Gdansk

Lähde kaupunkilomalle Gdanskiin ja koe Itämeren salattu helmi. Tässä pikkukaupungissa tunnet olosi heti kotoisaksi, ja myös kaupungin hintataso houkuttelee monia matkailijoita – syöminen, juominen, shoppailu ja esimerkiksi spa-vierailut ovat huomattavasti edullisempia kuin kotimaassa.Lisätiedot Gdansk

Aikaero

Kello Gdanskissa on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Valuutta

Puolan Zloty. 10 € = 43,06 PLN (toukokuu -19).

Kuljetukset matkakohteessa

Gdanskin lentokenttä, Gdansk Lech Walesa Airport, sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Gdanskin keskustasta. Lentokentältä keskustaan pääset bussilla, shuttle-bussilla tai taksilla.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 0°c
helmi 1°c
maalis 5°c
huhti 10°c
touko 15°c
kesä 18°c
heinä 20°c
elo 21°c
syys 16°c
loka 11°c
marras 5°c
joulu 2°c

Kaikki matkakohteet Puola

Krakova

Krakova on viehättävä keskieurooppalainen kaupunki, jossa on paljon nähtävää. Nauti historiasta, kulttuurista, hyvästä ruuasta ja edullisista ostoksista. Krakovasta käsin voit myös tehdä retkiä lähiseutujen vaikuttaviin vierailukohteisiin. Krakova on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.

Varsova

Varsova on suurkaupunki, joka yllättää monet matkailijat. Kaupungista löytyy loputtomasti nähtävyyksiä, historiaa ja museoita, sekä upea vanha kaupunki, joka on UNESCO:n maailmanperintölistalla. Varsova on erinomainen kohde esimerkiksi viikonloppuloman viettoon!