Lapsi ostaa appelsiineja

Matkan maksaminen

Maksa matka

Varauksen voit maksaa verkkosivujemme kautta verkkopankkimaksulla tai luottokortilla. (Koskee varauksia, joiden varausnumerossa on 8 numeroa)


Verkkomaksu luottokortilla tai verkkopankin kautta | Tästä maksamaan » 

Rantalomat 

Maksutavat, kun lähtöön on yli 45 vuorokautta

  • Verkkomaksu

  • Tilisiirrolla pankkitilille:
    Varausnumerot, jossa 8 numeroa Skandinaviska Enskilda Banken, FI3233010001156983 
    BIC-koodi: ESSEFIHX. Tilisiirrolla maksettaessa tulee käyttää varausvaiheessa saatua viitenumeroa. Huomioithan, että maksun kirjautumisessa Apollomatkoille voi kestää jopa kolme arkipäivää.

  • Luottokortilla (Visa, MasterCard ja American Express*) lomamyymälässämme. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä.

  • Luottokortilla (Visa, MasterCard ja American Express*) puhelimitse: asiakaspalveluumme 09 6154 7400.

Matkojen maksaminen on mahdollista vain pohjoismaisilla luottokorteilla. Verkkopankkimaksut välittää sivuillamme Trustly.

Maksa osissa

Voit maksaa verkkopalvelussamme matkasi myös osissa ilman kuluja tai korkoja. Voit siis helposti jakaa matkan hinnan kaikkien lähtijöiden kesken ja jokainen voi lyhentää oman matkansa hintaa. Matka tulee olla kokonaisuudessaan maksettuna 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Lähtöön 45 vuorokautta tai alle

Kun varaat matkan, jonka alkuun on 45 vuorokautta tai alle, voit maksaa onlinevarauksen verkkomaksuna tai luottokortilla (Visa, MasterCard ja American Express). Mikäli haluat suorittaa maksun tililsiirtona, ole yhteydessä puhelinmyyntiimme puh. 09 6154 7400, ma–to klo 9–18, pe klo 9–17 (pvm/mpm).

*Perimme American Expressillä maksaessa prosentin (1%) maksutapalisän. Lisämaksu pyöristetään seuraavaan tasasummaan.

Lahjakortit

Verkossa voit maksaa lahjakortilla 1, 2 ja kolmen viikon rantalomia. Lahjakortilla voit maksaa joko osan matkan hinnasta tai koko matkan hinnan. 

Palveluhinnasto

Tutustu Apollomatkojen palveluhinnastoon täällä.

Kaupunkilomat

Maksutavat

Kaupunkilomat ja lomat reittilennoilla varaukset tulee maksaa luottokortilla varauksen yhteydessä. Sallitut maksukortit ovat Visa-, Mastercard- ja American Express -luottokortit. Huomioithan, että jotkin pankit vaativat verkkopankkitunnistautumista maksutapahtumassa. Huomioithan, että matkojemme maksu on mahdollista suorittaa vain pohjoismaisilla luottokorteilla.

Osamaksu

Osamaksu ei ole mahdollista lomilla reittilennoin.

Lahjakortit

Jos haluat maksaa lahjakortilla; kaupunkilomien ja reittilennoin tapahtuvat matkojen osalta matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen hyvitämme lahjakortin summan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme puh. 09 6154 7400 (pvm/mpm).