Matkatavarat

Ruumaan kirjattavat matkatavarat

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. Muutamien lentoyhtiöiden kohdalla ostetaan ruumaan kirjattava matkatavara lisämaksusta. Helpoin ja edullisin tapa on lisätä ruumaan kirjattavat matkatavarat matkan varauksen yhteydessä.

  • Valmiiksi maksettu – tee vain lähtöselvitys
  • Valitse itse, mitä otat mukaan ruumaan

Katso muut lisäpalvelut matkallesi »

Matkatavarat varataan lisäpalveluna

Ruumaan kirjattava matkatavara ei sisälly matkan perushintaan muutamien lentoyhtiöiden kohdalla, vaan se varataan lisäpalveluna. Voit lisätä matkatavarat matkan varauksen yhteydessä tai jälkikäteen joko Minun lomani -sivun kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme. Tarkan hinnan saat tietoon Minun lomani -sivulta.

Matkapaketit reittilennoin

Matkapaketeilla reittilennoin säännöt saattavat vaihdella lentoyhtiön omien sääntöjen mukaisesti. Useimpien lentoyhtiöiden matkapaketteihin sisältyvät ruumaan kirjattavat matkatavarat perushintaan.

Hyvä tietää

Yleisimmät käsimatkatavaroiden mitat 45x35x20 cm. Maksimipaino ja -mitat saattavat kuitenkin vaihdella lentoyhtiökohtaisesti. Huomioithan, että sisäänkirjattavan matkatavarat maksimipaino kansainvälisesti on 32 kg per laukku huolimatta siitä, onko matkustaja ostanut lisäpainoa tai laukku jaettu useamman matkustajan kesken.