Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected on valikoimamme, johon kuuluu korkeatasoisia ja mukavia hotelleja niin pareille kuin perheille. Hotelleista löytyy hyvä valikoima palveluita kuten Pollyn & Minon Playtime, allasalue niin pienille kuin isoille vieraille sekä kaunis ranta aivan nurkan takana. Hotelleista löydät myös kahvi- ja mehubaari Mondo Coffeen, jossa voit nauttia ammattitaidolla valmistetun laten, lasin tuorepuristettua mehua ja paikallisia herkkuja. 

Treenaa lomalla

Tasokkaan kuntosalin avulla on helppoa pysyä kunnossa jopa lomalla ja hotellissa järjestetään toisinaan ohjattua liikuntaa skandinaavisen ohjaajan johdolla. Hotellin ympäristöstä löydät myös hyviä juoksu- ja pyöräilyreittejä, jotka ovat kartoittaneet Peak Performance.

Varaa lastenpaketti

Matkustatko lasten kanssa? Voit varata ennakkoon myös lastenpakettimme, johon kuuluu rattaat, syöttötuoli ja pinnasänky, kun majoitut huoneistossa ja rattaat/pinnasänky, kun majoitut hotellihuoneessa. Lastenpaketti varataan matkan varauksen yhteydessä ja tämän jälkeen Minun lomani-sivulta. Voit myös varata rattaat, syöttötuolin tai pinnasängyn erikseen.

Aina Apollo Mondo Selected 
-hotelleissamme:

Korkea asiakastyytyväisyys

Hyvä sijainti

Mondo Coffee

Pollyn & Minon Playtime

Pollynesia -leikkihuone

Maksuton kuntosali ja wifi

Maksuton aamujooga 5 krt/viikko

Katso kaikki Apollo Mondo -hotellit

 

Polly & Mino Playtime

Viisi kertaa viikossa Pollynesia -leikkihuoneessa tapahtuu. Luvassa on kaksi täynnä hauskaa tekemistä ja uuden oppimista – Täällä voi vaikka oppia tervehtimään paikallisella kielellä. Koulutetut skandinaaviset ohjaajat pitävät huolen siitä että kaikilla on hauskaa. Yhtenä ilta viikossa järjestetään lisäksi minidisko. Kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan Polly & Mino Playtime -leikkihetkeen! Leikkihetket ovat maksuttomia.

Pollynesia -leikkihuone

Kun aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, on mukava hakeutua varjoon leikkimään. Pollynesia -leikkihuone on mukava ajanviettopaikka perheen pienimmille.Täällä lapset voivat viettää aikaa pelien, askartelun ja lelujen parissa. Leikkihuoneesta saattaa löytyä myös uusi ystävä loman ajaksi. Isommat lapset viihtyvät leikkihuoneessa jonkin aikaa omin päin, pienemmät leikkivät vanhempien seurassa.


Hyvän kahvin ystäville

Mondo Coffee

Kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee kutsuu sinut nauttimaan hyvästä kahvista. Kahvialan ammattilaiset Johan & Nyströmiltä ovat kouluttaneet Mondo Coffeen henkilökunnnan erikoiskahvien maailmaan, joten kahvilahenkilökunta valmistaa erinomaisia kahvijuomia.

Pientä hemmottelua

Mondo Coffeesta voit ostaa monenlaisia herkkuja. Hemmottele itseäsi kreikkalaisella kahvilla, cappuccinolla, lattella tai espressolla sekä erilaisilla tuorepuristetuilla mehuilla, sekä paikallisilla leivonnaisilla ja jäätelöllä.


Aamujoogaa ja ryhmäliikuntaa

Treenaa hotellissa

Muiden aktiviteettien lisäksi tarjoamme aamujoogaa viitenä aamuna viikossa ja muita ryhmäliikuntatunteja kolme kertaa viikossa. Tunnit pidetään hotellissa tai sen lähistöllä, ja vetäjänä on ammattitaitoinen skandinaavinen ohjaaja. Tarkemmat tiedot ja tuntien aikataulut saat paikan päältä hotellista.

Pyöräily- ja juoksureittejä

Peak Performance, kuuluu maailman johtaviin multisport-yrityksiin ja on kartoittanut parhaat pyöräily- ja juoksureitit useimpien Apollo Mondo Selected-hotelliemme ympäristöissä. Mielenkiintoiset reitit on merkitty värikoodein.


Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi

Hinta