Kokemuksia Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 73 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
- Monipuolinen ja vaihtuva ruoka - Ystävällinen asiakaspalvelu - Siisti hotelli / huone - Tenniskenttä lähellä - Auton vuokraus hotellilta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-17


6 10:stä

+
ystävällinen palvelu, sijainti ja hyvä sää
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-19


9 10:stä

+
Siisteys, hyvin ylläpidetty ja remontoitu
-
Hissit olivat hitaat ja toimivat epävakaasti

Vahvistettu asiakas: 2022-02-19


8 10:stä

+
näköala, yleiset tilat, allasosasto, huoneen wc- tilat olivat hyvät
-
huoneiden siivouksessa olisi mielestämme hieman parantamisen varaa, sillä läheisen huoneen remonttipöly tuli meidän huoneeseemme asti ja lattia oli likainen koko ajan. ehdotuksena tarjoilu suoraan aurinkotuoleille, parvekehuonekalujen laatu voisi olla mukavampi,

Vahvistettu asiakas: 2022-01-20


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-30


9 10:stä

+
Tilava,hyvä wc-suihkutila,etäläparveke
-
lepoistuimia Parvekkeelle .

Vahvistettu asiakas: 2021-12-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-18


9 10:stä

+
Hotelliaamiainen oli aivan mahtava - iso ja vaihtuva valikoima ja ystävällinen henkilökunta - täysi kymppi! Huone oli erittäin toimiva ja siisti ja uima-allas alue vastasi odotuksia.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

6895 arvostelua
Erinomainen
 
4346
Erittäin hyvä
 
1550
Hyvä
 
638
Ei kovin hyvä
 
208
Huono
 
153

Viimeisimmät 5 arviota

26.12.2019

Kirjoittanut Ellu68 Lohja, Suomi

Joulumatka

Isovanhemmat, meidän perhe ja veli perheineen yhteensä 13 henkeä ikähaarukka 13-75v viettämässä Joulua. Aivan täydellinen hotelli. Huoneet vierekkäin, kuten toivottiin. All inclusive oli herkullinen ja joka illallisella oli koko porukalle varattu iso pöytä. Allas alue iso ja aurinkopetejä riitti kaikille. Katolla ihanan rauhallinen oma alue josta huikeat näköalat. Ihana henkilökunta kruunasi matkan ystävällisyydellään ja huumorillaan. Rannalle sopiva kävelymatka jossa ihana rantabaana niin kävelyyn kun pyöräilyyn.

 
23.7.2019

Kirjoittanut matelg Elgin, Yhdistynyt kuningaskunta

Ihana hotelli

Vietimme täällä viikon ajan poikamme ja lapsenlapsemme kanssa. Hyvät tilat, vaikka olimme pettyneitä, että matalin uima-allas oli vain aikuisille. Mieheni ja minä emme ole vahvoja uimareita, mutta haluamme leikkiä uima-altaassa tyttärentytäremme kanssa, mutta valitettavasti emme voineet, koska emme pystyneet seisomaan altaassa. Ruoka oli hyvää, lukuun ottamatta yhtä iltaa, kun se ei ollut meidän makuumme. Ylimmän kerroksen ravintola oli erittäin hyvä. Aamiaisen valikoima oli myös erinomainen.

 
24.5.2019

Kirjoittanut tik123152 Oulu, Suomi

Siisti hotelli

Gloria palace San Agustin oli hyvä hotelli. Siitä oli lyhyt matka Inglesiin, jos halusi vilkkaammalle seudulle. San Agustin itsessään oli pienehkö ja rauhallinen paikka. Uimaranta oli hieno.Sen sijainti oli hyvä. Uima-altaat rauhalliset. Aina sai paikat kuudellekin ja oli valinnanvaraa, mihin haluaa mennä aurinkoa ottamaan. Hotelli oli jopa liiankin rauhallinen meidän makuun. Se oli yllätys, että puolihoitoon ei kuuluneet juomat illallisella. Ne piti tilata erikseen. Eli en ottaisi puolihoitoa enää, vaan pelkän aamupalan. Hotelli oli liiankin rauhallinen ajatteleen all inclusivea hotellilla koko viikoksi. Perhehuoneen maisemat ei ole rapeat. Huoneet ovat matalassa "kuin nelikerroksisessa rivitalossa", jossa maisema parvekkeilta on tielle. Äänet kuuluvat helposti toisiin asuntoihin. Päärakemmuksesta on huikeat näköalat, jos saa huoneen korkealta. Yksi torakka käveli tuoliamme pitkin kattoterassilla. Se oli inhottava yllätys. Olemme aiemmin olleet saman ketjun toisessa hotellissa Amadoreksessa, ja se oli ehdottomasti hienompi ja hulppeampi hotelli. Toki se oli isompikin, mutta myös kalliimpi. Tämä San Agustinin hotelli saatiin kohtuu edullisesti hotellin omien kotisivujen kautta (muistaakseni).

