Panorama (Parga)

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Panorama sijaitsee hienolla paikalla Pargan yläpuolella, josta on kauniit maisemat Valtos-rannalle. Päivisin voit nautiskella altaalla tai kävellä läheiselle rannalle. Suuntaa illan tullen Pargan viihtyisälle satamakadulle, jossa on monipuolinen ravintolatarjonta.


Huonetyyppi

Superiorsviittejä 1-2 hengelle. Deluxesviittejä 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,2 10:stä
Perustuu 37 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 65 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 900 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Panorama on pienehkö hotelli, jossa on vain kymmenen sviittiä. Hotelli sijaitsee Pargan yläpuolella vehreässä puutarhassa ja täällä on allaslue maksuttomin aurinkotuolein ja -varjoin. Allas -ja snackbaari, jossa tarjoillaan raikkaita juomia.

Vastaanotto on avoinna klo 8.00-23.00, maksuton wifi yleisissä tiloissa. Kauniille Valtoksen rannalle on noin 900 metriä, rannalla on aurinkotuoleja, -varjoja ja vesiurheilulajeja lisämaksusta. Pargan keskustaan noin 1 kilometri.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.