Finnair (AY)

Finnair Oyj

Tietotie 9 A (Helsinki-Vantaan lentoasema)
01053 FINNAIR
p. 0600 140 140 (€3.15 vastattu puhelu + paikallisverkkomaksu)
Lentoyhtiön verkkosivu www.finnair.fi

Lisäpalvelut Finnairin lennoille

Lisää Finnair Plus -tiedot ja osta tilauslennolle lisäpalveluita, kuten aterioita ja istuinpaikkoja osoitteessa https://www.finnair.com/fi-fi/manage/apollo.

Huomioithan, että mikäli kirjautuessa saat ilmoituksen "varausta ei löydy", tämä ei tarkoita ettei varausta ole olemassa, vaan ettei varaukselle pääse vielä kirjautumaan. Mikäli lähtöösi on alle 7 vrk etkä pääse kirjautumaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Varaukselle pääsee kirjautumaan aikaisintaan 48h sen jälkeen kun varaus on luotu.

Ajankohtaista tietoa

Lisäpalvelut lennolla

Huom. Lisäpalvelut talvikauden 23/24 varauksille ovat varattavissa vasta kesän jälkeen.

Huom! Varauksemme siirtyvät lentoyhtiölle pienellä viiveellä, ja varauksiin ei välttämättä heti pääse ostamaan lisäpalveluita. Viive on noin 1-2 vuorokautta. 


Ateriat lennolla

Aterioita voi varata Finnairin palvelussa osoitteessa https://www.finnair.com/fi-fi/manage/apollo. Palveluun kirjaudutaan sukunimellä ja Apollomatkojen varausnumerolla. Moniosaisissa sukunimissä voi esiintyä vaihtelevia kirjoitusasuja, esimerkiksi Meikäläinen-Maijalainen voi olla kirjoitettu Meikäläinenmaijalainen.

  • Aterioiden ennakkotilaukset on tehtävä viimeistään 16 tuntia ennen lentoa, kun lähtö on Helsingistä, ja viimeistään 36 tuntia ennen lähtöä muista lähtökaupungeista.
  • Lennolla on myynnissä myös Nordic Kitchen -valikoima. Lennolla hyväksytään vain korttimaksu.
  • Sylilapselle voi ottaa mukaan vauvanruokaa/maitoa. Ruoan ja maidon tulee olla avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissaan.
  • Voit ladata Finnairin mobiilisovelluksen mobiililaitteeseesi App Storen kautta täältä tai Google Playn kautta täältä.

 Lisätietoja aterioista Finnairin lennoilla »

 


Finnairin lennon varaustunnus

Kirjaudu osoitteeseen https://www.finnair.com/fi-fi/manage/apollo Apollomatkojen varausnumerolla. Kirjauduttuasi sisään näet Finnairin lennon varaustunnuksen (kuusi merkkiä) sivun yläosassa kuvituskuvan alapuolella, kuvakkeessa lentokone kalenterisivulla. Moniosaisissa sukunimissä voi esiintyä vaihtelevia kirjoitusasuja, esimerkiksi Meikäläinen-Maijalainen voi olla kirjoitettu Meikäläinenmaijalainen.


Matkatavarat

Rantalomilla jokainen matkustaja saa ottaa mukaan yhden ruumaan menevän matkatavaran, jonka maksimipaino on 23 kg ja ulkomittojen summa (korkeus+pituus+leveys) yhteensä 158 cm. Lisäksi matkustaja (pois lukien sylilapsi) saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka paino on enintään 8 kg, sekä yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun tai laukun kannettavalle tietokoneelle. Sylilapsella saa olla yksi enintään 23 kg painava laukku. Lisäksi lapsella ja sylilapsella saa olla mukana kokoontaitettavat lastenrattaat ja turvaistuin.

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 23 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.
Lue lisää matkatavara säännöistä ja ohjeista Finnairin lennoilla tästä.


Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, lue lisää matkatavararajoituksista täältä.


Erikoismatkatavarat

Lennolle on mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita, hinnat ja tilausohjeet tilauslennoille löydät täältä.

Huom! Kanariansaarilla erikoismatkatavaran kuljetus lentokenttäbussissa maksaa 35 €/menopaluu. Tämä kuljetus kannattaa varata ja maksaa ennakkoon jo Suomessa. Hinta sisältää erikoismatkatavaran kuljetuksen lentokenttäbussissa, lennolle kuljetus varattava suoraan lentoyhtiöltä.

Istuinpaikat

Istuinpaikat lomalennoilla

Voit varata lennolle lisämaksusta haluamasi istuinpaikan ja muita lisäpalveluita osoitteesta https://www.finnair.com/fi-fi/manage/apollo

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

 


Lähtöselvitystavat

Automaatti lentoasemallaFinnairin internetsivutennakkolähtöselvitys.

