Apollo Mondo Family

Tervetuloa Apollo Mondo Family  -hotelliin! Valikoimamme parhaista perhehotelleista löytyy tekemistä kaiken ikäisille – lastenkerhot, uimakoulut sekä monenlaisia liikuntavaihtoehtoja. Mukavan päivän jälkeen maistuu maukas ja terveellinen illallinen hotellin ravintolassa. Lapsille on tietysti oma noutopöytä, josta löytyy perheen pienempien herkkuja. Kahvihetken koittaessa kannattaa piipahtaa maistamassa Mondo Caféssa laadukkaita kahveja, paikallisia leivonnaisia sekä tuorepuristettuja mehuja.

Hotelli, jossa viihtyy koko perhe

Mondo Family -hotelleja on kehitetty asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ja hotelleissa on aina kyseisen matkakohteen tunnelma. Viihtyisät hotellit sijaitsevat usein lähellä rantaa ja niissä on maksuton wifi. Mondo Family  -hotelleissamme viihtyy takuuvarmasti jokainen perheenjäsen!

 

Apollo Mondo Family 

  • Lastenkerho ja uimakoulu
  • Ryhmäliikuntatunteja ja kuntosali
  • Pinnasänky, syöttötuoli ja rattaat
  • Mondon ruoka- ja juomakonsepti
  • Maksuton wifi
  • Suorat lentokenttäkuljetukset
  • Varaa lastenkerho ja uimakoulu ennakkoon edullisemmin

Apollo Mondo -hotellit »

Club Polly & Mino – Apollon oma lastenkerho

Lapset viihtyvät taatusti Club Polly & Mino -lastenkerhossa. Lastenkerhot järjestetään koulutetun henkilökunnan johdolla. Kerhossa järjestetään monia hauskoja aktiviteetteja, ja opitaan sanoja paikallisesta kielestä sekä tutustutaan paikalliseen ruokakulttuuriin. Apollon lastenkerhon ihanat hahmot Polly & Mino tulevat usein vierailulle kerhopäivän aikana. Kaikki 4-11–vuotiaat ovat tervetulleita!

Hinta alk. 40 €/viikko.

Uimakoulu hotelleissa

Suosituissa uimakouluissamme polskitaan koulutettujen, skandinaavisten ammattilaisten johdolla. Uimataidon opettelu mukavampaa, kun aurinko paistaa ja vesi on lämmintä, ja jokapäiväinen harjoittelu tuottaa usein nopeasti hyviä tuloksia. Puolen tunnin hauskan ja vaihtelevan uimakoulun jälkeen lapsilla on koko päivä aikaa treenata uusia liikkeitä! Tartu tilaisuuteen ja varaa lapsellesi kesän matkalle uimakoulu tai yksityistunti tarpeiden mukaan.

Hinta alk. 40 €/viikko.


Joogaa

Workout with Apollo

Olemme huomanneet, että yhä useammat matkustajat haluavat treenata lomallaan. Näin ollen olemmekin panostaneet urheiluun ja treenaukseen uusissa perhehotelleissamme. Treenin jälkeen on mukava pulahtaa raikkaaseen uima-altaaseen, nauttia terveellisestä ruuasta ja vierailla kylpylässä.

Ryhmäliikuntatunteja koko perheelle
Tarjoamme joka päivä neljä erilaista treenivaihtoehtoa ulkona. Tunnit vedetään kokeneen, skandinaavisen oppaan johdolla ja valikoimasta löytyy aina liikuntavaihtoehtoja koko perheelle. Mikäli matkustat alle 11-vuotiaiden lasten kanssa ja haluat osallistua tunneille, on Polly & Mino lastenkerho auki samaan aikaan ryhmäliikuntatuntien kanssa. 

Mondo Coffee

Mondo – hyvää ja terveellistä!

Apollon omassa kahvi- ja mehubaari Mondo Caféssa nautit herkullisista lomahetkistä ja nautit herkuista. Kahvilassa on tarjolla laadukkaita erikoiskahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä paikallisia leivonnaisia ja jäätelöä.

Terveellistä ruokaa
Yhdessä huippukokkien kanssa olemme luoneet uniikin Mondo Food & Beverage -konseptin , missä pääpaino on terveellisessä ja hyvässä ruuassa ja juomassa. Lapsille löytyy lisäksi oma buffet, mistä löytyy vaihtoehtoja perheen pienempienkin makuun.

Helpompaa lomailua

Apollo Mondo Family -hotellin vieraana voit varata suorat lentokenttäkuljetukset. Lentokenttäbussin ensimmäinen pysähdyspaikka menomatkalla ja viimeinen pysähdyspaikka paluumatkalla on aina varaamasi hotelli.

Lomalle vähemmällä pakkaamisella
Matkustaessasi Family Mondo -hotelleihimme selviät vähemmällä pakkaamisella. Varaa ennakkoon pinnasänky, syöttötuoli ja rattaat matkan varauksen yhteydessä tai Minun lomani-sivulta.


Apollo Mondo Family -hotellit

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi