Apollo Mondo Selected

Kuten nimikin kertoo, Apollo Mondo Selected on jotakin aivan erityistä. Konsepti on elämäntapa, hotellit ovat tyylikkäitä, niissä on rento ilmapiiri ja ne on suunnattu pääasiassa aikuisille. Selected -hotelleissa olemme nostaneet useimpien asioiden tasoa. Taso, sijainti, palvelu ja aktiviteettivalikoima - kaikki asiat, joista uskomme sinun pitävän ja jotka parantavat kokemustasi. Nämä ovat hotelleja, jotka ovat syy matkustamiseen jo itsessään, ja lisäarvoa tuovat tunnelma, sijainti ja aktiviteetit. Apollo Mondo Selected on kaikkea mitä rakastat - ja vähän enemmän.


Apollo Mondo Selected 
-hotelleissa:

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton aamujooga useita kertoja viikossa
  • Maksuton kuntosali ja wifi
  • Suorat lentokenttäkuljetukset*

*reittilennoilla suoria lentokenttäkuljetuksia ei voida taata.

Katso Apollo Mondo -hotellit »

Apollo Mondo Selected

Loman täydeltä hyvää oloa

Apollo Mondo Selcted hotelleissa on helppo keskittyä hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Hotelleissa voit osallistua jooga tunneille useamman kerran viikossa, tarjolla on myös muita ryhmäliikuntatunteja Apollon koulutetun henkilökunnan johdolla. Jos treenaat mieluummin omin päin, löytyy hotelleista hyvät kuntosalit sekä hotellien ympäristöstä löytyvät Urban Tribesin kartoittamat pyörä- ja juoksureitit. Aktiviteetit sisäsltyvät lomasi hintaan ja hotellin vastaanotosta voit lainata panttia vastaan kävelysauvoja sekä juoksurattaita. Tarkemmat aikataulut saat hotellista.

Mondo Cafe

Mondo Cafe

Apollon omassa kahvi- ja mehubaari Mondo Caféssa nautit herkullisista lomahetkistä ja nautit herkuista. Kahvilassa on tarjolla laadukkaita erikoiskahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä paikallisia leivonnaisia ja jäätelöä. Mondo Caféssa voit ottaa tauon auringosta tai rentoutua treenin jälkeen.

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi