Ryhmämatka

Ryhmä- ja kokousmatkat

Apollomatkojen valikoimasta löytyy ratkaisu kaikenlaisille ryhmille. Olipa suunnitelmissanne sitten treenimatka, merkkipäivän juhlistaminen isommalla porukalla tai työporukan virkistysmatka.

Syntymäpäiväsankarille unohtumaton merkkipäivä, hääpäivän tai muun elämän tärkeän virstanpylvään juhlistaminen suvun kesken - tai vaikka yhteinen joulu, joka jää kaikkien mieleen lämpimänä ja stressittömänä. Apollomatkojen lomakohteissa vietätte yhdessä elämänmakuisia, tärkeitä hetkiä.

Ryhmämatkaan tarvitaan vähintään 10 aikuista, jotka matkustavat samaan aikaan samaan kohteeseen yhtenäisin matkajärjestelyin. Ryhmämatkatarjoukset koskevat sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Kokoa ryhmäsi, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva matka.

Ryhmämatka

Kaupunkilomat omalla porukalla

Futismatsiin Englantiin, Espanjaan tai Italiaan, syntympäiväreissulle Prahaan tai harrastajaporukan kesken Roomaan. Olipa suunnitelmissasi millainen kaupunkiloma tahansa, me voimme auttaa. Kerää porukka ja annan meidän järjestää loput.

Lähetä tarjouspyyntö
Aktiivilomat

Treenimatkat

Treenileirillä tuloksia syntyy ja joukkuehenki sekä motivaatio saavat uutta potkua. Apollo Sports hotelleissa treeniin keskittyminen on helppoa. Tutustu »

Lähetä tarjouspyyntö
Konferenssimatkat

Kokous- ja koulutusmatkat

Koulutus tai kokous uusissa maisemissa vapauttaa ajatukset totutusta ja luo ryhmähenkeä aivan uudella tavalla, ja vieläpä kustannustehokkaasti.

Tutustu kokoushotelleihin
Luokkaretket

Luokkaretket

Paras tapa päättää lukuvuosi tai koko opintoputki on yhteinen onnistunut matka, jonka mahdollistamiseksi on tehty paljon työtä.

Lähetä tarjouspyyntö

Näin varaat ryhmämatkan:

Ota yhteyttä puhelimitse: 09 61547400 (pvm/mpm) tai sähköpostitse: [email protected]
Tai lähetä tarjouspyyntö, ja olemme sinuun yhteydessä.

Lähetä tarjouspyyntö