikkaasi tai kokeilla jotain aivan uutta. Treenikalenteristamme löydät treeniviikkoja, joita järjestetään sporttihotellien tavallisen tarjonnan lisänä.

Tutustu treenikalenteriin

Ryhmämatkat ja leirit

Suunnittele seuraava treenileirisi tai ryhmämatkasi Apollo Sportsin kanssa. Autamme sinua hotellin, lentojen, kuljetusten sekä tilojen varaamisessa. Varmistamme, että sinulla ja ryhmälläsi on turvallinen ja hyvin organisoitu kokemus laadukkaissa sporttihotelleissamme. 

Varaa ryhmämatka


Treenimuodot

Painopisteemme on ulkoilmatreeneissä Täältä löydät eri lajeista, ja eri hotelleissa tapahtuvista aktiviteeteista.

Juoksumatkat

Paranna juoksutekniikkaa, kuntoa ja voimaa ja lähde juoksumatkalle.

Varaa juoksumatka

Golfmatkat

Lähde Playitas Resortiin Fuerteventuralle tai sisaryhtiömme Golf Plaisirin matkassa maailman lämpimiin kohteisiin. Lue lisää golfmatkoista ja varaa!

Katso kaikki golfmatkat

Treenaa Apollo Mondo hotelleissa

Suosituissa Apollo Mondo Family Resorts ja Apollo Mondo Selected -hotelleissa on tarjolla sekä ryhmäliikuntaa että hyvät treenimahdollisuudet. 

Selected  Family Resorts

Opi surffaamaan lomalla

La Paredin surffikurssilla opit surffauksen alkeet loman aikana. Valittavanasi on kokeilukurssi sekä kolmen ja kuuden päivän kurssit.

Lue lisää kursseista

Jooga

Aloita loma-aamu lempeällä aamujoogalla tai joogaa enemmän Apollo Sports -hotelleissamme koulutettujen joogaohjaajien johdolla.

Joogamatkat »

Pyöräily

Pyöräile asfaltilla, soralla tai kartoitettuja pyöräilyreittejä pitkin huikeissa maisemissa. Pyöräilymatkoja joka tasoisille!

Pyöräilymatkat »

Tennis

Pelaa tennistä Apollo Sports-hotelleissamme. Useissa hotelleista on tarjolla tennisopetusta sekä aikuisille että lapsille.

Tennismatkat »

Sukellus

Sukella maailman upeimmissa paikoissa ja tutki merenalaista elämää esimerkiksi Välimerellä tai Intian Valtameressä.

Sukellusmatkat »

 

Seuraa Apollo Sportsia

Apollo Sports Nordic på Facebook Apollo Sports Nordic på FacebookLue lisää aktiivilomista

Mitä odottaa aktiivilomalta?

Aktiiviloma on täydellinen tapa laittaa arki tauolle ja ladata akut täyteen uudella energialla! Meiltä löydät Suomen parhaan valikoiman sporttihotelleja, joissa järjestetään myös erilaisia teemaviikkoja pohjoismaisten ohjaajien opastamana.

Lue lisää

Vinkkejä ensimmäiselle aktiivilomallesi

Aiemmin ajatus treenilomasta koski lähinnä huipputason ammattiurheilijoita, mutta tänä päivänä liikunnan ja lomailun yhdistelmä kiinnostaa kaikkia sunnuntaikävelijöistä arkiliikkujiin. Mutta mikä oikeastaan edes on aktiiviloma ja miten valmistautua siihen? 

Lue lisää

Aktiiviloma täynnä elämyksiä

Aktiivi- ja treenilomat eivät ole ohimenevä trendi-ilmiö, vaan ne ovat tulleet jäädäkseen. Liikunnan ja loman yhdistämisen tulisi olla hauskaa, helposti saavutettavaa kaikille aiemmasta treenikokemuksesta huolimatta ja tarjota mahdollisuuksia kokeilla jotain uutta! 

Lue lisää