Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

  • Puolihoito tai All Inclusive Ultra lisämaksusta
  • Paljon palaavia asiakkaita

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel tarjoaa kaikkea mitä mukavaan lomaan tarvitaan. Hotellilla on yksi Euroopan suurimmista Thalasso-kylpylöistä, jossa voit nauttia laadukkaista hoidoista. Lisämaksusta saatavilla puolihoito ja All Inclusive Ultra.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelliaamiainen oli aivan mahtava - iso ja vaihtuva valikoima ja ystävällinen henkilökunta - täy...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6386 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotellin allasalueen vieressä on suuri aurinkoterassi, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeiden lainaus panttia vastaan, vaihdosta peritään pieni lisämaksu. Kolme allasta, joista yksi on erillinen lastenallas. Hotellin kattoterassilla on uima-allas, joka vierellä olevat aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Lisäksi pieni, erillinen alue naturisteille.

Hotellin buffetravintola tarjoilee aamiaista, lounasta ja päivällistä. Allas- ja snackbaareista on saatavilla yksinkertaista syötävää koko päivän ajan. Lisäksi lounasaikaan on saatavilla pieniä, herkullisia á la carte -annoksia. Aulabaarissa on elävää musiikkia, tanssia ja viihdeohjelmaa useita kertoja viikossa. Á la carte -ravintola ja Gorbea-baari sijaitsevat kattoterassilla ja tarjoilevat paikallisia erikoisuuksia upeiden maisemien kera.

Suurella lisämaksullisella spa-osastolla hemmotellaan thalasso-hoidoilla. Spa osastolla on useita eri lämpöisiä suolavesialtaita. Kokeile hierovia suihkuja tai kiinteyttävää allasta (ei suositella raskaana oleville) tai hemmottele itseäsi merellisillä savi- ja levähoidoilla. Ikäraja Thalassoon on 15-vuotta. Hotellin vieraat saavat -10% alennusta spa-sisäänpääsystä ja hoidoista. Huomioithan, että hotellin spa on suljettu remontin vuoksi toistaiseksi.

Maksuton wifi vastaanoton alueella. Maksuton kuntosali. Pöytätennis ja petanque välineet panttia vastaan. Tennistä ja padelia lisämaksusta. Viihdettä kaiken ikäisille päivittäin. Maksuton hotellin järjestämä lastenkerho (englanninkieliset vetäjät) 4-12 vuotiaille. Leikkipaikka. Minidisco illallisen jälkeen. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Noin 15 minuutin kävelymatka ostoksille sekä Casino Gran Canariaan. Rannalle pääsee pienen rampin ja sillan kautta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Joulun (25.12) ja uudenvuoden illallinen. Puolihoito tai All Inclusive Ultra lisämaksusta.

Ajalla 24.12.2021-2.1.2022 puolihoito sisältyy hintaan.

All Inclusive

All Inlcuisve Ultra lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaisbuffet, klo 8.00-10.30
  • Lounasbuffet, klo 13.00-15.30
  • Päivällisbuffet, klo 18.00-21.30
  • Pientä syötävää, kuten hampurilaisia, ranskalaisia, voileipiä ja jäätelöä lapsille on saatavilla snackbaarista kl 10.00-18.00
  • Iltapäivä kahvit, klo. 15.30-17.00
  • Virvoitusjuomia, paikallisia ja kansainvälisiä drinkkejä, olutta ja viiniä klo 10.00-23.30

Tunnistautumista varten tulee käyttää hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä saapumispäivänä klo 12.00 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Hotellin spa suljettu remontin vuoksi toistaiseksi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellilla on yksi Euroopan suurimmista Thalasso-kylpylöistä. Hotellin vieraat saavat -10% alennusta spa-sisäänpääsystä ja hoidoista.