 
25.3.2019

Kirjoittanut Taija87

Miellyttävä hotelli

Olimme maaliskuussa 2019 tässä hotellissa. Hotellista kertyi enemmän plussia kuin miinuksia, joista kerron nyt tarkemmin. Meillä oli huone 5. Kerroksessa, josta oli upeat näköalat. Pesuhuone oli muutoin tilava mutta suihku-kylpyamme oli aika ahdas. Huoneeseen kantautui ikävästi äänet käytävältä ja viereisistä huoneista, johtuen varmaan siitä ettei missään ollut mattoja lattioilla (laattalattiat). Huoneeseen ei kuulunut liikenteen äänet, koska hotelli sijaitsee suhteellisen korkealla rinteessä. Kävely hotellille oli aina hieman raskasta, mutta onneksi oli halvat taksit. Hotellihuoneemme oli mukavan moderni ja hyvin tilava (sohva yms). Sänky oli valtava ja hyvä nukkua. Aamupalan buffetti oli erinomainen, hyvin paljon valikoimaa. Oma suosikkini oli omeletti piste. Allasalue oli mukavan iso ja aurinkotuoleja ja sohvia runsaasti, oli varaa valita paikkansa. Saimme lomamme aikana huoneeseen hotellilta (ja spalta) mukavia tarjouksia esimerkiksi hieronnasta. Ehdottomasti tulisin toistekkin ja suosittelen kokeilemaan tämän hotellin, todellakin hintansa väärti!

 
3.4.2014

Kirjoittanut JacquieRshaw York, Yhdistynyt kuningaskunta

Huikea - Gloria Palace

Olemme olleet kaikissa kolmessa Gloria Palacen hotellissa Gran Canarialla. Tämä hotelli San Augustinissa on yhtä hulppea kuin muut. Lähetin sähköpostilla pyynnön saada huone korkeammalta parempien näköalojen vuoksi, ja sainkin ihastuttavan vastauksen - minulle varattiin super -huone. Huone oli todellakin uskomaton ja sieltä oli mitä mahtavimmat näkymät. En voi ylistää henkilökuntaa tarpeeksi. He ovat vieraanvaraisia, ystävällisiä, tietoisia alueen ympäristöstä, eikä mikään ole heille liian vaivalloista. Tunsin olevani kunniavieras vaikka tämä oli ensimmäinen kertani täällä. Voin rehellisesti sanoa koko henkilökunnan olleen poikkeuksellisen loistavia työssään. Hotelli on tahrattoman puhdas, ruoka on ihastuttavaa, ja sopivaa ruokaa löytyy kaikkien makunystyröille ja ruokavalioille. Jos tarvitset jotain, mitä ei ole buffetissa näytillä, on myös mahdollista saada ruokaa ihan sinua varten (esim tuore munakas aamiaisella). Allas on kaunis ja sieläl on riittävästi aurinkotuoleja ja pehmusteita. Allashenkilökunta oli aina käytettävissä. En voi ylistää tätä hotellia tarpeeksi. Loistavan aurinkoisen päivän jälkeen drinkki ennen illallista super tyylikkäässä baarissa on kirsikka kakun päällä. Baarissa on uskomaton pianisti ja yhtä uskomaton laulaja, sekä cocktaileja tarjoilee huomioonottava, iloinen ja vieraanvarainen baarihenkilökunta. Hienoa työtä Gloria Palace! Moitteeton