Ryhmämatkat

Apollomatkojen valikoimasta löytyy ratkaisu kaikenlaisille ryhmille. Olipa suunnitelmissanne sitten treenimatka, merkkipäivän juhlistaminen isommalla porukalla tai työporukan virkistysmatka.

Syntymäpäiväsankarille unohtumaton merkkipäivä, hääpäivän tai muun elämän tärkeän virstanpylvään juhlistaminen suvun kesken - tai vaikka yhteinen joulu, joka jää kaikkien mieleen lämpimänä ja stressittömänä. Apollomatkojen lomakohteissa vietätte yhdessä elämänmakuisia, tärkeitä hetkiä.

Ryhmämatkaan tarvitaan vähintään 10 aikuista, jotka matkustavat samaan aikaan samaan kohteeseen yhtenäisin matkajärjestelyin. Ryhmämatkatarjoukset koskevat sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Kokoa ryhmäsi, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva matka.

  • Lennot ja hotelli kätevästi samassa paketissa
  • Matkoja kaiken kokoisille ryhmille
  • Henkilökohtainen palvelu apunasi

 09 6154 7405
[email protected]
Maanantai - Perjantai: 9-15

Ryhmämatkatarjous

Kerää oma lomajengi! Varaa vähintään 20 hengen ryhmämatka, jolloin yksi matkustaa maksutta rantalomakohteissamme!

Lue lisää »

Varaa 10 maksa 9

Ensi kesänä yksi matkustaa maksutta, kun varaat matkan 10 hengelle valikoiduissa hotelleissamme. Tutustu hotelleihin ja varaa!

Treenimatkat

Treenileirillä tuloksia syntyy ja joukkuehenki sekä motivaatio saavat uutta potkua. Apollo Sports -hotelleissa treeniin keskittyminen on helppoa.

Lue lisää »

Kokous- ja koulutusmatkat

Koulutus tai kokous uusissa maisemissa vapauttaa ajatukset totutusta ja luo ryhmähenkeä aivan uudella tavalla, ja vieläpä kustannustehokkaasti.

Lue lisää »
Luokkaretket

Luokkaretket

Paras tapa päättää lukuvuosi tai opintoputki on yhteinen matka. Ryhmäosastomme auttaa mielellään yhteisen matkan suunnittelussa!

[email protected] » 

Perhelomat

Ryhmäosastomme kautta voitte varata myös suuremman perheen tai suvun yhteisen lomamatkan lämpöön toiveidenne mukaisesti.

Lue lisää »

Joogamatkat

Helli porukalla kehoa ja mieltä hyvinvointimatkalla. Apollomatkojen kautta varaat jooga- ja pilatesmatkat lämpöön!

Lue lisää »

Yritysmatkat

Virkistyspäivät Portugalissa, laskettelukonferenssi Alpeilla, vuoden tavoitteiden saavuttamisen juhlinta Adrianmeren äärellä... meillä mikään ei ole mahdotonta! Varaa nyt yritysmatkasi Apollomatkoilta.

Lue lisää & varaa


Lisää tarjouksia & vinkkejä

Katso kaikki tarjoukset, varaa äkkilähtö tai tilaa uutiskirjeemme.

Matkatarjoukset

Tältä sivulta löydät parhaat tarjoukset ja kampanjat lomamatkoihin juuri nyt!

Katso kaikki tarjoukset »

Äkkilähdöt

Apollomatkojen äkkilähtöjen joukosta löydät edullisia matkapaketteja aurinkoon. Toimi pian, sillä paikkoja on saatavilla rajoitetusti!

Varaa äkkilähtö

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä