Apollo Mondo Boutique

Joskus sen vain tuntee. Se voi olla jokin yksityiskohta, kokonaisuus tai tunne. Sitä on vaikea selittää järjellä, sen vain tuntee sydämessä eikä tunteesta halua luopua. Mondo Boutique on ystävällinen, tyylikäs ja aurinkoinen hotelli, joissa olet kuin kotonasi matkallakin. Paikkoja, joissa on helppo vain olla, nauttia iltadrinkki rantavaatteissa tai valita päälle jotakin parempaa. Paikkoja joissa tuntuu luontevalta nauttia seurasta tai vetäytyä omaan rauhaan. Ylellisyyttä hieman kevyemmin ja vapaammin. Tuntuuko epäselvältä/sekavalta? Luota meihin. Tunne. Hengitä sisään, hengitä ulos. Kun näet, tiedät.

Kun näet, tiedät

Boutique-hotellejamme voisi parhaiten kuvailla hyväksi ystäväksi tai rakkaaksi – paikoiksi joissa on luonnollisen helppo hengittää. Kunnioittaen ja rakkaudesta maata kohtaan olemme halunneet luoda paikan, jossa moderni design kohtaa aidot ja paikalliset elementit. Keittiössä valmistuvat paikalliset herkut modernilla vivahteella valmistettuina ja lähiympäristön raaka-aineita hyödyntäen. Hotellin baarissa viini viilenee ja musiikki vie mukanaan. Hotelli on sinun lomakohteesi.

Apollo Mondo Boutique

  • Korkeatasoinen
  • Hyvä sijainti
  • Aamujooga 5 päivänä viikossa
  • Ryhmäliikuntaa 5 päivänä viikossa
  • Maksuton kuntosali & wifi
  • Suorat lentokenttäkuljetukset

Katso kaikki Apollo Mondo -hotellit »

Herkullista ruokakulttuuria

Herkkuja ja ruokakulttuuria

Ravintola on hotellin sydän. Ruokalistalle on valittu perinteisiä herkkuja modernilla vivahteella. Esittelemme myös Mondo Mezen – uuden ravintolakonseptin, joka koostuu pienistä annoksista jotka voi jakaa tai nauttia yksin. Makuelämykset on suunniteltu yhteistyössä arvostetun kreikkalaisen kokin, Mirsini Labrakin, kanssa. Päivän kuumimpina hetkinä suosittelemme nauttimaan virkistävän juoman ja pientä purtavaa aula- tai allasbaarin varjossa.

Hotelli Isola Verden baari

Designia ja tyyliä

Apollo Mondo Boutique –hotelleissa panostetaan kauneuteen. Yksinkertaiset linjat yhdistyvät luonnonmateriaaleihin ja rauhalliseen värimaailmaan. Sisustuksen on suunnitellut ruotsalainen Jon Eliason ja monet sisustuksen yksityiskohdat on hankittu paikallisilta suunnittelijoilta ja valokuvaajilta. Modernista yhteistyöstä maiden välillä ja kulttuurien yhdistämisestä on syntynyt uusi raikas tyyli.

Apollo Mondo Boutique hotellin huone

Laatua ja mukavuutta

Olet leposi ansainnut. Kaikissa huoneissa on laadukkaat vuoteet sekä aamutakit ja tohvelit rauhallisia aamuja varten. Altaan ympärillä on mukavia aurinkovuoteita, ja sekä sisällä että ulkona viihtyisiä lounge -alueita rentoutumiseen ja seurusteluun.  Täällä on aikaa sekä levolle että elämänilolle.

Apollo Mondo Boutique hotellin spa osasto

Liikuntaa ja hyvää oloa

Apollo Mondo Boutique on suunniteltu sinun tarpeisiisi, tai ehkä löydät täältä sen mitä toivoisit arjessa ehtiväsi enemmän. Aamut alkavat joogatunnilla auringon lämmössä, ja päivällä on vuorossa ihana hieronta tai hemmotteluhoito hotellin spassa. Useana päivänä viikossa on tarjolla ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ja hotellin hyvinvarustellulla kuntosalilla voit treenata silloin kun itse haluat. Tai ehkäpä teet mielummin kävelyretken rannalla hyvässä seurassa.


Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Hinta

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi