Pyöräilymatkat

Polje kilometri toisensa jälkeen asfaltilla, soralla, yli oksien, kivien ja alas pitkin jyrkkiä rinteitä. Apollo Sports -hotelliemme ympärillä on useita ammattimaisesti kartoitettuja reittejä, ja sopivia kohteita kaikentasoisille pyöräilijöille. Voit myös vuokrata pyörän useimmista hotelleistamme, jotka löytyvät alhaalta. Pyöräilyloma avaa mahdollisuuden löytää syrjäiset paikat ja kokea uskomattomat maisemat, jotka ovat moottorikulkuneuvoilla tavoittamattomissa. Hyppää siis pyörän satulaan ja valmistaudu elämäsi kokemukseen! 

Hotelli yhdistettynä pyöräilyyn

Treenihotelliemme ympäriltä löytyy useita hyviä pyöräilyreittejä. Jos haluat ajaa aidolla maastopyörällä (all mountain ja enduro), suosittelemme Madeiraa. Thaimaassa pääset polkemaan trooppisessa ilmastossa, ja Mallorcalla klassisissa maaseutumaisemissa. Triathloniin ja nopeatempoiseen pyöräilyyn sopivat Playitas ja Fuerteventura. Kreetalla voit pyöräillä kauniissa ympäristössä oliivilehtojen ympäröimänä. Useista kohteista löydät pyöräkeskuksia, joista voit vuokrata haluamasi pyörän. 

Tutustu Apollo Sports -hotelleihin

Pyöräilyä Fuerteventuralla


 

Pyöräloma Fuerteventuralla

Playitas – 100 % treenihotelli

Fuerteventuran Playitaksessa on loistavat mahdollisuudet niin maisemapyöräilyyn, kuntopyöräilyyn ja maastopyöräilyyn. Täältä löydät pyöräkeskuksia, joissa on erilaisia pyöriä jokaiseen makuun. Hyvät reitit ja vain vähän liikennettä!

Pyöräile Fuerteventuralla

Thanyapura Sport Hotel

Thanyapura on Kaakkois-Aasian suurin urheiluhotelli, josta löytyy loputtomasti erilaisia urheilumahdollisuuksia. Täällä voit pyöräillä trooppisessa tunnelmassa hyvillä ja rauhallisilla reiteillä. Hotelli tarjoaa myös opastettuja pyöräilyretkiä joka viikko. 

Pyöräile Thaimaassa