Maksa matka

Voit valita matkasi maksuun useita eri maksuvaihtoehtoja.


 

Maksukortti

Korttimaksu

Voit maksaa matkasi pankki-/luottokortilla sivujemme kautta kirjautumalla (Visa, MasterCard ja American Express). Hyväksymme vain pohjoismaiset pankki-/luottokortit. 

Maksa maksukortilla

Maksu tilisiirrolla

Jos haluat maksaa maksusi tilisiirrolla, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Maksu Klarnalla

Matkasi maksu on nyt entistä vaivattomampaa Klarnalla. Maksa matkasi helposti, turvallisesti ja vaivattomasti. Klarnalla voit valita aina sinulle sopivimman maksutavan. Ja mikä parasta, matkaasi sisältyy Klarnan ostajan turva.

Maksa Klarnalla

Maksa Trustlylla

Maksa matkasi maksukumppanimme Trustlyn kautta verkkopankkimaksuna. Voit suorittaa maksun suoraan pankkitililtäsi tunnistautumalla asiakkaaksi ilman erillisiä sovelluksia tai rekisteröitymisiä.

Maksa Trustlylla

Lahjakortti

Voit maksaa lahjakortilla 1, 2 ja kolmen viikon rantalomia. Maksa joko osa matkan hinnasta tai koko matkan hinnan. Kaupunkilomien ja reittilennoin tapahtuvat matkojen osalta matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen hyvitämme lahjakortin summan.

Maksa lahjakortilla

Maksa osissa

Voit maksaa verkkopalvelussamme matkasi myös osissa ilman kuluja tai korkoja. Voit siis helposti jakaa matkan hinnan kaikkien lähtijöiden kesken ja jokainen voi lyhentää oman matkansa hintaa. Matka tulee olla kokonaisuudessaan maksettuna 45 vuorokautta ennen lähtöä. Osamaksu ei ole mahdollista lomilla reittilennoin.

Lähtöön 45 vuorokautta tai alle

Kun varaat matkan, jonka alkuun on 45 vuorokautta tai alle, voit maksaa varauksen verkkopankkimaksuna tai luottokortilla (Visa, MasterCard ja American Express). Mikäli haluat suorittaa maksun tilisiirtona, ole yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 09 6154 7400, ma–to klo 9–17, pe klo 9–16 (pvm/mpm).

Reittilennoin toteutettavat matkapaketit

Reittilennoin toteutettavista matkapaketeista tulee maksaa vähintään varausmaksu heti varauksen yhteydessä joko luottokortilla (Visa, Mastercard tai American Express), verkkopankkimaksuna, Klarnalla tai MobilePaylla.