Ruumaan kirjattavat matkatavarat
- mukavampaa matkaa varten

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. Muutamien lentoyhtiöiden kohdalla ostetaan ruumaan kirjattava matkatavara lisämaksusta. Helpoin ja edullisin tapa on lisätä ruumaan kirjattavat matkatavarat matkan varauksen yhteydessä.

  • Edullisempi kuin lentoasemalta ostettaessa
  • Varaa matkatavarat etukäteen
  • Nopeampi ja helpompi lähtöselvitys

Matkatavarat varataan lisäpalveluna

Ruumaan kirjattava matkatavara ei sisälly matkan perushintaan muutamien lentoyhtiöiden kohdalla, vaan se varataan lisäpalveluna. Voit lisätä matkatavarat matkan varauksen yhteydessä tai jälkikäteen joko Minun lomani -sivun kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme. Tarkan hinnan saat tietoon Minun lomani -sivulta.

Matkapaketit reittilennoin

Matkapaketeilla reittilennoin säännöt saattavat vaihdella lentoyhtiön omien sääntöjen mukaisesti. Useimpien lentoyhtiöiden matkapaketteihin sisältyvät ruumaan kirjattavat matkatavarat perushintaan.

Lue lisää täältä. 

Hyvä tietää

Yleisimmät käsimatkatavaroiden mitat 45x35x20 cm. Maksimipaino ja -mitat saattavat kuitenkin vaihdella lentoyhtiökohtaisesti. Huomioithan, että sisäänkirjattavan matkatavarat maksimipaino kansainvälisesti on 32 kg per laukku huolimatta siitä, onko matkustaja ostanut lisäpainoa tai laukku jaettu useamman matkustajan kesken. 

Lue lisää täältä. 

Erikoismatkatavarat

Lisätietoa erikoismatkatavaroista saat lentoyhtiösi kotisivuilta.

Lue lisää täältä.

Etkö ole vielä varannut matkaa? 

Varaa matkasi täältä ja lisää matkatavarat varauksen yhteydessä. 


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Varaa istumapaikka

Aloita matkasi mukavasti ja varaa istumapaikat etukäteen. 

Lue lisää ja varaa

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut