Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected hotellivalikoimaamme kuuluu korkeatasoisia ja mukavia hotelleja niin pareille kuin perheille. Hotelleissa on hyvät puitteet rentoutumiselle ja treenaamiselle, ja ne sijaitsevat usein rannan tuntumassa. Lomaa voi viettää nauttien aamujoogasta, virkistävistä uimatauoista, lounaasta aurinkovarjon alla, ryhmäliikuntatunneista sekä kiireettömästä tunnelmasta altaalla.


Apollo Mondo Selected 
-hotelleissa:

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton aamujooga 3-5 krt/viikko
  • Maksuton kuntosali ja wifi
  • Uimakoulu
  • Suorat lentokenttäkuljetukset

    Katso Apollo Mondo -hotellit »

Urheilua oman maun mukaan

Lomallakin ansaitset tuntea olosi hyväksi. Apollo Mondo Selected -hotelleissa sinun on mahdollista harrastaa monipuolista liikuntaa – aamujoogaa 3-5 krt/viikko sekä useita ryhmäliikuntatunteja koulutettujen skandinaavisten ohjaajien opastuksella. Jos treenaat mielummin omin päin, on hotelleissa erinomaiset kuntosalit sekä parhaat Urban Tribesin kartoittamat pyörä- ja juoksureitit. Kaikki aktiviteetit sisältyvät hintaan, ja varusteita kuten kävelysauvoja ja pyöräily/lenkkeilyvarusteita saa vastaanotosta panttia vastaan. Aikataulut ja tarkemmat tiedot löytyvät hotellihuoneesta. 

Mondo Coffee

Apollo Mondo Selected -hotelleissa on aina kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee, jossa voit rentoutua päivän rientojen jälkeen. Kahviloissa on tarjolla terveellisiä mehuja, paikallisia herkkuja sekä korkealuokkaisia viinejä. Lisäksi kahvispesialistit Johan & Nyström ovat kouluttaneet kahvilan työntekijöitä valmistamaan erinomaista baristakahvia. Mondo Coffeessa voit ottaa tauon auringosta tai rentoutua treenin jälkeen.

Uimakoulu hotellilla

Uintikurssit

Kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa voit hioa uintitekniikkaasi. Uimakoulut järjestetään koulutettujen skandinaavisten ohjaajien johdolla. Yli 4-vuotiaille lapsille järjestetään uimakoulua. Useissa hotelleissa on myös saatavilla kroolikursseja aikuisille ja yli 12-vuotiaille. 

Pollyn ja Minon leikkihuone

Leikkihuone ja Polly & Mino Playtime

Pollyn ja Minon leikkihuoneessa perheen pienimmät voivat saada uusia ystäviä, pelata ja leikkiä. Pollynesiassa on ohjelmaa viitenä päivänä viikossa, ja kahden tunnin pituisia Polly & Mino Playtime -hetkiä skandinaavisten ohjaajien opastuksella. Leikkimisen ja hauskanpidon lisäksi kerhossa opitaan uusia asioita esimerkiksi lomakohteesta. 

Matkusta helposti lasten kanssa

Kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa on lastenallas tai erillinen osio altaasta lapsille. Jos matkustat pienten lasten kanssa, voit varata etukäteen lastenrattaat, syöttötuolin ja pinnasängyn. Varaa koko lapsipaketti tai yksittäisiä osia kirjautumalla Minun lomani -sivulle.

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi