Kokemuksia Ionion Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 35 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Upea merinäköala
-
Ravintola meni kiinni jo klo 18.00

Vahvistettu asiakas: 2023-10-09


9 10:stä

+
Siisti ja uudehko tilava huone. Meri näköala parvekkeelta upea. Henkilökunta loistava.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-02


9 10:stä

+
Palvelu ennen kaikkea ja ystävällisyys henkilökunnan kesken
-
Vastasi kyllä odotuksiamme

Vahvistettu asiakas: 2023-10-02


10 10:stä

+
Todella siistiä, mahtava näköala, ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Ionion Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

80 arvostelua
Erinomainen
 
26
Erittäin hyvä
 
34
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

26.7.2018

Kirjoittanut Old_Pug Joensuu

Mainio hotelli

Käytössämme oli ylimmän (kolmannen) kerroksen yksiö merinäköalalla. Parvekkeelta oli upeat näkymät Valtosin lahden yli ja uimarannalle sekä Pargan vanhaan venetsialaiseen linnoitukseen. Meren ja rantaelämän äänet kuuluivat toki, mutta illat ja yöt olivat rauhallsia. Hotellin ja rannan välissä olevalla tiellä vähäistä liikennettä. Hotelli ja huoneemme olivat erittäin siistejä. Huoneen ilmastointi toimi mainiosti ja oli kauko-ohjattavissa. Jääkaappi piti sisällön kylmänä, kunhan ensin oli kääntänyt säätönuppia hieman kylmemmän suuntaan. Omistajapariskunta ja henkilökunta kovin ystävällisiä. Hotellin uima-altaasta pidettiin hyvää huolta. Huoneen teknisestä varustelusta löytyivät vedenkeitin, kahvinkeitin, pieni sähköliesi, hiustenkuivaaja ja televisio. Kaapissa taisivat myös olla paistinpannu ja kattila. Wi-fi toimi ajoittain kohtuullisesti. Sen sijaan ainakin DNA:n sopimuskumppanien mobiilidatan kanssa oli välillä vaikeaa, mutta se ei ole hotellin vika. Hotellin sijainti ei ole aivan ihanteellinen heille, joilla on liikkumisen vaikeutta. Kävelymatka Pargan keskustaan ei ole sinällään pitkä, mutta vaatii hieman ylä- ja alamäkiponnistelua. Sen voi välttää Valtosin rannan ja Pargan sataman välillä tiuhaan liikkennöivillä vesitakseilla. Matkaa kestää veneestä riippuen noin kymmenen minuuttia, ja maksu on 2,50 eurolla/suunta/henkilö. Valtosin rannalta löytyvät normaalit palvelut (vuokraveneitä ja -laitteita, varjolennätystä yms.), pankkiautomaatti, ravintoloita, minimarket (toinen ja mielestäni parempi on hieman kauempana "sisämaassa" = sata metriä lisää kävelymatkaa). Captain's -ravintola oli mieluinen palvelun, sijainnin ja tarjottavien suhteen. Mitä hotellilta jäi kaipaamaan, olivat arkiset asiat: tiskausvälineet ja lakaisuvälineet. Kun kaikkia ruokailuastioita ja -välineitä oli vain kaksi kappaletta, tiskaustarvetta oli jatkuvasti. Hiekan kulkeutumista rannalta sisään ei myöskään voinut täysin välttää, joten harja olisi ollut paikallaan.

 
22.7.2017

Kirjoittanut 662hannua Khlong Muang, Thaimaa

Hyvä perus apartamentos hotelli

Loistava sijainti Valtos beachin rannalla, oma uima-allas ja meri aivan vieressä, alueen paras ranta, kaikissa huoneissa merinäköala. Huone varsin hyvä, mutta suihkunurkkaus wc:ssä tosi surkea ja pieni. Astiasto todella vaatimaton. Siivouksen taso erittäin hyvä. Ystävällinen omistajapariskunta paikalla lähes koko ajan. Mini-market muutaman sadan metrin päässä, vettä sai ostaa hotellista 5€/6 1,5l pulloa. Rannalla vaatimattomat ostosmahdollisuudet. Rannan ravintolat aika heikkoja. Pargassa parempia ja laajempi valikoima. Aamiaisen ja muut ravintolapalvelut voi ostaa viereisestä hotellista.

 
27.9.2016

Kirjoittanut Lilli06150 Porvoo, Suomi

Rauhallinen hotelli rannalla merinäköalalla

Kukkulan päällä oleva siisti huoneistohotelli. Ei huonojalkaiselle koska mäkiä ja portaita. Hotellilla ei ole muita palveluita, vetta sai ostaa respasta mutta loput kaupasta ja lähiravintolasta missä myyvät kauppahintaan juomia.

 
4.7.2016

Kirjoittanut 200ripra

Hyvä sijainti

Hotelli on upealla paikalla Valtos rannalla. Kaikista huoneista on esteetön upea merinäköala, aaltojen kohina kuuluu sisälle saakka. Huoneet ovat siistejä, siivous oli päivittäin. Aamiais tms ruokapalveluja ei hotellissa ole. Lähellä on toinen hotelli, jossa voi käydä aamiaisella 8 € hintaan. Miinusta tulee siitä, että pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin viikon aikana vain 1 kerran.

 
30.7.2015

Kirjoittanut jaana1960 Kauhajoki, Suomi

Rauhallinen hotelli rannalla

Rauhallinen hotelli ihan Valtoksen rannalla. Todella ystävällinen omistajaperhe. Parveke merinäkymällä, meren kohina kuuluu.Ajoin myös koirien haukku. Perushuone, siisti. Hotellissa ei palveluita eikä uima-allasta, mutta meri siis vieressä. Kävelymatka Pargaan sisältää kovan nousun ja perään laskun, mutta maisemat ovat niin upeat, että palkitsevat. Kiva tunnelma.