Klub1 treeniloma

Toukokuu 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

 

Tervetuloa Liikuntakeskus Klub1n järjestämälle treenilomalle Kreikan Sivotaan! Treeniloma järjestetään Sivota Retreat - powered by Playitas hotellissa, joka on täydellinen valinta sporttiseen lomaan. Hotellissa on erinomaiset treenipuitteet niin maalla kuin merellä, ja henkeäsalpaavat maisemat vuoristoon, merelle ja saaristoon kruunaavat jokaisen treenin. Hotellissa on käytössä Sports Inclusive -konsepti, eli lähes kaikki hotellin aktiviteetit ovat käytettävissä maksutta. 


Tietoa viikosta

Viikon aikana treenataan yhdessä aamuin sekä illoin. Päivä aloitetaan aina yhteisellä verryttelyllä, jonka jälkeen on luvassa erilaisia treenejä meille varatuilla treenialueilla. Viikko sisältää ohjatut treenit, joissa painotetaan monipuolista kehon kuormitusta; voimaa, nopeutta, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Päivisin sinulla on aikaa lomailla, rentoutua, palautua ja syödä hyvin, ja illalla tapaamme taas treenien merkeissä. Keskellä viikkoa on yksi vapaapäivä, jolloin voit omatoimisesti nauttia Sivota Retreatin treenimahdollisuuksista tai lähteä vaikka päiväretkelle Sivotan upeisiin maisemiin. Alueen treenimahdollisuudet ovat loputtomat, ja tämän viikon aikana tulemme hyödyntämään niitä monipuolisesti. Treeneihin voit osallistua kuntotasosta riippumatta, ja kaikki treenit räätälöidään eritasoisille liikkujille. Oman jaksamisen ja mielenkiinnon mukaan voit täydentää viikkoasi hotellin viikko-ohjelman ryhmäliikuntatunneilla, joiden joukosta löytyy kaikkea joogasta tanssiin ja kestävyysharjoitteluun.

Ruoka on tärkeä osa treeniviikkoa, ja Sivota Retreat onkin tunnettu hyvästä ja terveellisestä ruoastaan, joka sopii hyvin liikunnan tueksi. Loman hintaan sisältyy täysihoito, eli voit treenata ja lomailla huoletta, ja nauttia päivän aikana monipuolisen aamiaisen, lounaan ja illallisen hotellin ravintolassa. 

LOPPUUNMYYTY! Kysy peruutuspaikkoja [email protected]

1690 €/hlö kahden hengen huone

1990 €/hlö yhden hengen huone

Huom! Kreikan hotellivero ei sisälly matkan hintaan. 

Lentoajat:

6.5.2024: Finnair, Helsinki-Preveza, klo 06:55-10:20
13.5.2024: Finnair, Preveza-Helsinki, klo 11:20-14:45

Matkustusajankohta & matkakohde:
6.5.2024-13.5.2024, Sivota, Kreikka

Sivota Retreat - Powered by Playitas

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
[email protected]
09 6154 7405

Hintaan sisältyy:

  • Meno- ja paluulennot 
  • Majoitus hotelli Sivota Retreat - powered by Playitaksessa. Kahden hengen huone, parveke merinäköalalla, Garden Wing 1690 €/hlö // Yhden hengen huone, parveke merinäköalalla, päärakennus, 1990 €/hlö
  • Täysihoito
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Treeniviikon ohjelma
 

Matka toteutetaan mikäli matkalle asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Ryhmämatka: alennuskoodit eivät ole hyödynnettävissä kyseisellä matkalla.
Huom! Jos varaat kahden hengen huoneen yksin, ja huoneeseen ei löydy huonekaveria, muutetaan huone yhden hengen huoneeksi (1890€/hlö).

Tutustu treenilomien matkaehtoihin täältä.

Fiiliksiä edelliseltä treenilomalta

Liikuntakeskus Klub1n ensimmäinen treeniloma järjestettiin Sivota Retreat - powered by Playitaksessa lokakuussa 2023!

''Tämä oli nappisuoritus! Ohjelmat olivat monipuolisia, hyödyllisiä ja mielenkiintoisia''

''Ohjaajien asenne rakensi huikean yhteishengen''

''Helpolla ei päästetty ja niinhän se pitää olla!''

''Klub1n henki oli läsnä: välittävä, aito ja kannustava!''

 


Tietoa ohjaajista

Treeniloman vetäjinä toimivat Paula Rouvinen ja Sari Anria.

Klub1 treeniloman valmentajat

Paula Rouvinen

Paula on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja personal trainer.  Hän on liikuttanut eri ikäisiä ja kuntoisia asiakkaita sekä yksilö- että ryhmävalmennuksissa lähes 20 vuoden ajan, joten kokemus ja ihmisläheisyys korostuvat hänen valmennuksissaan. Erityisosaamiseen kuuluvat toiminnallinen lihaskunto- ja aktiivinen liikkuvuusharjoittelu sekä tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksessa toteutettu aktiivinen liiketerapia.

Sari Anria

Sari on koulutukseltaan ammattivalmentaja ja tehnyt 20-vuotisen uransa työtä voimavalmennuksen parissa. Sarin valmennus on tavoitteellista voima-ja fysiikkaharjoittelua ja Sari haluaa asiakkaansa aina treenaavan hyvällä tekniikalla sekä kohti omaa tavoitetta. Vastapainoksi hän ohjaa Fascia method treeniä ja shindoa.

Molempien valmentajien treeniä leimaa ilo, kokemus, läsnäolo sekä hyvä treenikuri.

 


Tietoa hotellista

Sivota Retreat - Powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas on suuri ja hiljattain remontoitu lomahotelli Sivotan laitamilla. Kauniin vuoristoisessa maisemassa on ilo liikkua. Pyöräile tai käy lenkillä vuorilla, pelaa tennistä tai treenaa olympiatason kuntosalilla. Bella Vraka rannan kirkkaissa vesissä voit kahlata, tutustua kallioisen rannikon saariin ja luoliin SUP-laudalta tai kokeilla vesihiihtoa. Hotellilla myös järjestetään päivittäin ryhmäliikuntaa ja joogaa.

Tutustu hotelliin »