Jet Time (JTG)

jet-time.dk

Jet Time on tanskalainen lentoyhtiö. Tanskan ilmailuviranomaiset sertifioivat Jet Timen vuonna 2006 ja yhtiö aloitti samana vuonna toimintansa. Yrityksen takana on joukko tanskalaisia yrittäjiä. Suurella osalla yrityksen johdosta ja henkilöstöstä on kokemusta Tanskan ilmailuteollisuudesta.

Matkatavarat

Ruumaan menevät matkatavarat ovat lisämaksusta. Käsimatkatavara sisältyy hintaan.Osta ruumaan menevä matkatavara täältä.

Matkatavara voidaan ostaa myös lentokentältä, mutta hinta on korkeampi. 

  • Lennolle saa ottaa maksimissaan 20 kg/hlö matkatavaraa, sisältäen yhden käsimatkatavaran. Käsimatkatavara saa painaa maksimissaan 5 kg/henkilö (maksimimitat 55 x 40 x 20). 
  • Esim. Jos ruumaan menevä laukku painaa 17 kg, käsimatkatavara saa painaa max 3 kg. Mikäli ruumaan menevä matkatavara painaa 10 kg, voi käsimatkatavara painaa silti vain max 5 kg.
  • Alle 2 -vuotiaat voivat ottaa mukaan vain 5 kg käsimatkatavaran.
  • Lastenrattaat tai -vaunut voi ottaa mukaan lapselle maksutta.

Matkatavara, pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkän lennon, matkatavara (per kpl) maksaa:

  • 125 SEK yksi suunta. 250 SEK meno-paluu.

Erikoismatkatavara

Lue lisää erikoismatkatavaroista lentoyhtiön sivuilta. 

Varaa istumapaikka ennakkoon

Voit ostaa mieluisan istumapaikan ennakkoon lentoyhtiön sivuilta.

Palvelu avautuu 365 päivää ennen lähtöä ja sulketuu kolme päivää ennen lentoa.

Lentoateriat

Tilaa ateria matkavarauksen yhteydessä tai myöhemmin Minun varaukseni-sivulta.  Lennolla on myynnissä myös pientä purtavaa. Jet Time tarjoaa lennolla alle 2-vuotiaille lapsille pienen hedelmäsoseen ja hedelmän sekä leipää. 

Jet Timen lennolle on mahdollista tilata kasvisateria sekä laktoositon- ja gluteeniton ateria sekä diabeetikon ateria. Erikoisaterian voi tilata Minun varaukseni-sivuilta. Mikäli haluat ottaa lennolle omia eväitä allergian vuoksi, olethan yhteydessä Jet Timen asiakaspalveluun hyvissä ajoin ennen lähtöä. Huomioithan, että lentoyhtiö ei pysty takamaan ettei matkustamossa nautita pähkinöitä.

Matkustusluokan korotus

Ei mahdollista Jet Timen lennoilla.

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä Apollomatkojen asiakaspalveluun.