Maksa matka

Voit valita matkasi maksuun useita eri maksuvaihtoehtoja.


 

Korttimaksu

Voit maksaa matkasi pankki-/luottokortilla sivujemme kautta kirjautumalla (Visa, MasterCard ja *American Express). Hyväksymme vain pohjoismaiset pankki-/luottokortit. Maksun välittäjänä toimii Trustly.

Maksa maksukortilla

Verkkopankkimaksu

Varausnumerot, jossa 8 numeroa: Skandinaviska Enskilda Banken, FI3233010001156983 
BIC-koodi: ESSEFIHX. Käytä varausvaiheessa saatua viitenumeroa. Huomioithan, että maksun kirjautumisessa Apollomatkoille voi kestää jopa kolme arkipäivää.

Maksa tilisiirtona

Uutta! Maksu Klarnalla

Matkasi maksu on nyt entistä vaivattomampaa Klarnalla. Maksa matkasi helposti, turvallisesti ja vaivattomasti. Klarnalla voit valita aina sinulle sopivimman maksutavan. Ja mikä parasta, matkaasi sisältyy Klarnan ostajan turva.

Maksa Klarnalla

Lahjakortti

Voit maksaa lahjakortilla 1, 2 ja kolmen viikon rantalomia. Maksa joko osa matkan hinnasta tai koko matkan hinnan. Kaupunkilomien ja reittilennoin tapahtuvat matkojen osalta matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen hyvitämme lahjakortin summan.

Maksa lahjakortilla

Maksa osissa

Voit maksaa verkkopalvelussamme matkasi myös osissa ilman kuluja tai korkoja. Voit siis helposti jakaa matkan hinnan kaikkien lähtijöiden kesken ja jokainen voi lyhentää oman matkansa hintaa. Matka tulee olla kokonaisuudessaan maksettuna 45 vuorokautta ennen lähtöä. Osamaksu ei ole mahdollista lomilla reittilennoin.

Lähtöön 45 vuorokautta tai alle

Kun varaat matkan, jonka alkuun on 45 vuorokautta tai alle, voit maksaa onlinevarauksen verkkomaksuna tai luottokortilla (Visa, MasterCard ja American Express). Mikäli haluat suorittaa maksun tililsiirtona, ole yhteydessä puhelinmyyntiimme puh. 09 6154 7400, ma–to klo 9–18, pe klo 9–17 (pvm/mpm).

Kaupunkilomat ja lomat reittilennoin

Kaupunkilomat ja lomat reittilennoilla varaukset tulee maksaa luottokortilla varauksen yhteydessä. Sallitut maksukortit ovat Visa-, Mastercard- ja American Express -luottokortit. Huomioithan, että jotkin pankit vaativat verkkopankkitunnistautumista maksutapahtumassa.

*Perimme American Expressillä maksaessa prosentin (1%) maksutapalisän. Lisämaksu pyöristetään seuraavaan tasasummaan.