Nainen pelaa padelia

Padel & Padelmatkat

Padel - trendilaji, joka on noussut huippusuosioon kaikenikäisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että padel on Espanjan toiseksi suosituin urheilulaji? Padel sopii niin perheille kuin kaveriporukoillekin, jotka haluavat haastaa toisiansa ja pitää hauskaa yhdessä. Mikä parasta, lämpimissä kohteissamme voit pelata padelia lomallasi auringon alla!

 


Täällä voit pelata padelia

Suosikkihotellimme, joissa voi pelata padelia

Sivota Retreat - powered by Playitas

Hotellissa Sivota Retreat - powered by Playitas on kolme hiljattain rakennettua padelkenttää. Hintaan sisältyy 1-2 tuntia ryhmävalmennusta päivittäin! Mahdollisuus vuokrata varusteita. Tarjolla myös ryhmäotteluita.

Lue lisää Sivota Retreat - powered by Playitaksesta

Playitas Resort

Playitas Resortissa on neljä uutta padelkenttää. Voit vuokrata kentän, pelata ryhmän kanssa tai yksin sekä varata padelvalmennusta (lisämaksusta). Padel varataan paikan päältä, avoinna päivittäin klo 7-22.

Tutustu Playitas Resortiin

Levante - Powered by Playitas

Levante - powered by Playitas -hotellissa on kaksi tuoretta padel-kenttää. Liity ohjatuille padel-tunneille tai vuokraa varusteet omatoimiseen peliin. 

Tutustu Levante - Powered by Playitakseen

Lue lisää padelista

Kuinka padelia pelataan?

Kuinka padelia pelataan?

Padelia (tai padeltennistä) voidaan kutsua tenniksen ja squashin sekoitukseksi. Sitä pelataan kentällä, jonka kaksi puolta on erotettu verkolla samoin kuin tennistä pelattaessa. Voit kuitenkin hyödyntää myös seiniä squashin tavoin.

Padel on helppo oppia, joka toimii varmasti osasyynä lajin suosiolle. Kuka tahansa voi pelata, olitpa nuori tai vanha, kokenut tai aloittelija.

Padelmaila muistuttaa tennismailaa, mutta lyöntipinnassa on verkon sijaan reikiä. Voit käyttää joko tavallisia tai hieman pienempiä tennispalloja. Pistelasku toimii samoin kuin tenniksessä ja padelia pelataan usein pareittain neljän pelaajan kesken.

Tiesitkö tätä padelista?

  • Padel on Espanjan toiseksi suosituin urheilulaji
  • Argentiinassa on yli 4 miljoonaa pelaajaa
  • Padelia pelattiin risteilyaluksilla jo 1920-luvulla
  • Kentän koko on 10m x 20m
  • Padel- ja tennispallon erona on pallon paine

Padel Kanariansaarilla

Padel Fuerteventuralla

Haluatko pelata padelia kauniilla Fuerteventuralla? Costa Calmassa on padelkeskus, jossa on neljä kenttää ja se on avoinna vuoden ympäri. Kentät sijaitsevat vehreällä, palmujen reunustamaslla paikalla ja niiden läheisyydessä on baari, jossa levähtää otteluiden välissä.

Fuerteventuralla on lisäksi suuri aktiivilomakeskus Playitas Resort, jossa on esimerkiksi Kanariansaarten suurin kuntosali, tenniskenttiä, pyöräilykeskus ja 50-metrinen olympia-allas. Täällä voit yhdistää rantalomailun monipuoliseen aktiviteettivalikoimaan. Haluaisitko pelata myös padelia Playitaksessa? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään täydellisen padelkentän! 

Padel Gran Canarialla

Gran Canarialla pääset pelaamaan padelia Holycan Tennis & Padel Clubissa. Täällä on 3 padelkenttää ja mahdollisuus vuokrata tarvittavat varusteet. Mikäli innostut lajista enemmän, voit myös ostaa ikiomat varusteesi padelkaupasta. Tauon tullen voit rentoutua baarissa tai kahvilassa.


Muita hotelleja, joissa on padel-kenttä

Varaa harjoittelumatka ryhmälle tai joukkueelle

Treenileirillä tuloksia syntyy ja joukkuehenki sekä motivaatio saavat uutta potkua. Ryhmäosastomme räätälöi matkan toiveidenne mukaisesti.

Lähetä ryhmätarjouspyyntö