Ihmiset juoksevat rannalla

Vuosi 2022 tuo tullessaan uutuuksia

Moni matkahaave jäi poikkeuksellisen ajan aikana toteuttamatta ja matkakuume on noussut korkeammaksi kuin koskaan. Haluammekin katsoa eteenpäin kohti ensi vuotta ja iloita uusista lomaunelmista. Kokosimme tälle sivulle vuoden 2022  kuumimmat lomauutuudet - löydätkö sinäkin näiden joukosta uuden lomahaaveesi?


Hotelliuutuuksia

Apollo Sports & Apollo Mondo -hotelliuutuudet kesälle 2022

apollo sports
Sivota Retreat - powered by Playitas
Aktiivista lomaa luonnonkauniissa ympäristössä

Sivota Retreat - powered by Playitas

Aminess Khalani Beach
Nauti perhelomasta tasokkaissa puitteissa aivan rannalla

Aminess Khalani Beach

Nämä pidetyt Apollo Mondo -hotellit palaavat kesällä 2022


Uusia matkakohteita

Kypros

Kypros on täydellinen matkakohde auringosta ja rantaelämästä pitävälle. Saarella paistaa aurinko jopa 300 päivänä vuodessa. Monipuolisen saaren kohteet sopivat kaikille aina lapsiperheistä nuorille. Lähde vaikka lyhyelle rantalomalle tai räätälöi juuri niin pitkä loma kuin haluat!

Lue lisää Kyproksesta

Barbati, Korfu

Korfun pohjoispuolella sijaitsevassa Barbarissa on rauhallinen ja kotoisa tunnelma. Kauniin rannan vieressä kasvaa pinjapuita ja vesi on kristallinkirkasta. Lähes kaksi kilometriä pitkä ranta on pitkälle matala ja lapsiystävällinen.

Lue lisää alueesta

Uusia lomaelämyksiä

Yhdistelmämatkat

Apollomatkoilla voit yhdistää eri matkakohteita, jolloin ehdit nähdä ja kokea kaksi tai useammankin matkakohteen saman loman aikana. Yhdistelemällä kohteita saat lomastasi enemmän irti! Koe saman matkan aikana kaupungin syke ja paratiisirannat. Kohteet odottavat valloittajaansa, löydä yhdistelmälomista omasi!

Tutustu yhdistelmämatkoihin »

TEMA – muistoja eliniäksi

Yhteistyömme Pohjoismaiden vanhimman elämys- ja teemamatkojen järjestäjän kanssa tuo asiakkaidemme ulottuville laajan valikoiman elämyksellisiä matkoja: kiertomatkoja, patikointi- ja pyöräilymatkoja, safareita ja risteilyjä ympäri maailmaa. Matkanjohtajina toimivat osaavat ja sitoutuneet suomenkieliset TEMA-oppaat. Kaikilla TEMAn matkaoppailla on kokemusta sekä tietoa ja taitoa tehdä matkastasi ikimuistoinen seikkailu missä päin maailmaa tahansa.

Tutustu TEMA matkoihin »

Saaristoristeily Kompas, Split – Dubrovnik – Split

Koe upea Kroatia saaristoristeilyllä Kompasilla. Risteily lähtee Splitin satamasta Kroatian mantereelta, minkä jälkeen suuntaamme kohti uutta satamaa joka ilta. Päivät vietetään aurinkotuolissa maisemia ihaillen - ja kuumimpina tunteina voit pulahtaa uimaan kristallinkirkkaaseen mereen.

Padel-matkat

Padel - trendilaji, joka on noussut huippusuosioon kaikenikäisten pelaajien keskuudessa. Padel sopii niin perheille kuin kaveriporukoillekin, jotka haluavat haastaa toisiansa ja pitää hauskaa yhdessä.Voit pelata padelia matkakohteissamme Kreikan Sivotassa ja Fuerteventuralla Kanariansaarilla. 

Lue lisää »