Matkan maksaminen

Rantalomat

Lähtöön yli 45 vuorokautta:

Verkkomaksu luottokortilla tai verkkopankin kautta


Verkkomaksun lisäksi voit myös maksaa:

  • Tilisiirrolla pankkitilille: SEB FI1533010001132554.
    (BIC-koodi: ESSEFIHX). Tilisiirrolla maksettaessa tulee käyttää varausvaiheessa saatua viitenumeroa. Huomioithan, että maksun saapumisessa Apollomatkoille voi kestää jopa kolme arkipäivää.
  • Luottokortilla (Visa, MasterCard ja American Express) lomamyymälässämme. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä.
  • Luottokortilla (Visa, MasterCard ja American Express) puhelimitse: asiakaspalveluumme 09 6154 7400.

Perimme American Expressillä maksaessa prosentin (1%) maksutapalisän. Lisämaksu pyöristetään seuraavaan tasasummaan.

Maksa osissa

Voit maksaa verkkopalvelussamme matkasi myös osissa ilman kuluja tai korkoja. Voit siis helposti jakaa matkan hinnan kaikkien lähtijöiden kesken ja jokainen voi lyhentää oman matkansa hintaa. Huomiothan, että matka tulee olla kokonaisuudessaan maksettu 45 vuorokautta ennen lähtöä.

Lähtöön 45 vuorokautta tai alle

Kun varaat matkan, jonka alkuun on 45 vuorokautta tai alle, voit maksaa onlinevarauksen verkkomaksuna tai luottokortilla (Visa, MasterCard ja American Express). Mikäli haluat suorittaa maksun tililsiirtona, ole yhteydessä puhelinmyyntiimme puh. 09 6154 7400, ma–to klo 9–18, pe klo 9–17 (pvm/mpm).

Kaupunkilomat

Hyväksymämme maksutavat

Kaupunkilomat ja lomat reittilennoilla varaukset tulee maksaa luottokortilla varauksen yhteydessä. Sallitut maksukortit ovat Visa-, Mastercard- ja American Express -luottokortit. Huomioithan, että jotkin pankit vaativat verkkopankkitunnistautumista maksutapahtumassa.   

Osamaksu

Osamaksu ei ole mahdollista lomilla reittilennoin.

Lahjakortit

Jos haluat maksaa lahjakortilla; kaupunkilomien ja reittilennoin tapahtuvat matkojen osalta matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen palautamme lahjakortin summan tilillesi. Halutessasi lisätietoja soita numeroon 09 6154 7400 (pvm/mpm).