Juniorsviitti

Valoisia juniorsviittejä, joissa makuuhuone ja olohuone avoimessa tilassa. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi, joka voidaan täydentää minibaariksi lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme makuuhuoneessa. Makuuhuoneessa on avoin kulku pesualtaalle. Erillinen suihku lasiseinällä. Erillinen wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kauniita kahden hengen huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja oleskelutila jonka sohvaa voidaan käyttää lisävuoteena. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi, jonka täyttö pyydettäessä lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita joissa kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Perhehuoneet sijaitsevat rakennuksessa lähellä uima-altaita. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi, jonka täyttö pyydettäessä lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko,

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 3 lapsia.