Ryhmämatka

Ryhmä- ja kokousmatkat

Apollomatkojen valikoimasta löytyy ratkaisu kaikenlaisille ryhmille. Olipa suunnitelmissanne sitten treenimatka, merkkipäivän juhlistaminen isommalla porukalla tai työporukan virkistysmatka.

Syntymäpäiväsankarille unohtumaton merkkipäivä, hääpäivän tai muun elämän tärkeän virstanpylvään juhlistaminen suvun kesken - tai vaikka yhteinen joulu, joka jää kaikkien mieleen lämpimänä ja stressittömänä. Apollomatkojen lomakohteissa vietätte yhdessä elämänmakuisia, tärkeitä hetkiä.

Ryhmämatkaan tarvitaan vähintään 10 aikuista, jotka matkustavat samaan aikaan samaan kohteeseen yhtenäisin matkajärjestelyin. Ryhmämatkatarjoukset koskevat sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Kokoa ryhmäsi, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva matka.

Ryhmämatka

Kaupunkilomat omalla porukalla

Lähde futismatsiin Englantiin tai Espanjaan, syntympäiväreissulle Prahaan tai harrastajaporukan kesken Roomaan. Olipa suunnitelmissasi millainen kaupunkiloma tahansa, me voimme auttaa. Kerää porukka ja annan meidän järjestää loput.

Reittilennoin toteutettavat, toiveidesi mukaan räätälöidyt kaupunkilomat ryhmille. Lisää pakettiin jo ennakkoon kaikki tarvittava — lentokenttäkuljetukset, opastetut retket tai teatteri-, musikaali- ja konserttiliput. Kohteissa palveluntarjoajina toimivat luotettavat yhteistyökumppanit. 

Lähetä meille ryhmätarjouspyyntö [email protected] 

Risteilyt

Lähde isommalla porukalla risteilylle Karibialle, Välimerelle tai Lähi-Itään maailman johtavien varustamoiden alusten kyydissä. Risteily on vaivaton ja rento tapa nähdä useita eri kohteita nauttien samalla hulppeiden alusten palvelusta kaikilla mukavuuksilla.

Ryhmän minimikoko 10 henkeä. Paketti sisältää lennot, risteilyn ja hotellin saavuttaessa. Varaa koko ryhmä samalle lennolle. Ryhmätarjousta pyydettäessä ilmoitathan meille toiveidesi mukaisen kohteen, aluksen, matkan pituuden, reitin ja varustamon. 

Lähetä meille ryhmätarjouspyyntö [email protected] 

Aktiivilomat

Treenimatkat

Treenileirillä tuloksia syntyy ja joukkuehenki sekä motivaatio saavat uutta potkua. Apollo Sports hotelleissa treeniin keskittyminen on helppoa. Tutustu »

Lähetä meille ryhmätarjouspyyntö [email protected] 

Konferenssimatkat

Kokous- ja koulutusmatkat

Koulutus tai kokous uusissa maisemissa vapauttaa ajatukset totutusta ja luo ryhmähenkeä aivan uudella tavalla, ja vieläpä kustannustehokkaasti. Tilaa kauttamme ennakkoon myös kokouspaketit.

Lähetä meille ryhmätarjouspyyntö [email protected] 

Luokkaretket

Luokkaretket

Paras tapa päättää lukuvuosi tai koko opintoputki on yhteinen onnistunut matka, jonka mahdollistamiseksi on tehty paljon työtä.

Lähetä meille ryhmätarjouspyyntö [email protected] 

Näin varaat ryhmämatkan:

Ota yhteyttä puhelimitse: 09 61547400 (pvm/mpm) tai sähköpostitse: [email protected]