Panthea

Hotelli Panthea sijaitsee korkealla amfiteatterimaisesa rinteessä, joka ympäröi Pargan kaupunkia. Oliivilehtojen ympäröimästä hotellista on kauniit näkymät kaupunkiin ja merelle. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Täällä voit rentoutua pienen uima-altaan äärellä tai kävellä alas Pargan satamaan ja rannalle, josta löydät myös pieniä kauppoja ja paikallisia tavernoja.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/2-3 hengelle. Yksiöitä allaspääsyllä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 50 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 750 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Panthea sijaitsee rinteessä Pargan kaupungin yläpuolella. Hotellin takana on suuria oliivitarhoja, ja hotellin puutarhasta sekä huoneistoista on kaunit näkymät kaupunkiin ja merelle. Hotelli toivottaa tervetulleeksi aikuiset ja yli 16-vuotiaat. Lähellä sijaitsevassa Pantheassa on muutama pieni ravintola, ja Pargan satamapromenadille ja rannalle kävelee noin 15 minuutissa.

Hotellissa on ulkoterassi ja pieni uima-allas. Kun kaipaat meren äärelle, Krioneri Beachin ranta on keskellä Pargan kaupunkia.

Suuntaa alas rinnettä Pargan satamaan, jonka kapeilta kujilta löydät kauppoja, tavernoja sekä pieniä baareja. Iltaisin sataman ympäristössä on vilinää ja myös satamassa on useita tavernoja. Taksiveneellä pääset kätevästi hienolle Valtos-rannalle, jonne kannattaa tehdä päiväretki,

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

  • Jyrkkä mäki hotellille
  • Liikenteen äänet päätieltä voidaan kokea häiritsevänä

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus