Apollo Mondo -hotellit

Apollo Mondo – lempihotellimme

Apollo Mondo -valikoimaamme olemme valinneet parhaat ja pidetyimmät hotellimme. Varmistaaksemme että viihdyt lempihotelleissamme, teemme jatkuvasti yhteistyötä hotelliomistajien, paikallisten kokkien sekä liikunta- ja kahvila-alan ammattilaisten kanssa. 

Kaikki mitä lomaltasi toivot

Olemme asettaneet Apollo Mondo -hotellien tavoitteet korkealle ja kehitämme niin hotelleja kuin toimintatapojamme jatkuvasti. Valikoiman hotellit sijaitsevat kauniilla paikalla, useimmiten rannalla tai sen läheisyydessä, ja niissä on mahdollisuus pulahtaa uima-altaaseen tai mereen. Näihin hotelleihin rakastuu helposti. 

Apollo Mondo hotelleissa

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Laaja valikoima palveluita
  • Kaunis sijainti, rannalla tai sen läheisyydessä
  • Varattavissa vain Apollomatkoilta

Apollo Mondo Family

Parhaat perhehotellimme, joista löytyy tekemistä kaiken ikäisille. Club Polly & Mino -lastenkerho, uimakoulut, treenivalikoima, hyvä kahvi ja maittava ruoka tekevät lomastasi mukavan. 

Kaikki Apollo Mondo Family -hotellit

Apollo Mondo Duo

Apollo Mondo Duo

Parhaita hotelleja pariskunnille sekä aikuisten kesken matkustaville. Hotellit toivottavat tervetulleeksi yli 16-vuotiaat ja tarjoavat ihanan hengähdystauon arjen lomaan. Tasokkaita hotelleja, joissa on korkea asiakastyytyväisyys.

Kaikki Apollo Mondo Duo -hotellit
Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected

Korkeatasoisia hotelleja jotka sopivat lomailuun aikuisten kesken tai perheen kanssa. Hotelleissa järjestetään Apollon oma Club Polly & Mino -lastenkerho ja aikuiset saavat nauttia hyvästä kahvista ja treenimahdollisuuksista.

Kaikki Apollo Mondo Selected -hotellit

Apollo Mondo Boutique

Tervetuloa tutustumaan uuteen Apollo Mondo Boutique -hotellikonseptiimme. Valikoiman hotellit ovat luonnollisen tyylikkäitä, niiden suunnittelussa on keskitytty erityisesti arkkitehtuuriin ja designiin, huoneisiin ja yhteisiin tiloisin sekä makuihin ja palveluun. Yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja täällä on helppo keskittyä vain olemiseen – ylellisyyttä hiukan yksinkertaisemmin ja vapaammin.

Tutustu Mondo Boutique -hotelleihin

Apollo Mondo Local

Tyytyväisiä asiakkaita, hyvät hotellit ja paikallinen tunnelma – Apollo Mondo Local -hotellimme pähkinänkuoressa. Valikoimassa on huolella valittuja hotelleja, joiden omistajat suhtautuvat asiakkaisiin kuin ystäviin.

Kaikki Apollo Mondo Local -hotellit