Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on satelliitti-tv ja puhelin ja tyynymenu. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 30–33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1–3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lapsia.

Deluxe-huone, puolihoito

Viihtyisiä deluxe-huoneita, joissa hintaan sisältyy puolihoito. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla, minibaari ja tyynymenu. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30-33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1–3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lapsia

Grand Suite

Grand Suite, jossa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespresso-kone. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, minibaari, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.