Ionion Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Huoneistohotelli Ionion Beach sijaitsee Valtos-rannalla ja lähes kaikilta parvekkeilta on merinäköala. Rentoudu hotellin allasalueella tai kauniilla rannalla. Pargan keskustasta löytyy suuri tarjonta viihtyisiä tavernoja, baareja ja ostosmahdollisuuksia.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Yksiöitä uudessa osassa 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Päivittäinen siivous, allasalue todella kiva ja aina oli tilaa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 60 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Ionion Beachistä on upeat näkymät Valtos-rannalle. Hotellirakennusten ja rannan välissä on allasalue. Allas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan juomia ja yksinkertaisia annoksia. Tie ylitettävä rannalle mentäessä. Rannalla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto avoinna rajoitetusti, muutaman tunnin iltapäivällä ja illalla. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta; kolmikerroksisesta, joka on valmistunut 2004 (remontoitu 2011) ja uudemmasta, kaksikerroksisesta rakennuksesta, joka on valmistunut 2018.

Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Lähellä ravintoloita ja kauppa. Taksiveneitä Valtos-rannalta Pargan keskustaan. Paikallisliikennettä.

Hyvä tietää

Tie ylitettävä rannalle kulkiessa. Valtos-ranta koostuu karheasta hiekasta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.