Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected on valikoimamme, johon kuuluu korkeatasoisia ja mukavia hotelleja niin pareille kuin perheille. Hotelleista löytyy hyvä valikoima palveluita kuten Pollyn & Minon Playtime, allasalue niin pienille kuin isoille vieraille sekä kaunis ranta aivan nurkan takana. Hotelleista löydät myös kahvi- ja mehubaari Mondo Coffeen, jossa voit nauttia ammattitaidolla valmistetun laten, lasin tuorepuristettua mehua ja paikallisia herkkuja. 

Treenaa lomalla

Tasokkaan kuntosalin avulla on helppoa pysyä kunnossa jopa lomalla ja hotellissa järjestetään toisinaan ohjattua liikuntaa skandinaavisen ohjaajan johdolla. Hotellin ympäristöstä löydät myös hyviä juoksu- ja pyöräilyreittejä, jotka ovat kartoittaneet Peak Performance.

Varaa lastenpaketti

Matkustatko lasten kanssa? Voit varata ennakkoon myös lastenpakettimme, johon kuuluu rattaat, syöttötuoli ja pinnasänky, kun majoitut huoneistossa ja rattaat/pinnasänky, kun majoitut hotellihuoneessa. Lastenpaketti varataan matkan varauksen yhteydessä ja tämän jälkeen Minun lomani-sivulta. Voit myös varata rattaat, syöttötuolin tai pinnasängyn erikseen.


Aina Apollo Mondo Selected 
-hotelleissa:

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Mondo Coffee
  • Pollyn & Minon Playtime
  • Pollynesia -leikkihuone
  • Maksuton kuntosali ja wifi
  • Maksuton aamujooga 5 krt/viikko

    Katso Apollo Mondo -hotellit »

Urheilua oman maun mukaan

Lomallakin ansaitset tuntea olosi hyväksi. Apollo Mondo Selected -hotelleissa sinun on mahdollista harrastaa monipuolista liikuntaa – aamujoogaa viidesti viikossa sekä useita ryhmäliikuntatunteja koulutettujen skandinaavisten ohjaajien opastuksella. Jos treenaat mielummin omin päin, on hotelleissa erinomaiset kuntosalit sekä parhaat Peak Performancen pyörä- ja juoksureitit. Kaikki aktiviteetit sisältyvät hintaan, ja varusteita kuten kävelysauvoja ja pyöräily/lenkkeilyvarusteita saa vastaanotosta panttia vastaan. Aikataulut ja tarkemmat tiedot löytyvät hotellihuoneesta. 

Mondo Coffee

Apollo Mondo Selected -hotelleissa on aina Mondo Coffee – paikka, jossa voit rentoutua. Kahviloissa on tarjolla terveellisiä mehuja, paikallisia herkkuja sekä korkealuokkaisia viinejä. Lisäksi kahvispesialistit Johan & Nyström ovat kouluttaneet kahvilan työntekijöitä tuottamaan erinomaista baristakahvia. Mondo Coffeessa voit ottaa tauon auringosta tai rentoutua treenin jälkeen.


Hauskanpitoa isoille ja pienille

Pollynesia leikkihuone

Pollyn ja Minon leikkihuoneessa perheen pienimmät voivat saada uusia ystäviä, pelata ja leikkiä. Pollynesiassa on ohjelmaa viitenä päivänä viikossa, ja kahden tunnin pituisia Polly & Mino Playtime -hetkiä skandinaavisten ohjaajien opastuksella. Leikkimisen ja hauskanpidon lisäksi kerhossa opitaan uusia asioita esimerkiksi lomakohteesta. Kaikki lapset ovat tervetuleita, ja osallistuminen on maksutonta. 

Uintikurssit

Kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa voit hioa uintitekniikkaasi. Kursseja ohjaavat Svenska Simförbundeti koulutetut ohjaajat ja skandinaavisilla kielillä puhuva henkilökunta. Yli 3-vuotiaille lapsille on myös uimakoulu, aikuisille ja yli 12-vuotiaille pidetään myös kroolauskursseja. Aikuisille ja lapsille on saatavilla myös yksityistunteja. 

Katso kurssit ja hinnat täältä.


Mukavampaa lomaa

Matkusta helposti lasten kanssa

Jos matkustat pienten lasten kanssa, voit varata etukäteen esimerkiksi syöttötuolin ja pinnasängyn. Varaa koko lapsipaketti tai yksittäisiä osia, kun kirjaudut omaan varaukseesi. 

Vuokraa auto

Vuokra-autolla pääset helposti paikkoihin, joihin et välttämättä muuten lomasi aikana lähtisi. Varaa vuokra-autosi Apollomatkojen kautta, jolloin autonsaaminen on taattua heti matkasi alusta asti. 


Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi

Hinta