Apollo Mondo Selected

Ylpeä, ylpeämpi...ylpein? Tottakai pidämme kaikista hotelleistamme ja olemme niistä ylpeitä hieman eri tavoin. Mutta kuten nimikin kertoo, Apollo Mondo Selected on jotakin aivan erityistä. Täällä olemme yksinkertaisesti nostaneet tasoa. Hotellin taso, sijainti, palvelu sekä aktiviteetit - kaikki, mistä uskomme Sinun pitävän ja mikä tekee lomastasi paremman. Nämä ovat hotelleja, joihin matkustetaan jo niiden itsensä vuoksi. Panostimme myös lisäarvoihin kuten ilmapiiriin, sijaintiin sekä aktiviteetteihin/palveluihin/tekemiseen. yhtä ihana niin aikuisten kesken, kuin silloin kun mukana on lapsia ja kaikki haluavat nauttia pienestä extrasta.


Apollo Mondo Selected 
-hotelleissa:

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton aamujooga 3-5 krt/viikko
  • Maksuton kuntosali ja wifi
  • Uimakoulu
  • Suorat lentokenttäkuljetukset
  • Varaa ennakkoon edullisemmin

    Katso Apollo Mondo -hotellit »

Loman täydeltä hyvää oloa

Lomalla on aikaa keskittyä hyvään oloon. Apollo Mondo Selected -hotelleissa voit liikkua monipuolisesti – aamujoogaa 3-5 krt/viikko sekä useita ryhmäliikuntatunteja skandinaavisten ohjaajien opastuksella. Hotelleissa on myös hyvät kuntosalit ja hotellien ympäristöstä löytyvät Urban Tribesin kartoittamat pyörä- ja juoksureitit. Kaikki aktiviteetit sisältyvät loman hintaan. Aikataulut ja tarkemmat tiedot löytyvät hotellihuoneesta. 

Mondo Café

Apollon omassa kahvi- ja mehubaari Mondo Caféssa nautit herkullisista lomahetkistä ja nautit herkuista. Kahvilassa on tarjolla laadukkaita erikoiskahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä paikallisia leivonnaisia ja jäätelöä. Mondo Caféssa voit ottaa tauon auringosta tai rentoutua treenin jälkeen.

Uimakoulu hotellilla

Uimakoulut

Kaikissa Mondo Selected hotelleissa toimivat Apollon omat uimakoulut. Uimakoulut järjestetään koulutettujen skandinaavisten ohjaajien johdolla. Lasten uimakoulut sopivat yli 4-vuotiaille, ja lisäksi useissa hotelleissa on kroolikursseja aikuisille/yli 12-vuotiaille. 

Pollyn ja Minon leikkihuone

Club Polly & Mino

Club Polly & Mino ja on Apollon oma lastenkerho, jossa lapset viihtyvät taatusti. Koulutetun skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan johdolla muun muassa opitaan sanoja paikallisesta kielestä ja tutustutaan paikalliseen ruokakulttuuriin. Kaikki 4-11–vuotiaat ovat tervetulleita! 

Matkusta helposti lasten kanssa

Kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa on lastenallas tai erillinen osio altaasta lapsille. Jos matkustat pienten lasten kanssa, voit varata etukäteen lastenrattaat, syöttötuolin ja pinnasängyn. Varaa koko lapsipaketti tai yksittäisiä osia kirjautumalla Minun lomani -sivulle.

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi