Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, parvekkeella tai maaterassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Tyynyvalikoima. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30–33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1–3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lapsia.

Deluxe-huone, puolihoito

Deluxe-huoneita parvekkeella tai maaterasilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla, minibaari ja tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30-33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1–3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lapsia

Grand Suite

Grand Suite, jossa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespresso-kone. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, minibaari, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Sviitit sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, ja pienempi tie, jossa on rajoitettua liikennettä, on ylitettävä rannalle ja muualle hotelliin mentäessä.

Huonekoko: 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.