1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Parga Beach

 • Valtos-rannalla
 • Lapset syövät 1 eurolla
 • Kolme pientä allasaluetta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Viihtyisä Parga Beach kuuluu Apollo Mondo Selected -valikoimamme, johon olemme valinneet korkeatasoisia ja viihtyisiä hotelleja. Parga Beach sijaitsee vehreässä ympäristössä hienohiekkaisella rannalla Pargassa. Asiakkaamme ovat arvostaneet mukavaa rannan läheistä sijaintia ja viihtyisää puutarhaa. Täältä löytyy lisäksi Apollon oma kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee, Club Polly & Mino -lastenkerho, lastenallas ja kuntosali. Tervetuloa lomailemaan!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1–3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-huone, puolihoito 1–3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Siisteys, allaspyyhkeet, hyvä ja ystävällinen palvelu, hyvin hoidettu hotellialue/istutukset, monipuolinen aamupala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 437 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Parga Beach kuuluu Apollo Mondo Selected -valikoimaamme ja hotelli koostuu useista pienistä rakennuksista joita ympäröi puutarha. Täällä voit viettää leppoisaa lomaa kylämäisessä tunnelmassa ilman liikenteen melua. Hotelissa on lisäksi maksuton wifi, mikä toimii yleisissä tiloissa.

Altaita ja ihana sijainti rannalla
Parga Beach hotellista löydät kolme pientä allasaluetta. Yhdellä allasalueista on erillinen lastenallas, joka on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Altaan lämpötila saattaa olla viileämpi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoa.

Parga Beach sijaitsee rannalla, missä voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaasta vedestään. Maksuttomia rantapyyhkeitä. Vesiurheiluaktiviteetteja rannalla lisämaksusta ulkopuolisen yrityksen tarjoamana. Pargan keskustaan pääset kätevästi taksiveneellä, hinta noin 2 euroa/hlö/suunta.

Illallista merinäköalalla

Rannalta on kauniit näkymät merelle sekä linnoitukselle. Rannalla sijaitsee myös Thalassa, mikä on hotellin baari sekä ravintola. Ravintolan puolella voit nauttia perinteisiä kreikkalaisia annoksia tai kansainvälistä ruokaa. Täällä tarjoillaan myös kylmiä ja kuumia juomia sekä välipalaa, mikä voidaan tuoda suoraan aurinkotuolillesi. Huonepalvelu 7-23, mikä on myös lisämaksusta.

Laadukasta kahvia ja laatuaikaa perheen kesken

Apollon kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee on täydellinen paikka rentoutumiseen. Täältä voit ostaa aitoa kreikkalaista kahvia, cappuccinon, espresson, erikoiskahvin, erilaisia tuorepuristettuja mehuja, paikallisia leivonnaisia sekä jäätelöä lisukkeilla. Baristat Johan & Nyströmiltä ovat kouluttaneet henkilökunnan ja jakaneet parhaimmat vinkkinsä tuotteiden valmistamiseen.

Urheilua ja treenausta

Parga Beachissa on pieni, uusi kuntosali. Maksuton aamujooga viisi kertaa viikossa koulutetun, skandinaavisen ohjaajan johdolla. Joskus hotellilla on tarjolla myös muita ryhmäliikuntatunteja. Aikataulu ja viikko-ohjelma löytyy hotellista.

Hotellin ulkopuolelta löytyy lenkki- ja pyöräilyreittejä. Kävelysauvoja ja juoksu- sekä lenkkivaunuja voi lainata panttia vastaan vastaanotosta. Treenin jälkeen on mukava vierailla hotellin kauneusstudiolla, missä voit nauttia hieronnasta, pedikyyristä ja manikyyristä lisämaksusta.

Club Polly & Mino ja uimakoulu

Parga Beachissä järjestetään Apollon oma lastenkerho Club Polly & Mino, sekä uimakoulu skandinaavisten ohjaajien vetämänä. Lastenkerhossa on paljon hauskoja ja opettavaisia aktiviteetteja, kuten paikallisten tervehdyksien oppiminen ja paikallisten ruoka-annoksien kokkailua. Lue lisää Pollyn & Minon lastenkerhosta ja uimakoulusta. Hotellilla on myös pieni leikkipaikka.

Varaa lapsipaketti

Lomamukavuutta lisäät varaamalla pienille lapsille suunnatun paketin, mihin sisältyy rattaat, syöttötuoli ja pinna/matkasänky. Lastenpaketti on varattavissa matkan varauksen yhteydessä. Voit varata paketin myös Minun lomani-sivulta.

Lue lisää Apollo Mondo Selected -valikoimastamme täältä.

Ateriat

Aamiaispöytä tai puolihoito. Puolihoito osassa huoneita lisämaksusta. Kun aikuinen ostavat ateriat, lasten ateriat maksavat vain 1 euron.

Hotellivero koskien Kreikan matkoja 1.1.2018 Lue lisää

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mondo Coffee
 • Pollyn & Minon leikkihuone- ja -paikka
 • Maksuton kuntosali ja wifi