Jet Time (JTD)

jet-time.dk

Jet Time on tanskalainen lentoyhtiö. Tanskan ilmailuviranomaiset sertifioivat Jet Timen vuonna 2006 ja yhtiö aloitti samana vuonna toimintansa. Yrityksen takana on joukko tanskalaisia yrittäjiä. Suurella osalla yrityksen johdosta ja henkilöstöstä on kokemusta Tanskan ilmailuteollisuudesta.

Varaa istumapaikka ennakkoon

Voit varata mieluisan istumapaikan ennakkoon. Palvelu avautuu 180 päivää ennen lähtöä ja sulketuu kolme päivää ennen lentoa.

Varaa istumapaikka ennakkoon
 

Matkatavarat

Ruumaan menevät matkatavarat ovat lisämaksusta. Käsimatkatavara sisältyy hintaan. Osta ruumaan menevä matkatavara täältä. Kirjautumiseen tarvitset lentoyhtiön varaustunnuksen, jonka näet Minun lomani -palvelusta kohdasta "Lennon varaustunnus".

  • Ruumaan menevä matkatavara max. 15 kg
  • Käsimatkatavara max. 5 kg, mitat 55 x 40 x 20.
  • Alle 2 -vuotiaat voivat ottaa mukaan 10kg ruumaan menevän matkatavaran ja 5 kg käsimatkatavaran.
  • Kokoontaitettavat lastenvaunut voi ottaa mukaan maksutta alle 2-vuotiaalle.

Erikoismatkatavara

Lue lisää erikoismatkatavaroista lentoyhtiön sivuilta. 

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä Apollomatkojen asiakaspalveluun.

Lentoateriat

Lentoateriat voit varata lentoyhtiön omilla verkkosivuilla. Erikoisruokavaliot on tilattava viimeistään 5 arkipäivää ennen lentoa. 

  • Diabetikoille soveltuva ruoka
  • Laktoositon 
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto/ovo - maitotuotteita ja kananmunia) 

Uutta
Jettimellä on nyt valittavana entistä enemmän aterioita. Lennoilla 1.5.2024 alkaen Jettime tarjoaa (perusaterioiden ja erikoisaterioiden lisäksi) myös Quick-, Light- ja Superior-aterioita. Lue lisää siitä, mitä se sisältää ja katso kuvia valikoimasta Jettimen verkkosivuilta.

Lähtöselvitys verkossa

7 päivää ennen lähtöä saat tekstiviestin, jossa saat ohjeet lähtöselvityksen tekemiseen. Online-lähtöselvitys on avoinna 7 päivää - 48 tuntia ennen lähtöä. Jos et ole tehnyt lähtöselvitystä verkossa, voit tehdä lähtöselvityksen lentokentän lähtöselvitysautomaateista.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut