Finnair (AY)

Finnair Oyj

Tietotie 9 A (Helsinki-Vantaan lentoasema)
01053 FINNAIR
p. 0600 140 140 (€3.15 vastattu puhelu + paikallisverkkomaksu)
Lentoyhtiön verkkosivu www.finnair.fi

Ateriat lennolla

Lomalennot

Kesä 2018: Ateria ostetaan ennakkoon suoraan Finnairin nettisivujen kautta.
Lennolla on myynnissä myös Sky Bistro -valikoima
Kirjautumaan pääset Apollomatkojen varausnumerolla ilman viivoja tai välejä esim. 180123123400.

Talvi: 2018-2019: Lentoateria sisältyy Krabin lentojen hintaan.
Muilla lennoilla ateria ostetaan ennakkoon suoraan Finnairin nettisivujen kautta.
Lennolla on myynnissä myös Sky Bistro -valikoima
Kirjautumaan pääset Apollomatkojen varausnumerolla ilman viivoja tai välejä esim. 180123123400.

Voit ottaa maitoa ja ruokaa mukaan vauvallesi turvatarkastuksen läpi lentokoneeseen. Ruoan ja maidon tulee olla avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissaan.

Reittilennot

Ateria lennolla eivät sisälly kaikkien matkojen hintaan. Tarkista www.checkmytrip.com palvelusta lennolle sisältyvistä aterioista lennon varausnumerollasi.

Lue lisää aterioista Finnairin lennoilla tästä.
Lue lisää ennakkoon tilattavista aterioista reittilennoin tästä.

Ehdot

Apollomatkojen kaupunkilomat ovat aina omatoimimatkoja, jotka toteutetaan reittilennoilla. Peruutus- ja muutoskulut määräytyvät valitun lentoyhtiön ja hotellin varaus- ja myyntiehtojen mukaisesti. Apollomatkat noudattaa lentoyhtiöiden omia peruutus- ja muutosehtoja, jotka eivät yleensä salli muutoksia lipun kirjoittamisen jälkeen. 

Tärkeää! Lentoyhtiön kautta ostetuista lisäpalveluista ei palauteta rahoja takaisin, mikäli asiakas muuttaa matkaansa. Lisäpalvelut tulee ostaa uudestaan lentoyhtiön kautta uudelle matkalle. 

Istuinpaikat

Istuinpaikat lomalennoilla

Voit varata ennakkoon lisämaksusta haluamasi istuinpaikan puoli vuotta ennen matkaasi. Varausnumero tulee syöttää muodossa 180123123400. Varaa istuinpaikka tai lisäpalveluita Finnairin lomalennolle

Istuinpaikka reittilennoilla

Voit varata istuinpaikkasi lisämaksusta Finnairin reittilennoilla jo hyvissä ajoin ennen lähtöä tästä.
Mikäli et varaa istuinpaikkaasi ennen lähtöä kannattaa lähtöselvitys tehdä hyvissä ajoin ennen lähtöä. 

Matkatavarat

Rantalomilla jokainen matkustaja saa ottaa mukaan yhden ruumaan menevän matkatavaran, jonka maksimipaino on 23 kg ja ulkomittojen summa (korkeus+pituus+leveys) yhteensä 158 cm. Lisäksi matkustaja (pois lukien sylilapsi) saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka paino on enintään 8 kg. Sylilapsella saa olla yksi enintään 23 kg painava laukku. Lisäksi lapsella ja sylilapsella saa olla mukana kokoontaitettavat lastenrattaat ja turvaistuin.

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 23 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.
Lue lisää matkatavara säännöistä ja ohjeista Finnairin lennoilla tästä.

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, lue lisää matkatavararajoituksista täältä.

Erikoismatkatavarat

Lennolle on mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita, hinnat ja tilausohjeet tilauslennoille löydät täältä ja reittilennoille täältä.

Huom! Fuerteventuralla erikoismatkatavaran kuljetus lentokenttäbussissa maksaa 35 €/menopaluu. Tämä kuljetus kannattaa varata ja maksaa ennakkoon jo Suomessa. 

Lähtöterminaali

Finnairin lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalista 2. Tarkista ajantasainen tieto Helsinki-Vantaan lentoaseman sivuilta

Lähtöselvitystavat

Automaatti lentoasemallaFinnairin internetsivutennakkolähtöselvitys.

Finnairin internetlähtöselvitys aukeaa 36 tuntia ennen lennon lähtöä Finnairin kotisivuilla.

Lisätietoja matkatavaroiden viemisestä Helsinki-Vantaan lentokentälle päivää ennen lennon lähtöä löytyy täältä.

Lomalennot

Lähtöselvityksen voi tehdä Finnairin nettisivuilla Apollomatkojen varausnumeron kuudella viimeisellä numerolla muodossa 123400. 

Lähtöselvityksen voi tehdä myös Helsinki-Vantaan lentokentällä lähtöselvitysautomaatilla Apollomatkojen varausnumeron kuudella viimeisellä numerolla muodossa 123400. 

Reittilennot

Kun varaat Apollomatkojen kaupunkiloman, tapahtuu lennon lähtöselvitys aina suoraan lentoyhtiön kautta. Finnairin internetlähtöselvityksen voit tehdä internetissä 36 tuntia ennen lennon lähtöä. Suosittelemme lähtöselvityksen tekemistä pian palvelun auettua.
Lue lisää Finnairin lähtöselvityksestä tai tee lähtöselvitys tästä.
Lentoyhtiöt voivat muuttaa aikataulujaan. Tarkista ajankohtaiset lentoaikataulut hyvissä ajoin sekä meno- että paluumatkalle joko lentoyhtiöstä tai osoitteessa http://www.checkmytrip.com.

Finnair Shop - tax free ostokset odottavat valmiina lennollasi

Finnair Shopissa teet ostokset helposti jo ennakkoon ja ne odottavat sinua lennolla valmiina istuimellasi. Finnair Shopin laajasta valikoimasta löydät mm. lomalla tuikitärkeät aurinkotuotteet, uima- ja ranta-asut sekä pelejä ja muuta viihdettä pienten ja isojen lomalaisten ajankuluksi. Ja mikä parasta - lomalla säästyy aikaa moneen muuhun mukavaan, kun tilaat ennakkoon myös paluulennolle tuliaiset kotiväelle. 

Tee tax-free ostosten ennakkotilaus tilauslennollesi 

Lue lisää tax-free ostoksista reittilennoilla tästä

Finnair Plus 

Lentäessäsi Finnairilla voit kerätä Finnair Plus -pisteitä myös silloin, kun matkasi on varattu Apollomatkojen kautta. Voit lisätä Finnair Plus -korttisi numeron joko lähtöselvitysvaiheessa tai lomalentojen osalta ennakkoon täältä.

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikit lennolla 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.