Finnairin internetlähtöselvitys aukeaa 36 tuntia ennen lennon lähtöä Finnairin kotisivuilla.

Lisätietoja matkatavaroiden viemisestä Helsinki-Vantaan lentokentälle päivää ennen lennon lähtöä löytyy täältä.

Lomalennot

Lähtöselvityksen voi tehdä Finnairin nettisivuilla Apollomatkojen varausnumerolla. 

Lähtöselvityksen voi tehdä myös Helsinki-Vantaan lentokentällä lähtöselvitysautomaatilla Apollomatkojen varausnumeron kuudella viimeisellä numerolla, tai lentoyhtiön omalla varaustunnuksella. Lentoyhtiön varaustunnuksen näet kun kirjaudut varaukselle Finnairin palvelussa Apollomatkojen varausnumerolla. 


Finnair Plus 

Lentäessäsi Finnairilla voit kerätä Finnair Plus -pisteitä myös silloin, kun matkasi on varattu Apollomatkojen kautta. Voit lisätä Finnair Plus -korttisi numeron joko lähtöselvitysvaiheessa tai lomalentojen osalta ennakkoon täältä.


Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Lemmikit lennolla 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut

Lähtöselvitystavat

Reittilennot

Kun varaat Apollomatkojen kaupunkiloman, tapahtuu lennon lähtöselvitys aina suoraan lentoyhtiön kautta. Finnairin internetlähtöselvityksen voit tehdä internetissä 36 tuntia ennen lennon lähtöä. Suosittelemme lähtöselvityksen tekemistä pian palvelun auettua.
Lue lisää Finnairin lähtöselvityksestä tai tee lähtöselvitys tästä.
Lentoyhtiöt voivat muuttaa aikataulujaan. Tarkista ajankohtaiset lentoaikataulut hyvissä ajoin sekä meno- että paluumatkalle joko lentoyhtiöstä tai osoitteessa http://www.checkmytrip.com.

Matkatavarat

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, lue lisää matkatavararajoituksista täältä.

Erikoismatkatavarat

Lennolle on mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita, hinnat ja tilausohjeet reittilennoille täältä.

Ateriat lennolla

Reittilennot

Ateriat lennolla eivät sisälly kaikkien lentojen hintaan. Jos olet jo tehnyt varauksen, voit tarkistaa sisältyykö siihen aterioita CheckMyTrip -palvelusta tai kirjautumalla Finnairin sivuille lennon varausnumerolla.

Lue lisää aterioista Finnairin lennoilla tästä.
Lue lisää ennakkoon tilattavista aterioista reittilennoin tästä.

Istuinpaikat

Istuinpaikka reittilennoilla

Voit varata istuinpaikkasi lisämaksusta Finnairin reittilennoilla jo hyvissä ajoin ennen lähtöä tästä.
Mikäli et varaa istuinpaikkaasi ennen lähtöä kannattaa lähtöselvitys tehdä hyvissä ajoin ennen lähtöä. 

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

Ehdot

Apollomatkojen kaupunkilomia koskevat yleiset matkapakettiehdot sekä lentoyhtiökohtaiset ehdot.

Finnairin ehdot luettavissa osoitteessa: http://www.finnair.com/FI/FI/info/conditions-of-carriage (avautuu uuteen ikkunaan).

Tärkeää! Lentoyhtiön kautta ostetuista lisäpalveluista ei palauteta rahoja takaisin, mikäli asiakas muuttaa matkaansa. Lisäpalvelut tulee ostaa uudestaan lentoyhtiön kautta uudelle matkalle. 

Finnair Shop - tax free ostokset odottavat valmiina lennollasi

Finnair Shopissa teet ostokset helposti jo ennakkoon ja ne odottavat sinua lennolla valmiina istuimellasi. Finnair Shopin laajasta valikoimasta löydät mm. lomalla tuikitärkeät aurinkotuotteet, uima- ja ranta-asut sekä pelejä ja muuta viihdettä pienten ja isojen lomalaisten ajankuluksi. Ja mikä parasta - lomalla säästyy aikaa moneen muuhun mukavaan, kun tilaat ennakkoon myös paluulennolle tuliaiset kotiväelle. Ostoksia on mahdollista tehdä aikaisintaan 30 vuorokautta ennen lennon lähtöä. Tax-free ostokset Finnairin lennoilla »

Finnair Plus 

Lentäessäsi Finnairilla voit kerätä Finnair Plus -pisteitä myös silloin, kun matkasi on varattu Apollomatkojen kautta. Voit lisätä Finnair Plus -korttisi numeron joko lähtöselvitysvaiheessa tai ennakkoon.

Finnairin lennon varaustunnus

Reittilentopohjaisilla kaupunkilomilla näet Finnairin varaustunnuksen saamastasi lentolipusta.

Avustettavat matkustajat

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta www.finnair.fi

 

Lemmikit lennolla

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivuilta www.finnair.fi