Ryhmämatka

Ryhmä- ja kokousmatkat

Apollomatkat järjestää toiveidenne mukaisen loman, olipa suunnitelmissanne esimerkiksi urheiluporukan treenimatka, merkkipäivän juhlistaminen isommalla joukolla tai työkavereiden virkistysmatka.

Syntymäpäiväsankarille unohtumaton merkkipäivä, hääpäivän tai muun elämän tärkeän virstanpylvään juhlistaminen suvun kesken - tai vaikka yhteinen joulu, joka jää kaikkien mieleen lämpimänä ja stressittömänä. Apollomatkojen lomakohteissa vietätte yhdessä elämänmakuisia, tärkeitä hetkiä.

Ryhmämatkaan tarvitaan vähintään 10 aikuista, jotka matkustavat samaan aikaan samaan kohteeseen yhtenäisin matkajärjestelyin. Ryhmämatkatarjoukset koskevat sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Kokoa ryhmäsi, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva matka.

Näin varaat ryhmämatkan:

Ota yhteyttä puhelimitse: 09 61547400 (pvm/mpm) tai sähköpostitse: [email protected]
Tai lähetä tarjouspyyntö, ja olemme sinuun yhteydessä.

Lähetä tarjouspyyntö
Konferenssimatkat

Konferenssimatkat

Konferenssi ulkomailla irrottaa ajatukset totutusta ja luo ryhmähenkeä aivan uudella tavalla, ja vieläpä kustannustehokkaasti.

Katso kokoushotellit
Aktiivilomat

Aktiivilomat

Hyvät tulokset eivät synny vain harjoittelemalla, vaan lisäksi tarvitaan joukkuehenkeä ja motivaatiota, mitä saa yhteiseltä leirimatkalta.

Katso aktiivilomat
Luokkaretket

Luokkaretket

Paras tapa päättää lukuvuosi tai koko opintoputki on yhteinen onnistunut matka, jonka mahdollistamiseksi on tehty paljon työtä.

Ota yhteyttä
Lomalle merkkipäivänä

Perhelomat

Kerää kasaan koko perhe ja suku ja suunnatkaa yhteiselle lomalle. Mikäpä olisikaan parempi tapa juhlistaa merkkipäivää!

Katso perhelomat