Parga Beach

apollo mondo selected

  • Valtos-rannalla
  • Kolme pientä allasaluetta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Pidetty hotelli Parga Beach kuuluu Apollo Mondo Selected -valikoimamme, johon olemme valinneet korkeatasoisia ja viihtyisiä hotelleja. Hotelli sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä aivan Valtoksen rannalla. Täällä rentoutuu koko perhe kauniissa puutarhassa, syö hyvin ravintolassa aivan rannalla ja nauttii useista eri altaista ja aaltojen kohinasta. Asiakkaamme ovat arvostaneet mukavaa rannan läheistä sijaintia ja viihtyisää puutarhaa. Täältä löytyy lisäksi Apollon oma kahvi- ja mehubaari Mondo Café, Club Polly & Mino -lastenkerho, lastenallas ja kuntosali. Pargan tunnelmallisen keskustan ravintoloihin pääset kätevästi venetaksilla suoraan hotellin edustalta rannalta. Tervetuloa lomailemaan!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1–3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-huone, puolihoito 1–3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti ja iso parveke.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 611 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Altaita ja ihana sijainti rannalla

Parga Beach kuuluu Apollo Mondo Selected -valikoimaamme ja hotelli koostuu useista pienistä rakennuksista joita ympäröi puutarha. Täällä voit viettää leppoisaa lomaa kylämäisessä tunnelmassa ilman liikenteen melua. Hotelissa on lisäksi maksuton wifi, mikä toimii yleisissä tiloissa.

Parga Beach sijaitsee pitkällä Valtos-rannalla, missä voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaasta vedestään. Maksuttomia rantapyyhkeitä. Hotellilla on kolme pientä allasaluetta. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Vesiurheiluaktiviteetteja rannalla lisämaksusta ulkopuolisen yrityksen tarjoamana. Pargan keskustaan pääset kätevästi taksiveneellä, hinta noin 2 euroa/hlö/suunta.

Illallista merinäköalalla

Rannalta on kauniit näkymät merelle sekä linnoitukselle. Rannalla sijaitsee myös Thalassa, mikä on hotellin baari sekä ravintola. Ravintolan puolella voit nauttia perinteisiä kreikkalaisia annoksia tai kansainvälistä ruokaa. Täällä tarjoillaan myös kylmiä ja kuumia juomia sekä välipalaa, mikä voidaan tuoda suoraan aurinkotuolillesi. Huonepalvelu 11-23, mikä on myös lisämaksusta.

Laadukasta kahvia ja laatuaikaa perheen kesken

Apollon kahvi- ja mehubaari Mondo Café on täydellinen paikka rentoutumiseen. Täältä voit ostaa aitoa kreikkalaista kahvia, cappuccinon, espresson, erikoiskahvin, erilaisia tuorepuristettuja mehuja, paikallisia leivonnaisia sekä jäätelöä lisukkeilla.

Liikunta hotellissa

Parga Beachissa on pieni, uusi kuntosali. Maksuton aamujooga viisi kertaa viikossa koulutetun, skandinaavisen ohjaajan johdolla. Joskus hotellilla on tarjolla myös muita ryhmäliikuntatunteja. Aikataulu ja viikko-ohjelma löytyy hotellista.

Hotellin ulkopuolelta löytyy lenkki- ja pyöräilyreittejä. Treenin jälkeen on mukava vierailla hotellin kauneusstudiolla, missä voit nauttia hieronnasta, pedikyyristä ja manikyyristä lisämaksusta.

Club Polly & Mino ja uimakoulu

Parga Beachissä järjestetään Apollon oma lastenkerho Club Polly & Mino, sekä uimakoulu skandinaavisten ohjaajien vetämänä. Lastenkerhossa on paljon hauskoja ja opettavaisia aktiviteetteja, kuten paikallisten tervehdyksien oppiminen ja paikallisten ruoka-annoksien kokkailua. Lue lisää Pollyn & Minon lastenkerhosta ja uimakoulusta. Hotellilla on myös pieni leikkipaikka.

Varaa lapsipaketti

Lomamukavuutta lisäät varaamalla pienille lapsille suunnatun paketin, mihin sisältyy rattaat, syöttötuoli ja pinna/matkasänky. Lastenpaketti on varattavissa matkan varauksen yhteydessä. Voit varata paketin myös Minun lomani-sivulta.

Lue lisää Apollo Mondo Selected -valikoimastamme täältä.

Ateriat

Aamiaispöytä tai puolihoito. Puolihoito osassa huoneita lisämaksusta.

Hyvä tietää

Yhdellä allasalueista on erillinen lastenallas, joka on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Altaan lämpötila saattaa olla viileämpi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Hotellin ranta on palkittu Sinisellä Lipulla, joka on kansainvälinen ympäristömerkki. Palkinnon saanut ranta täyttää vaadittavat kriteerit veden laadun, turvallisuuden, palvelun ja ympäristötietouden osalta.

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Kesällä 2021 tarjoillaan myös à la carte-lounasta Thalassassa, joka muuttuu tällöin kreikkalaiseksi tavernaksi.
  • Lisäksi avataan uusi moderneja Välimeren makuja tarjoileva à la carte-ravintola illalliselle. Puolihoidon varanneet matkustajat voivat ruokailla täällä 25 €/aikuinen, 12 €/lapsi (2-11 vuotta) lisämaksusta. Varaus vaaditaan.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Selected
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mondo Coffee
  • Club Polly & Mino
  • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
  • Maksuton kuntosali ja wifi