Apollo Mondo Family

Tervetuloa Apollo Mondo Family -hotelleihimme, joissa lomaileminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi niin lapsille kuin aikuisillekin.

Hotelleista löytyy lukuisia vaihtoehtoja leikkeihin, treeneihin ja rentoutumiseen. Lisämukavuutta matkaan tuo suora lentokenttäkuljetus hotellille ja takaisin. Tarjolla on hyvää ja terveellistä ruokaa sekä runsaasti ryhmäliikuntatunteja, jotka on aikataulutettu pidettäväksi samaan aikaan lasten kerhon kanssa – ja mikä tärkeintä, luvassa on tietysti myös paljon aikaa yhdessä oloon.

Mondo Family -hotelleja on kehitetty asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ja hotelleissa on aina kyseisen matkakohteen tunnelma. Näitä hotelleita rakastaa koko perhe!

 

Apollo Mondo Family 

  • Club Polly & Mino lapsille
  • Swim School by Apollo
  • Ryhmäliikuntatunteja ja kuntosali
  • Pinnasänky, syöttötuoli ja rattaat
  • Mondo Food & Beverage -konsepti
  • Suorat lentokenttäkuljetukset*
     

*Reittilennoille ei voida taata suoria kuljetuksia.

Apollo Mondo -hotellit »

Hauskoja hetkiä Club Polly & Mino -lastenkerhossa

Club Polly & Mino – lasten oma kerho

Lapset viihtyvät taatusti Club Polly & Mino -lastenkerhossa. Lastenkerhot järjestetään koulutetun, skandinaavisen henkilökunnan johdolla. Luvassa on hauskaa tekemistä, uuden oppimista sekä tutustumista esimerkiksi paikalliseen keittiöön. Apollon omat maskotit Polly & Mino tulevat usein vierailulle kerhopäivän aikana. Kaikki 4-11–vuotiaat ovat tervetulleita! Lastenkerhon hinta alk. 40 € /viikko.

Lue lisää lastenkerhosta »

Apollon uimakoulu

Uimakoulut hotelleissamme

Suosituissa uimakouluissamme polskitaan koulutettujen, skandinaavisten ammattilaisten johdolla. Uimataidon opettelu sujuu mukavasti, kun aurinko paistaa ja vesi on lämmintä. Ja mikä parasta jokapäiväinen harjoittelu tuottaa usein nopeasti tuloksia. Puolen tunnin hauskan ja vaihtelevan uimakoulun jälkeen lapsilla on koko päivä aikaa harjoitella uusia liikkeitä! Tartu tilaisuuteen ja varaa lapsellesi kesän matkalle uimakoulu tai yksityistunti tarpeiden mukaan. Hinta alk. 40 €/viikko.

Lue lisää uimakouluista »

Workout with Apollo

Workout with Apollo

Haluamme panostaa perhehotelleissamme helppoon hyvinvointiin. Mikä nautinto onkaan pulahtaa uima-altaaseen treenin päälle ja nauttia ravintoloiden hyvin valmistetuista terveellisistä ruoista. Ihanaa lomailua koko perheelle.

Ryhmäliikuntatunteja koko perheelle

Joka päivä valittavanasi on neljä erilaista liikuntatuntia ulkoilmassa. Tuntien vetäjänä toimii koulutettu henkilökunta, ja valikoimasta löytyy aina myös jotakin koko perheelle sopivaa. Jos matkaseuranasi on alle 11-vuotiaita lapsia, mutta haluaisit osallistua aikuisten tunneille, ei huolta! Olemme nimittäin suunnitellet ohjelman niin, että Club Polly & Mino lastenkerho on auki samaan aikaan ryhmäliikuntatuntien kanssa. Lue lisää liikuntamahdollisuuksista Apollo Mondo Family -hotelleissa »

Mondo Cafe

Mondo Cafe

Apollon omassa kahvi- ja mehubaari Mondo Caféssa nautit herkullisista lomahetkistä ja ihanista herkuista. Kahvilassa on tarjolla maistuvia erikoiskahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä paikallisia leivonnaisia ja jäätelöä.

Terveellistä ruokaa

Yhdessä erinomaisten kokkien kanssa olemme luoneet ainutlaatuisen Mondo Food & Beverage -konseptin, missä pääpaino on terveellisessä ja hyvässä ruuassa ja juomassa. Lapsille löytyy lisäksi oma buffet, mistä löytyy vaihtoehtoja perheen pienempienkin makuun.

Apollo Mondo Family – helppoa lomaa

Lomailun helppoutta

Apollo Mondo Family -hotellin lisäpalveluna voit varata suorat lentokenttäkuljetukset. Lentokenttäbussin ensimmäinen pysähdyspaikka menomatkalla ja viimeinen pysähdyspaikka paluumatkalla on aina varaamasi Apollo Mondo Family -hotelli.

Lomalle vähemmällä pakkaamisella

Matkustatko lasten kanssa? Apollo Mondo Family -hotelleihin voit varata ennakkon lastensängyn, syöttötuolin ja rattaat, jolloin niitä ei tarvitse tuoda mukana. Voit varata tarvikkeet varauksen yhteydessä tai Minun lomani-sivulta.


Apollo Mondo Family -hotellit

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi