Keväinen Lontoo

Lontoon matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme lomaan Lontoossa. Olit sitten vanha tekijä tai käymässä kaupungissa ensimmäistä kertaa, löydät varmasti uusia vinkkejä ja paikkoja joissa viereilla. Autamme sinua löytämään Lontoon parhaat nähtävyydet, aktiviteetit ja paljon muuta.

Lontoon kaupunginosat

Lontoon kaupungin sydämessä sijaitsevat Picadilly Circus, Oxford Street ja Trafalgar Square ovat usein ensimmäisiä paikkoja, jotka haluat nähdä Lontoon lomasi aikana, mutta kaupungista löytyy myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Täältä löydät vaihtoehtoja ja tietoa Lontoon muista ihanista kaupunginosista!

Lue lisää

Ravintolat ja yöelämä

Kun matka Lontooseen on varattu, on seuraava askel alkaa tutkia ravintoloiden valikoimaa – ja Lontoosta vaihtoehtoja vasta löytyykin. Keräsimme yhteen meidän parhaat vinkkimme kaupungin ravintoloihin ja yöelämään! 

Lue lisää

Lontoon ostosvinkit

Lontoon ostosmahdollisuudet ovat loputtomat! Kaupungin tunnetuin ostoskatu Oxford Street on pullollaan valikoimaa – puhumattakaan Camdenin ja Notting Hillin markkinoista. 

Lue lisää

London Eye

Valtava maailmanpyörä London Eye on yksi Lontoon suosituimpia nähtävyyksiä, jota et halua jättää välistä. Hyppää Thames –joen varrella sijaitsevan maailmanpyörän gondoliin ja ihastele näköaloja paraatipaikalta. Kirkkaalla säällä voit nähdä jopa 40 km päähän!

Lue lisää

London Bridge & Tower Bridge

Thames -joki jakaa Lontoon kahtia. Kaksi kuuluisinta joen ylittävää siltaa ovat London Bridge ja Tower Bridge. London Bridge on tuntemattomampi suurelle yleisölle, toisin kuin Tower Bridge, joka on Lontoon tunnetuimpia symboleja ja yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä.

Lue lisää

Lontoon museot

Lontoo on todellinen museoiden kaupunki. Museoiden kirjo on laaja; tarjontaa on aina maailmankuuluista museoista pienempiin ja eriskummallisiin museoihin, kuten tuuletin – ja ompelukonemuseoihin. Tässä artikkelissa esittelemme Lontoon kolme suosituinta museota.

Tutustu museoihin

Talviviikonloppu Lontoossa

Karin voitti kaupunkiloman Lontooseen, ja kirjoitti aurinkoisesta joulukuun viikonloppureissustaan. Lue Karinin seikkailuita Notting Hillistä, Sohon shoppailuista ja joulumarkkinoilta. 

Lue vinkkejä Lontooseen

5 vinkkiä Lontooseen

Haluatko kokea jotain uutta seuraavalla Lontoon lomallasi? Minun Lontooni -opaskirjan kirjoittanut Jon Pelling paljastaa 5 mielenkiintoista paikkaa, jotka ovat vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolella.

Vinkkejä erilaiseen lomaan

Lontoo lasten kanssa

Lontoo ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen, kun mietitään lomaa perheen kesken, varsinkin jos lapset ovat vielä pieniä. Lontoo on kuitenkin loistava lomakohde jopa perheille, joissa on pieniä lapsia.

Lue lisää

Harry Potterin Lontoo

Sukella Harry Potterin maailmaan ja vietä päivä Warner Bros studioilla! Rekvisiittojen, lavasteiden ja Harry Potter -elokuvien kuvauspaikkojen näkeminen paikan päällä on takuuvarmasti fantastinen kokemus koko perheelle. 

Lue lisää