Uutuuksia kesälle 2021

Vuosi 2021 tuo tullessaan uutuuksia

Moni matkahaave jäi poikkeuksellisen vuoden aikana toteuttamatta ja matkakuume on noussut korkeammaksi kuin koskaan. Haluammekin katsoa eteenpäin kohti ensi kesää ja iloita uusista lomaunelmista. Kokosimme tälle sivulle kesän 2021  kuumimmat lomauutuudet - löydätkö sinäkin näiden joukosta uuden lomahaaveesi?

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Rahanpalautus 7 päivän sisällä

Uusia matkakohteita vuodelle 2021

Plakias, Kreeta

Muutaman kymmenen kilometrin päässä Rethymnonista sijaitsee viihtyisä ja rauhallinen Plakiaksen kylä, jossa on hieno, suuri hiekkaranta ja vesi kristallinkirkasta. Keskustassa on monipuolinen tarjonta ravintoloita ja kahviloita, rantakatu soveltuu hyvin iltakävelyä varten. 

Lue lisää Plakiaksesta

Lardos, Kiotari & Pefkos, Rodos

Lardos, Kiotari ja Pefkos ovat pieniä viihtyisiä kyliä joissa vietät rentoa ja rauhallista lomaa. Pienissä kylissä vietät ihanaa rantaelämää pienissä uimapoukamissa ja pikkukivirannoilla. Vesi on kristallinkirkasta, joten vedenalaisen elämän tutkiminen onnistuu erinomaisesti 

Lue lisää alueesta

Hotelliuutuuksia

Apollo Sports & Apollo Mondo Family

apollo sports
Sivota Retreat - powered by Playitas
Aktiivista lomaa luonnonkauniissa ympäristössä

Sivota Retreat - powered by Playitas

apollo mondo family
Alegria Beach Resort
Nauti perhelomasta tasokkaissa puitteissa aivan rannalla

Alegria Beach Resort

Uutuushotellit Rodoksella

Uutuushotellit Kreetalla

Uutuushotellit Kroatiassa

Uutuushotellit muissa kesäkohteissamme


Uutuushotellit talvikohteissamme


Uusia lomaelämyksiä

Kreikan vaellusmatkat

Koe uusia elämyksiä vaellusloman aikana! Vaella pitkin jyrkkiä vuorenrinteitä, ihaile kauniita näkymiä, solisevia puroja ja vehreitä maisemia. Apollomatkat tarjoaa uutuustuotteena seitsemän päivän opastetun vaelluksen Länsi-Kreetalla ja kolmen päivän vaelluksen Pindus-vuorilla, jonka voit yhdistää rantalomaan viehättävässä Pargassa. Vaellusmatkat järjestetään englanninkielisen paikallisoppaan johdolla ja ryhmässä on mukana Apollon pohjoismaalaisia matkustajia.

Tutustu Kreikan vaellusmatkoihin »

TEMA – muistoja eliniäksi

Yhteistyömme Pohjoismaiden vanhimman elämys- ja teemamatkojen järjestäjän kanssa tuo asiakkaidemme ulottuville laajan valikoiman elämyksellisiä matkoja: kiertomatkoja, patikointi- ja pyöräilymatkoja, safareita ja risteilyjä ympäri maailmaa. Matkanjohtajina toimivat osaavat ja sitoutuneet suomenkieliset TEMA-oppaat. Kaikilla TEMAn matkaoppailla on kokemusta sekä tietoa ja taitoa tehdä matkastasi ikimuistoinen seikkailu missä päin maailmaa tahansa.

Tutustu TEMA matkoihin »

Tilaa Apollomatkojen uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon lomavinkkejä sähköpostiisi!

Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen jokaisen uutiskirjeen alla olevasta linkistä.

Henkilötietojen käsittely

Kun haluat tilata Apollomatkojen uutiskirjeen, keräämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut. 

Me Apollomatkoilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisiä lomamatkoja. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Tässä apuna on myös yhteistyökumppanimme Fresh Relevance. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Apollomatkat käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan tästä