Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip on jännittävä seikkailu Japanin pohjoisosissa. Matkalla keskitytään kulttuuriin, hyvään ruokaan sekä tietysti lasketteluun. 8 laskupäivän aikana käydään 4 eri hiihtokeskuskessa pienessä 7 hengen ryhmässä.


Huonetyyppi

Jaettu kahden hengen huone

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Japani ja Hokkaidon saari odottavat! Hokkaido Roadtrip 2.0 on todellinen roadtrip, jossa siirrymme uusille puuterilumivuorille lähes joka päivä. Tavoitteenamme on käydä Furanossa, Asahidakessa, Tomamu Ski Resortissa ja Teinessä. Nämä lomakohteet ovat pienempiä ja rauhallisempia. Matkan aikana majoitutaan perinteiseen japanilaiseen tyyliin kahden hengen huoneissa tai jaetuissa useamman hengen huoneissa. Majoitumme pienissä kylissä ja kaupungeissa, jotka sijaitsevat strategisesti vuoristoon nähden. Kielimuurin takia Hokkaido Roadtripillä tulet varmasti käyttämään paljon elekieltä, ja kokeilemaan uusia, yllättäviä ruokaelämyksiä.

Tietoa alueesta

Laskettelu Hokkaidossa on vertaansa vailla. 7 hengen pienryhmällä liikutaan minibussilla. Japanissa lasketaan paljon metsässä, joten metsässä laskettelun perusteet tulee hallita hyvin.

Pakolliset varusteet

  • Lumivyöryvarusteet: lapio, sondi, luotain.
  • Lasketteluvarusteet: sukset, sauvat, kengät, kypärä.

Vaikeustaso

Suosittelemme tätä matkaa kokeneemmille laskettelijoille, joilla on takana jo useampia laskukausia. Turvallisuuden ja kaikkien viihtyvyyden vuoksi on tärkeää, että ryhmässä on samantasoisia osallistujia. Japanissa lasketaan paljon metsissä, joten on tärkeää hallita haastavissa ja epätasaisissa maastoissa laskettelu. Matka sopii sinulle, joka pystyt laskea mustia rinteitä ongelmitta, ja olet tottunut myös vapaalaskuun. Emme siis suosittele tätä matkaa aloittelijoille. Matkan ikäraja on 16-vuotta.

Majoitus

Hokkaido Roadtrip -matkalla yövymme yhdeksän yötä neljässä eri hotellissa ja niin sanotuissa Ryokanissa, jotka muistuttavat hostelleja. Majoitumme strategisesti vuorten läheisyydessä. Eri majoituspaikat ovat hieman yksinkertaisempia hotelleja, joissa asutaan "jaetuissa kahden hengen huoneissa". Aloitamme matkan kahdella yöllä Sapporossa, joka on Hokkaidon saaren hieman suurempi kaupunki, josta matka jatkuu Asahikawaan ja sen jälkeen Furanoon ja Tomamuun. Kaupungeissa on suuri valikoima ravintoloita, baareja ja tietysti karaokea! Majoitus sisältää liinavaatteet ja siivouksen.

Sisältää:

  • Meno-paluulento sis. kuljetuksen
  • Majoitus sis. aamiaisen
  • 8 päivän hissilippu
  • Apollo Sports -opas

Hyvä tietää

Kuljetukset

Minibussi, jonka ratissa on Apollo Sports -opas. Kohteessa on vasemmanpuolinen liikenne.

Hotellit Hokkaido

Japow

Klassikon ja suosikin paluu! Jos etsit unohtumatonta laskettelukokemusta, on tässä oikea matka sinulle.