Kokemuksia Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 92 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Siisteys. Henkilökunta oli pääosin ystävällistä. Ilmaiset bussit esim. Maspalomakseen olivat hyvät.
-
Allasalue oli melko rauhaton. Molemmissa altaissa oli lapsia, jotka hyppivät altaisiin, pelasivat pallopelejä jne. Tuntui, ettei ollut oikein sääntöjä. Allasalueen "aikataulut" olivat olemassa, mutta silti ihmiset menivät sinne aiemmin ja lähtivät myöhemmin. Tämä olisi ehdottomasti kehityskohde. Illalliselle olisi voinut olla myös pukeutumisohjeita. Osa tuli suoraan altailta syömään mm. uima- ja rantavaatteissa. Hinnastoja ei ollut missään. Esim. illallisen juomahinnastoa ei ollut. Respasta ei myöskään saanut tietoa kylpylän hinnoista. Viikko-ohjelmaa ei ollut selvästi esillä. Olisi ollut kiva tietää esim. iltaohjelmasta tarkemmin.

Vahvistettu asiakas: 2023-04-08


8 10:stä

+
Hyvä sijainti, kiva näköala parvekkeelta!
-
Huone oli liian kuuma eikä sitä saanut viileämmäksi. Siivous voisi olla parempaa, samat likaläiskät lattialla ja peilissä vielä 2 viikon oleskelun jälkeen, jotka olivat jo tullessamme. Tyynyn olisin heittänyt roskiin jo ajat sitten.

Vahvistettu asiakas: 2023-04-01


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-18


8 10:stä

+
Isot huoneet, kiva näköala parvekkeelta.
-
Aamiaistilan rauhattomuus, epäsiisteys.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-11


8 10:stä

+
-
Uima-allasvesi oli liian lämmintä, bakteerit lisääntyvät(aikuisten allas) ja portaat allasalueella liian liukkauta

Vahvistettu asiakas: 2023-03-04


8 10:stä

+
Rauhallinen sijainti ja siisteys. Lähes kaikki palvelut aivan äärellä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-28


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-26


9 10:stä

+
Merinäköala kaikista huoneista, yleinen siisteys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

7706 arvostelua
Erinomainen
 
4924
Erittäin hyvä
 
1672
Hyvä
 
697
Ei kovin hyvä
 
241
Huono
 
173

Viimeisimmät 5 arviota

28.12.2022

Kirjoittanut Susanna V

Viihtyisää oleilua

Viihtyisä ja upea hotellialue ja hienosti kunnostettu. Perhehuone todella tilava kahden makuuhuoneen kompleksi tilavalla kylpyhuoneella ja parvekkeella. Huonesiivous toimi erinomaisesti. Allasalue riittävän tilava ja aurinkotuoleja aina vapaana. Vesi altaassa yllättävänkin lämmintä. Ravintola hieman ahdas ruuhkaisimmillaan, ruoka kohtuullista, ei kovin paljon vaihtelua. Palvelu erinomainen.

 
26.12.2019

Kirjoittanut Ellu68 Lohja, Suomi

Joulumatka

Isovanhemmat, meidän perhe ja veli perheineen yhteensä 13 henkeä ikähaarukka 13-75v viettämässä Joulua. Aivan täydellinen hotelli. Huoneet vierekkäin, kuten toivottiin. All inclusive oli herkullinen ja joka illallisella oli koko porukalle varattu iso pöytä. Allas alue iso ja aurinkopetejä riitti kaikille. Katolla ihanan rauhallinen oma alue josta huikeat näköalat. Ihana henkilökunta kruunasi matkan ystävällisyydellään ja huumorillaan. Rannalle sopiva kävelymatka jossa ihana rantabaana niin kävelyyn kun pyöräilyyn.

 
23.7.2019

Kirjoittanut Anne S Elgin, Yhdistynyt kuningaskunta

Ihana hotelli

Vietimme täällä viikon ajan poikamme ja lapsenlapsemme kanssa. Hyvät tilat, vaikka olimme pettyneitä, että matalin uima-allas oli vain aikuisille. Mieheni ja minä emme ole vahvoja uimareita, mutta haluamme leikkiä uima-altaassa tyttärentytäremme kanssa, mutta valitettavasti emme voineet, koska emme pystyneet seisomaan altaassa. Ruoka oli hyvää, lukuun ottamatta yhtä iltaa, kun se ei ollut meidän makuumme. Ylimmän kerroksen ravintola oli erittäin hyvä. Aamiaisen valikoima oli myös erinomainen.

 
24.5.2019

Kirjoittanut tik123152 Oulu, Suomi

Siisti hotelli

Gloria palace San Agustin oli hyvä hotelli. Siitä oli lyhyt matka Inglesiin, jos halusi vilkkaammalle seudulle. San Agustin itsessään oli pienehkö ja rauhallinen paikka. Uimaranta oli hieno.Sen sijainti oli hyvä. Uima-altaat rauhalliset. Aina sai paikat kuudellekin ja oli valinnanvaraa, mihin haluaa mennä aurinkoa ottamaan. Hotelli oli jopa liiankin rauhallinen meidän makuun. Se oli yllätys, että puolihoitoon ei kuuluneet juomat illallisella. Ne piti tilata erikseen. Eli en ottaisi puolihoitoa enää, vaan pelkän aamupalan. Hotelli oli liiankin rauhallinen ajatteleen all inclusivea hotellilla koko viikoksi. Perhehuoneen maisemat ei ole rapeat. Huoneet ovat matalassa "kuin nelikerroksisessa rivitalossa", jossa maisema parvekkeilta on tielle. Äänet kuuluvat helposti toisiin asuntoihin. Päärakemmuksesta on huikeat näköalat, jos saa huoneen korkealta. Yksi torakka käveli tuoliamme pitkin kattoterassilla. Se oli inhottava yllätys. Olemme aiemmin olleet saman ketjun toisessa hotellissa Amadoreksessa, ja se oli ehdottomasti hienompi ja hulppeampi hotelli. Toki se oli isompikin, mutta myös kalliimpi. Tämä San Agustinin hotelli saatiin kohtuu edullisesti hotellin omien kotisivujen kautta (muistaakseni).

 
25.3.2019

Kirjoittanut Taija87

Miellyttävä hotelli

Olimme maaliskuussa 2019 tässä hotellissa. Hotellista kertyi enemmän plussia kuin miinuksia, joista kerron nyt tarkemmin. Meillä oli huone 5. Kerroksessa, josta oli upeat näköalat. Pesuhuone oli muutoin tilava mutta suihku-kylpyamme oli aika ahdas. Huoneeseen kantautui ikävästi äänet käytävältä ja viereisistä huoneista, johtuen varmaan siitä ettei missään ollut mattoja lattioilla (laattalattiat). Huoneeseen ei kuulunut liikenteen äänet, koska hotelli sijaitsee suhteellisen korkealla rinteessä. Kävely hotellille oli aina hieman raskasta, mutta onneksi oli halvat taksit. Hotellihuoneemme oli mukavan moderni ja hyvin tilava (sohva yms). Sänky oli valtava ja hyvä nukkua. Aamupalan buffetti oli erinomainen, hyvin paljon valikoimaa. Oma suosikkini oli omeletti piste. Allasalue oli mukavan iso ja aurinkotuoleja ja sohvia runsaasti, oli varaa valita paikkansa. Saimme lomamme aikana huoneeseen hotellilta (ja spalta) mukavia tarjouksia esimerkiksi hieronnasta. Ehdottomasti tulisin toistekkin ja suosittelen kokeilemaan tämän hotellin, todellakin hintansa väärti!