Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Juniorsviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta, joiden välillä on avoin pohjaratkaisu. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme makuuhuoneessa. Makuuhuoneessa on avoin kulku pesualtaalle. Erillinen suihku lasiseinällä. Erillinen wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode ja yhden hengen vuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Oleskelutila jonka sohvaa voidaan käyttää lisävuoteena. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuone jossa parveke tai terassi. Perhehuoneet sijaitsevat uima-altaiden lähellä. Huoneissa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 2 lapsia.