DER Touristik Foundation

DER Touristik Foundation on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka on perustanut vuonna 2014 Apollon omistaja DER Touristik. Nykyään säätiö rahoittaa yli 80 hanketta 26 maassa, joista suurimman osan tavoitteena on auttaa paikallisia ihmisiä vähentämään köyhyyttä ja eriarvoisuutta, suojelemaan luontotyyppejä ja edistämään eläinten hyvinvointia.Nykyään yhdistys rahoittaa yli 80 hanketta 26 maassa, joista suurimman osan tavoitteena on auttaa vähentämään köyhyyttä ja eriarvoisuutta, luonnonsuojelu sekä eläinten hyvinvointi. 

Koulutuksella on yhdistyksen työssä tärkeä rooli, ja vuodesta 2014 lähtien yli 50 koulurakennushanketta on saatu päätökseen 21 maassa viidellä mantereella. Lisäksi säätiö tukee lisää koulutusta ja käytännön ammatillista koulutusta varmistavia hankkeita esimerkiksi Kambodžassa, Vietnamissa ja Tansaniassa.

Ympäristö, eläinten hyvinvointi ja luontotyyppien suojelu ovat myös DER Touristik Foundationin painopisteinä. Säätiö tukee useita eri hankkeita ympäri maailmaa, jotka työskentelevät suoraan näiden aiheiden parissa tai aiheiden tuntemuksen lisäämiseksi.

DER Touristik Foundationsin tarkoitus

  • Nuorten hyvinvoinnin edistäminen
  • Lasten ja aikuisten koulutuksen ja työharjoittelun edistäminen
  • Kehityksen ja koulutuksen edistäminen
  • Luonnonsuojelun ja ympäristönsuojelun edistäminen
  • Eläinten hyvinvoinnin edistäminen

DER Touristik -säätiö perustettiin vuonna 2014 voittoa tavoittelemattomaksi yhdistykseksi. Siitä lähtien se on sitoutunut edistämään lasten ja nuorten koulutusta, ekologisten elinympäristöjen ja luonnon monimuotoisuuden suojelua sekä kestävän kehityksen tukemista. DER Touristik -säätiön kautta DER Touristik edistää sosiaalisia hankkeita ympäri maailmaa. Tuetut hankkeet toteutetaan tiiviissä yhteistyössä muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen, säätiöiden ja avustusjärjestöjen kanssa. Jokainen sentti lahjoituksista menee säätiön kautta avustusprojekteihin. Tavoitteena on luoda pitkäaikaisia ​​ja kestäviä hyötyjä.

Säätiön perustamisen jälkeen tukea on saanut yhteensä 83 hanketta 21 maassa. Aloitteiden joukossa on ollut mm:

  • Smiling Gecko -vieraanvaraisuusprojekti Kambodžassa. Se tarjoaa nuorille ja sosiaalisesti heikossa asemassa oleville kambodžalaisille teoreettista ja käytännön koulutusta matkailualan työpaikan saamisessa.
  • Pimali Thaimaassa, käytännönläheinen hotellikoulutuskeskus, joka tarkoaa apua orvoille heikommassa asemassa oleville nuorille thaimaalaisille. Koulutus antaa heille mahdollisuuden hankkia taitoja ravitsemisalan eri osa-alueilla ja soveltaa niitä käytännössä kuuden kuukauden harjoittelun aikana.

DER Touristik tukee myös luonnonsuojelua ja eläinten hyvinvointia kohteissamme eri hankkeiden avulla.

Lue lisää DER Touristik Foundationsin projekteista täältä