Sunset (Parga)

  • Pargan parhaat näköalat!
  • Viihtyisiä huoneistoja
  • Lähellä Krioneri-rantaa
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Huoneistohotelli Sunsetista on ehkäpä parhaat näkymät Pargan ylle. Hotelli sijaitsee korkealla paikalla ja aamiaista voit nauttia hotellin terassilla, mistä näkyy Pargaan ja merelle. Osassa huoneistoissa on merinäköala ja kaikissa maksuton wifi.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle/2-5 hengelle. Kolmioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Näköala
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sunset on pieni huoneistohotelli ja täältä on kävelymatka niin Pargan keskustaan kuin rannalle. Hotelliin kuljetaan jyrkkää mäkeä pitkin, josta on upeat näköalat.

Hotellissa ei ole allasta, mutta Krioneris-rannalle on vain 300 metriä. Aamiainen tarjoillaan kattoterassille. Vastaanotto rajoitetuilla aukioloajoilla. Yhdistetty vastaanotto/baari. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Ateriat

Yksinkertainen aamiainen.

Hyvä tietää

Korkeuseroja sekä erittäin jyrkkä mäki hotellille mentäessä, mutta maisemat ovat sen arvoiset. Lentokenttäkuljetus pysähtyy lyhyeen matkan päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.