Apollo mondo selected

Apollo Mondo Selected

Ylpeä, ylpeämpi...ylpein? Tottakai pidämme kaikista hotelleistamme ja olemme niistä ylpeitä hieman eri tavoin. Mutta kuten nimikin kertoo, Apollo Mondo Selected on jotakin aivan erityistä. Täällä olemme yksinkertaisesti nostaneet tasoa. Hotellin taso, sijainti, palvelu sekä aktiviteetit - kaikki, mistä uskomme Sinun pitävän ja mikä tekee lomastasi paremman. Nämä ovat hotelleja, joihin matkustetaan jo niiden itsensä vuoksi. Panostimme myös lisäarvoihin kuten ilmapiiriin, sijaintiin sekä aktiviteetteihin/palveluihin/tekemiseen. yhtä ihana niin aikuisten kesken, kuin silloin kun mukana on lapsia ja kaikki haluavat nauttia pienestä extrasta.


Apollo Mondo Selected 
-hotelleissa:

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton aamujooga useita kertoja viikossa
  • Maksuton kuntosali ja wifi
  • Suorat lentokenttäkuljetukset*

*reittilennoilla suoria lentokenttäkuljetuksia ei voida taata.

Katso Apollo Mondo -hotellit »

Apollo Mondo Selected

Loman täydeltä hyvää oloa

Apollo Mondo Selcted hotelleissa on helppo keskittyä hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Hotelleissa voit osallistua jppga tunneille useamman kerran viikossa, tarjolla on myös muita ryhmäliikuntatunteja Apollon koulutetun henkilökunnan johdolla. Jos treenaat mieluummin omin päin, löytyy hotelleista hyvät kuntosalit sekä hotellien ympäristöstä löytyvät Urban Tribesin kartoittamat pyörä- ja juoksureitit. Aktiviteetit sisäsltyvät lomasi hintaan ja hotellin vastaanotosta voit lainata panttia vastaan kävelysauvoja sekä juoksurattaita. Tarkemmat aikataulut saat hotellista.

Mondo Cafe

Mondo Cafe

Apollon omassa kahvi- ja mehubaari Mondo Caféssa nautit herkullisista lomahetkistä ja nautit herkuista. Kahvilassa on tarjolla laadukkaita erikoiskahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä paikallisia leivonnaisia ja jäätelöä. Mondo Caféssa voit ottaa tauon auringosta tai rentoutua treenin jälkeen.

Uimakoulu Apollo Selected -hotelleissa

Uimakoulut

Useissa Apollo Mondo Selected hotelleissa toimivat Apollon omat uimakoulut. Uimakoulut järjestetään koulutettujen skandinaavisten ohjaajien johdolla. Lasten uimakoulut sopivat yli 4-vuotiaille, ja lisäksi useissa hotelleissa on kroolikursseja aikuisille/yli 12-vuotiaille. 

Club Polly ja Mino

Club Polly & Mino

Useissa Apollo Mondo Selected hotelleissa on Apollomatkojen oma lastenkerho Club Polly & Mino, jossa lapset viihtyvät taatusti. Koulutetun skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan johdolla muun muassa opitaan sanoja paikallisesta kielestä ja tutustutaan paikalliseen ruokakulttuuriin. Kaikki 4-11–vuotiaat ovat tervetulleita! 

Lomalle lasten kanssa

Lomalle lasten kanssa

Kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa on lastenallas tai erillinen osio altaasta lapsille. Jos matkustat pienten lasten kanssa, voit varata etukäteen lastenrattaat, syöttötuolin ja pinnasängyn. Varaa koko lapsipaketti tai yksittäisiä osia kirjautumalla Minun lomani -sivulle.

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi