Deluxe-yksiö

Deluxe yksiöitä, joiden koot vaihtelevat ja joiden sisustus on uusittu. Osassa huoneistoissa on muutamia rappusia. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, jotka ovat vaihtelevan kokoisia ja kalustettu hieman vanhemmin, perinteisin huonekaluin. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Minikeittiössä on keittolevyt, jääkaappi, voileipägrilli, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai maaparveke. Maaparveke on yhdistetty sisäänkäynnin kanssa. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle/2-5 hengelle

Kolmio

Kolmioita, mitkä ovat parempitasoisia kuin muut huoneistot. Vaihtelevan kokoisia huoneistoja, jotka on kalustettu hieman vanhemmilla, perinteisillä huonekaluilla. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi kylpyhuonetta. Keittiö, missä keittolevyt, jääkaappi, voileipägrilli, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain, suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Eri kokoisia yksiöitä, jotka ovat vaihtelevan kokoisia ja kalustettu hieman vanhemmin, perinteisin huonekaluin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneistoja muutamia rappusia. Lisävuode vuodesohvasta. Minikeittiö, missä keittolevyt, jääkaappi, voileipägrilli, vedenkeitin. ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Hiustenkuivain, suihku ja wc. Parveke tai maaparveke merinäköalalla. Maaparveke on yhdistetty sisäänkäynnin kanssa. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle