Eläinsuojelutyö

Apollo haluaa olla eläinystävällinen matkanjärjestäjä. Emme ole mukana toiminnassa, jossa eläimiä hyväksikäytetään. Matkailijana eläimiä ei tule häiritä enempää kuin on tarpeellista, emmekä tee retkiä tai aktiviteetteja vankeudessa olevien eläinten kanssa. Vuonna 2014 poistimme aktiviteetit kuten norsuratsastuksen ja delfiinien kanssa uinnin. 

Apollo

 • Apollo on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2014 saakka World Animal Protectionin kanssa, joka on yksi suurimmista kansainvälisistä voittoa tavoittelemattomista eläintensuojeluyhdistyksistä.

Der Touristik Foundation

 • Der Touristik Foundationsin eläinsuojelutyö sisältää:
  • Tarkat kriteerit siitä, miten eläimiä havainnoidaan tai miten eläimet ovat näytillä toiminnoissamme
  • Ihmisten ja tiettyjen eläinlajien kontaktien välttäminen, kuten norsut ja delfiinit 
  • Epäluonnollisissa olotiloissa olevien eläinten käyttäminen toiminnoissamme
  • Eläinten metsästämisen välttämistä toiminnoissamme
    
 • Eläinten hyvinvointiohjeissamme oleva vaatimusluettelo sisältää useita eläinlajeja ja tilanteita, joista jokainen on arvioitu yksityiskohtaisesti. Olemme asettaneet tavoitteen auditoida yhteistyökumppaniemme toimia vuoteen 2023 mennessä. Keskitymme tässä erityisesti esimerkiksi retkien järjestäjiin, joiden kanssa saattaa olla ongelmallisia tilainteita eläimiin liittyen. Näin varmistamme, että tuotteemme joko täyttävät jo eläinten hyvinvoinnin vähimmäisvaatimukset tai että niitä kehitetään jatkuvasti osana projektiyhteistyötä. Tuemme aktiivisesti yhteistyökumppaneitamme järjestämällä yhteistä koulutusta ja neuvomalla toimista yhdessä.

Lue lisää DER Touristik Foundationsin eläinsuojelutyöstä täältä

Lue lisää DER Touristiksin eläinsuojelutyöstä täältä


World Animal Protection

Apollo on tehnyt vuodesta 2014 saakka yhteistyötä World Animal Protection -järjestön kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota eläinystävällisempiä retkiä ja varmistaa, että eläimiä kohdellaan oikeudenmukaisesti. 

Lue lisää World Animal Protectionista