Apollomatkojen rantalomat

Apollomatkojen rantaloma on huoleton valita!

Rantaloma on monien mielestä paras tapa lomailla. Silloin on aikaa nauttia lämmöstä ja auringosta ja voit keskittyä lomalla vain olennaiseen: rentoutumiseen ja lomanviettoon. Valitsemalla perinteisen valmismatkapaketin kaikki on valmiiksi huolehdittu puolestasi, lennot sujuvat ja Apollomatkojen kuljetukset vievät lomakohteessa lentokentältä hotellille.

Valmismatkojen perushintaan sisältyy lennot ja majoitus. Kaikista muista lisäpalveluista, kuten kuljetuksista, retkistä ja aterioista, päätät itse.

Miksi valita Apollomatkat?

Charterresor med Apollo Helpot lomapaketit

Charterresor med ApolloHuolellisesti valitut hotellit

Charterresor med ApolloHintatakuu

Kesän lomavalikoima

Kesän lomat

Nauti kesästä Välimeren lämpimillä rannoilla tai Adrianmeren kristallinkirkkaiden rantojen äärellä. Valikoimassa myös kietova Albania!

Tutustu ja varaa kesän loma
Talven lomat

Talven lomat

Talven lomalla ei pakkanen puraise, kun karkaat vaikkapa Kanarialle, Dubaihin tai Aasiaan. Millaisesta talvilomasta sinä unelmoit?

Tutustu ja varaa talven loma
Kaupunkilomat

Kaupunki- ja viikonloppulomat

Kaupunkiloman voit räätälöidä juuri sellaiseksi kun haluat – valitse kohde, matkan pituus ja hotelli ja varaa kaikki helposti Apollomatkoilta.

Tutustu ja varaa
Matkatarjoukset

Matkatarjoukset

Löydä herkullisimmat matkatarjoukset ja varaa loma lämpöön. Jos laukku odottaa jo pakattuna nappaa nopea loma äkkilähdöistämme.

Katso tarjoukset
Hitta ditt charterhotell

Löydä unelmahotelli

Hotellihaun avulla voit etsiä täydellisen hotellin juuri sinun lomallesi. Haun avulla rajaat helposti sinulle tärkeät ominaisuudet.

HotellihakuunMaakuntakentät

Lomalle kotikentältä

Tiesitkö että Apollomatkat lentää lämpimään myös monilta suomen maakunta kentiltä. Lähde lomalle suoraan esimerkiksi Oulusta, Kuopiosta, Tampereelta, Jyväskylästä tai Vaasasta.

Katso kaikki lähtökentät