Villa Vaso

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Villa Vaso sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä suositulta Valtoksen rannalta Pargassa. Täällä on ravintoloita, baareja ja paikalliselämää. Majoitu huoneistoissa ja nauti rauhasta omalla ulkotilalla tai hotellin aurinkoterassilla.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti hotelli, ystävällinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 12 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Villa Vaso sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä hienolta Valtoksen rannalta, joka on saanut kansainvälisen Sinisen Lipun ympäristömerkin. Karkeahiekkainen ranta, jonka ympärillä on ravintoloita ja baareja. Vastaanotto rajoitetuin aukioloajoin. Hotellin lähistöllä on pienehkö elintarvikemyymälä. Mikäli et halua kävellä Pargan keskustaan (noin 2 kilometriä), voit ottaa taksiveneen Valtoksen rannan ja Pargan keskustan välille. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Lähistöllä rantabaari, joka saatetaan kokea häiritsevänä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.