Aktiivilomat

Apollo Sports

Apollomatkat on aktiivilomien ykkönen!

Lataa akkuja auringolla ja hyvällä ololla – Apollomatkoilta löydät erinomaisen valikoiman aktiivilomia ja treenihotelleja, sopiva vaihtoehto löytyy niin sunnuntaikävelijälle kuin aktiivitreenajallekin. Apollo Mondo Family ja Apollo Mondo Selected ovat erinomaisia vaihtoehtoja silloin, kun haluat yhdistää liikuntaa rantalomaasi. Hotelleissa järjestetään myös erilaisia teemaviikkoja, ryhmäliikuntatunteja ja paljon muuta.

Liiku lomalla!

  • Suomen paras tarjonta treenihotelleja
  • Vaihtoehtoja sekä aktiiviurheilijoille että kuntoilijoille
  • Nauti liikunnasta auringossa

Uusia elämyksiä ja lisää puhtia treeniin

Apollo Sports hotellit

Parhaat treenihotellimme. Loma näissä hotellissa sopii kaikille, jotka haluavat yhdistää lämpimään lomaan tehokasta treeniä.

Tutustu hotelleihin

Opi surffaamaan lomalla

La Paredin surffikurssilla opit surffauksen alkeet loman aikana. Valittavanasi on kokeilukurssi sekä kolmen ja kuuden päivän kurssit.

Lue lisää kursseista

Mitä odottaa aktiivilomalta?

Aktiiviloma on täydellinen tapa laittaa arki tauolle ja ladata akut täyteen uudella energialla! Meiltä löydät Suomen parhaan valikoiman sporttihotelleja, joissa järjestetään myös erilaisia teemaviikkoja pohjoismaisten ohjaajien opastamana.

Lue lisää

Vinkkejä ensimmäiselle aktiivilomallesi

Aiemmin ajatus treenilomasta koski lähinnä huipputason ammattiurheilijoita, mutta tänä päivänä liikunnan ja lomailun yhdistelmä kiinnostaa kaikkia sunnuntaikävelijöistä arkiliikkujiin. Mutta mikä oikeastaan edes on aktiiviloma ja miten valmistautua siihen? 

Lue lisää

Aktiiviloma täynnä elämyksiä

Aktiivi- ja treenilomat eivät ole ohimenevä trendi-ilmiö, vaan ne ovat tulleet jäädäkseen. Liikunnan ja loman yhdistämisen tulisi olla hauskaa, helposti saavutettavaa kaikille aiemmasta treenikokemuksesta huolimatta ja tarjota mahdollisuuksia kokeilla jotain uutta! 

Lue lisää

 

Golfmatkat

Lähde Playitas Resortiin Fuerteventuralle tai sisaryhtiömme Golf Plaisirin matkassa maailman lämpimiin kohteisiin. Lue lisää golfmatkoista ja varaa!

Katso kaikki golfmatkat

Kuukauden parhaat aktiivilomat

Tutustu kuukauden parhaisiin aktiivilomiin Apollo Sports -hotelleissamme, joissa on rentoutumisen lisäksi tarjolla hyvät urheilumahdollisuudet. 

Katso kaikki kuukaudet

Treenaa Apollo Mondo hotelleissa

Suosituissa Apollo Mondo Family Resorts ja Apollo Mondo Selected -hotelleissa on tarjolla sekä ryhmäliikuntaa että hyvät treenimahdollisuudet. 

Selected  Family Resorts


Muut aktiivilomat

Jooga

Aloita loma-aamu lempeällä aamujoogalla tai joogaa enemmän Apollo Sports -hotelleissamme koulutettujen joogaohjaajien johdolla.

Joogamatkat »

Pyöräily

Pyöräile asfaltilla, soralla tai kartoitettuja pyöräilyreittejä pitkin huikeissa maisemissa. Pyöräilymatkoja joka tasoisille!

Pyöräilymatkat »

Tennis

Pelaa tennistä Apollo Sports-hotelleissamme. Useissa hotelleista on tarjolla tennisopetusta sekä aikuisille että lapsille.

Tennismatkat »

Sukellus

Sukella maailman upeimmissa paikoissa ja tutki merenalaista elämää esimerkiksi Välimerellä tai Intian Valtameressä.

Sukellusmatkat »

 

Seuraa Apollo Sportsia

Apollo Sports Nordic på Facebook Apollo Sports Nordic på Facebook