Manchester – matkat ja kaupunkilomat

  • Huippuluokan jalkapalloa!
  • Kuuluisa musiikkikaupunki
  • Rikas ravintola- ja pubikulttuuri

Manchester on Britannian kolmanneksi suurin kaupunki ja se tunnetaan parhaiten jalkapallojoukkueistaan, joita ovat Manchester United ja Manchester City. Kaupungilla on myös paljon muutakin tarjottavaa kuin jalkapallo. Vanha teollisuuskaupunki on viime vuosina puhjennut kukkaan ja se tarjoaa nykyään hyvät ostosmahdollisuudet sekä laajan valikoiman viihtyisiä pubeja ja ravintoloita.Lisätiedot Manchester

Aikaero

Kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Valuutta

Punta (GBP). 10 puntaa = n. 11,77 €

Ravintolat

Manchesterista löytyy suuri valikoima pubeja ja ravintoloita. Englantilainen pubilounas koostuu perinteisestä kotiruoasta, ja on usein myös melko edullinen. Kaupungissa on myös useita hyviä intialaisia, kiinalaisia ja italialaisia ravintoloita.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäbussi kulkee Manchesterin keskustaan puolen tunnin välein, matka kestää n. 20 minuuttia.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 5°c
helmi 6°c
maalis 8°c
huhti 10°c
touko 14°c
kesä 16°c
heinä 18°c
elo 18°c
syys 16°c
loka 12°c
marras 9°c
joulu 6°c

Kaikki matkakohteet Iso-Britannia

Edinburgh

Edinburgh on Skotlannin pääkaupunki ja Iso-Britannian toiseksi suurin matkakohde. Kaupungissa on helppo kävellä ympäriinsä ja nauttia samalla historiasta ja arkkitehtuurista. Kaupungista on mukava lähteä lyhyelle vaellukselle Skotlannin nummille tai perehtyä viskinvalmistuksen saloihin. Edinburhg on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat joustavasti reittilennoin.

Lontoo

Lontoo on yksi kaupunkilomien ikuisista klassikoista. Viikonloppumatkan aikana pääset nauttimaan ostoksista, nähtävyyksistä, museoista, jalkapallosta, ravintoloista, yöelämästä, musikaaleista ja teatterista. Lontoo on Apollomatkojen omatoimikohde.